316

Анонимен

преди 3 години

Никой не го слуша!Само червените кметове го канят да си изкаже глупостите!

315

Анонимен

преди 3 години

Тук 6-7 българомразци са се хвърлили в защита на мафията.Срам и позор!

314

Анонимен

преди 3 години

Шайката пак се развихри.Пътници сте.Оттекохте в канализацията.Някой да пусне водата.

313

До 334

преди 3 години

А ти защо го коментираш?Дъното удари твоя любим еднокнижник и вече копае под него.

312

ЦРУ

преди 3 години

ВПЕЧАТЛЯВАЩА ...ярост...тъпотия и некомпетентство ! Това е един УПЛАШЕН ЧОВЕК !!! Явно Гешев има в СРС-тата данни за искане и даване на подкуп за " ГРИПЕН " - без въоръжение . ОТЛИЧНА сделка за РЕШЕТНИКОВ и Кремъл . Затова Гешев пита КС. При успешен ИМПИЙЧМЪНТ ( ако не в това НС - в следващото сигурно ).Гешев МОМЕНТАЛНО го обвинява в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА .и го извежда от президентството със БЕЛЕЗНИЦИ !

311

Анонимен

преди 3 години

Само така,г-н Президент!Народа е с вас!

310

Анонимен

преди 3 години

Този е ударил дъното!Не се хабете да го коментирате!

309

Анонимен

преди 3 години

Страх е сковал шайката и нейните придворни глашатаи.Не знаят откъде ще изскочи нов компромат и ще ги орезили отново.Виждат,че идва края им и ги е обхванал шок и ужас.Затова пълнят чекмеджета с пачки и крадат като за последно.И затова вие сте толкова бедни.

308

ДДРОнег

преди 3 години

"Ако се установи тяхната автентичност, това показва на лицето на Европа кой и как управлява, заяви президентът."Ми не , г-н президент !!!Струва ми се, че на всички е ясно, каква "личност" управлява България, няма нужда от установяване автентичността на някакви записи, ние не сме слепи, още повече западните разузнавания, че и източните !!!Мафията си има държава - България !!!

307

Анонимен

преди 3 години

Има ли беден герберунгел?Според мен-не.А според вас?

306

До 326

преди 3 години

Сбъркал си адресата.Оставка трябва да си подаде тоя,на който чекмеджето му пращи от пачки и кюлчета злато.

305

до анонимен 328

преди 3 години

А за БКП /ГЕРП/ какво ще кажеш !? Или той падна от Марс , не дойде от БКП ?!

304

ПроСоТо

преди 3 години

Льотчика съска като змия, защото от "Грипен" го притискат да връща парите, а нито служебен кабинет, нито правителство на БКП, пардон, БСП се вижда в обозримо бъдеще!Радев, внимавай ружо, за толкова пари не снимки от спалнята ти ще покажат, а оргия с малолетни момченца ще ти пуснат!

303

Ало Румба,

преди 3 години

Просто си подай оставката !

302

Анонимен

преди 3 години

Внимавайте с вожда,че той обича да размазва тези,които не се съобразяват с него.Според собствените му думи.

301

Анонимен

преди 3 години

За записите с премиера не знам, ама май СМС-ите с хората на президента са си башка автентични. Румба, кажи за СМС-ите. Не ще.ПП. Чао, Румба, не ставаш за политик.

300

Анонимен

преди 3 години

Душеха,слухтяха,записваха около президента и като не откриха компромат си изсмукаха от пръстите някакви СМС-и от секретаря му,които нищо не значат,само и само да замажат резила на вожда и да изкарат друг по-м.ръсен от него.Да,ама НЕ!

299

Народна мъдрост

преди 3 години

Фани единия, Удари другия!

298

kory

преди 3 години

И на кравата Пенка вече и е ясно кой и как управлява България?Тиквона,Пищова,500Евро,Спиридона,Паяка,Ланеца,Кюлчета в злато,Каскета ...край нямат държавните хайдут..ници!От сън спомен няма,ама българи!Това сме ние на Балканите!То вечери лични,то гала обяди и ранни закуски,пък накрая пенсията зорлем 300 ЛЕВА!Кютаите си и ...чакайте,чакайте!

297

Анонимен

преди 3 години

Слепи ли сте бе? Борисов с кюлчета и пачки евро... неизвестно от къде, Ало Ваньо, още една камара записи. Тя булката в родилното, те тепърва сега ще гледат дали е девствена... какви стимуланти взимате бе? :) откровено луди ли сте? Или чакате официален брифинг Тиквата излезне и да каже какво е откраднал и кой къде наковал, обрал, затрил и тн?