83

Пешо

преди 3 години

До Лъжата е ГЕРБПредложи нещо по така на БСП им ядохме попарата.

82

peshko

преди 3 години

Е нали и ти си от същото задкулисие точно ти няма как да се пребориш. Мъжъ ти ще напусне ли Лукойл? Ти ще спреш ли да се виждаш с Бойчо и Делчо? А и кой почтен човек ще застане с тебе и подчинените ти хаварсъзи? Оставката и в затвора лелче!

81

Лъжата е ГЕРБ

преди 3 години

До Анонимен 83: Българи, опичайте си акъла. Вече трети мандат гербаджийската дружинка граби България. суджук, апартаменти, водна криза, къщи за гости, обществени поръчки за "наши хора", .... Докато не се оттървем от тях все ще сме на опашката на ЕС.

80

Анонимен

преди 3 години

Да живее ГЕРП а и БСП - нали кръгла маса нещо!Българи опичайте си акъла - от най- бедни на най-*** ще станете!Госпожа Лъжа така ще клати всеки, докато му изпаднат и най-малките дреболии, имам в предвид стотинки!Когато се избира най-малкото зло, то си остава зло! За това не е необходим интелект! Но явно и това не е по силите на една древна нация, която е напът към вечните ловни полета на индианците - би казал един еднокнижен политик.

79

Алтернатива има

преди 3 години

До Анонимен 79: По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, даже ни поставяха и преди тях. При вече трети мандат на Бойко сме далеч назад и все на последно място в ЕС. Да, алтернатива има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно.

78

Анонимен

преди 3 години

ОФОФОФ99.99%

77

Пешо

преди 3 години

Казала, ами и преди години беше казала и спечелиха и какво.От цялата тази история всички видяхме наглостта им.И сега пак казва.Казва ама кой вярва.Трябва да съм много ***,че да вярвам.Да, ще казва докато има кой да вярва.Не знам кога тоя народ ще се събуди -наслушах се как всички казват.Вместо да се засрамят обещават,аз през крив макарон нищо не виждам,който вижда нека гласува за тях.

76

Анонимен

преди 3 години

78- АЛТЕРНАТИВА КАЗВАШ ИМА- ДА ИЗБЕРЕМ БСП И ДА НИ НАПРАВЯТ МИЛИОНЕРИ- 1995Г/1997Г- ЗАПЛАТА 1.8/5ДОЛАРА, 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, ЩЕДРО РЕКЛАМИРАНИ ОТ ПРОПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, НАРОДЪТ ДОКАРАН ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА, МАГАЗИНИ ТОТАЛНО ПРАЗНИ, 2013Г ЕДНИ ДЪЛГИ МАНИФЕСТАЦИИ, А ПОСЛЕ ПОРЕДНАТА ФАЛИРАНА БАНКА, ВСИЧКИ НИЕ, ДЕЦА И ВНУЦИ ИЗПЛАЩАМЕ 5/6 МИЛИАРДА ПРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИЯ- ТОВА ЛИ Е АЛТЕРНАТИВАТА- МЕРСИ НЕ ИСКАМ ПАК НА ДЪНОТО А ЧЕРЕПИ И ДРУГИ ЧЕРВЕНИ ПРИЯТЕЛИ ДА СТАНАТ МИЛИО

75

Алтернатива има

преди 3 години

Четете какво е казала Корнелия Нинова. Най-важното: Няма да има нито скрита, нито явна коалиция с ГЕРБ. БСП е единствената парламентарна опозиция. Всички други са патерици на БойкоОтстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Необходимо е единодействие между всички партии, които мислят за бъдещето на България

74

Милица

преди 3 години

До hahaЧул те Господ.От малка мечтая за това.

73

Koj

преди 3 години

До ПроСоТоизброените от теб НЕ са "опозиция",а част от държанките.И престанете с тая пробита мантра.."Нема кой"!++++++++++++++++++++++++++++++++++БСП

72

ПроСоТо

преди 3 години

До Kojизброените от теб НЕ са "опозиция",а част от държанките..И престанете с тая пробита мантра.."Нема кой"!

71

ПроСоТо

преди 3 години

ще ви припомня:-Подобна "кръгла маса" в началото на "Прехода" доведе до АБСУРДА,възможен САМО на нашата територия..А той гласеше:-"ВИНА ИМА,ВИНОВНИ-НЕМА"!!!!????Ако се оставим да ни прилъжат отново с тоя "формат",ще родим следващото БГ.ЧУДО:-"ТОТАЛНИ КРАЖБИ ИМА,КРАДЦИ-НЕМА".............."Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се"../освен ако не са доброволни самоубийци,разбира се../

70

Koj

преди 3 години

Убаво,Кажи кой е опозиция на частната пария ГРАБ?- Патриотите - на една софра с горните- ДПС - на същата софра- СДС - на същата софра- Воля- гребе да седне на софрата- Атака - никаква политика освен скандали, и гледа софрата- Костовистите - правят се на умни и красиви ама венците им сини - крадциЗа маргианлните партийки не пиша макар че доста от тех са и в по-горния списък.

69

Милица

преди 3 години

Ей тия горе трябва да ги изметем с голямата метла- всички няма ГЕРБ няма БСП- всички да си ходят.Стига им толкова.Те цял живот ще се дебнат толкова са долни.

68

Така се прави

преди 3 години

Глупости,нали бяхте -видяхме как хубавичко се грижехте за народа.Нали си имате професии работете си за каквото сте учили.Оставете малко тая държава да си почине от Вашите простии .Дайте път на младите /без Вашите синове,дъщери и родове/ само така ще се оправи тая държава.Излиза,че в България няма умни хора. Само Вие години наред не се наситихте.

67

haha

преди 3 години

Хора, братя българи,Да ни пази Господ Бог от евентуално управление на ниновa._______________________________________________________Господ да ви усигури още 10 мандата на ГЕРБ. Бг нема да я има но явно ще е за добро.

66

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимени защо не Нинова?..какво й е на жената?..Ти кого предлагаш-оня бившия свинар и агента под прикритие на герп в бсп-Гергов ли?

65

ПроСоТо

преди 3 години

НИКАКВИ "кръгли маси" С МУТРОИДИТЕ!!!!!Помните подобна "софра" в началото на "прехода" до какво доведе..САМО ТОТАЛЕН НАТИСК,ПОЗВОЛЕН ОТ Законите,и ОБЕДИНЕНИЕ на ВСИЧКИ патриотични НЕМУТРЕНСКИ формации СРЕЩУ ПРОКАЗАТА "герп"!!!Не се заблуждавайте,НИКАКВИ "разговори" няма да имат ефект,защото знаете:-"ТЕНЕКЕТО БАКЪР НЕ СТАВА!!"За това от елементи с ПРЕСТЪПНО СЪЗНАНИЕ не може да очаквате друго,освен ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...Защото те само от това разбират.

64

Ха-ха

преди 3 години

Тия защо се представят за опозиция, като са на хранилка от държавата