16

Анонимен

преди 3 години

То да бяха само снимките и записа Борисов със златен медал да го закичиш.

15

Анонимен

преди 3 години

Президентът каза косвено, че е нужна независима експертиза- тоест чуждестранна, а не пуделът Гешев да я прави.Иначе най- забавното е Радев качен на дрона, а Тиквата му показва среден пръст през шибидаха на тойтката в оня клип на Слави. Късаааа клипа!

14

ГербоТрол

преди 3 години

Прочети първите коментари и ще разбереш, че са от рeдакцията. После започват да трият.

13

Анонимен

преди 3 години

До въокфХа така, приятелю, трябва да сте убедителен!

12

Анонимен

преди 3 години

Във всяка нормална бяла държава ако излязат за някой управник такива неща наяве ,той веднага си подава оставката,но България не е нормална бяла държава и тулупа не е нормален управник,а е една докопала се до властта треторазрядна мутра с огромно его и психични отклонения .Така,че от банкякнския скопен нерез оставка ,морал,чест и достойнство не чакайте.

11

Анонимен

преди 3 години

Без да взимам страна искам да кажа на другарите, че много бързо забравиха нечовешката диктатура на БКП-БСП. Избиваха хора без вина, пращаха хора по лагерите за къса пола или дълга коса при мъжете, а там ги ядоха прасетата , защото били хулигани. Това го пиша за младите хора за да разберат, какво е било и какво е сега. Оставам на тях да преценят .

10

Анонимен

преди 3 години

Руският пРезидент каза :"Всеки ден закъснение е пагубен за АЕЦ БЕЛЕНЕ" ЧЕ ТОВ ЛОШО ЛИ Е БЕ!? ТОВА Е ТЕЖЪК РУСКИ КОРУПЦИОНЕН ПРОЕКСТ С НЕИЗЧИСЛИМИ ЗАГУБИ ЗА БЪЛГАРИЯ. Б.БОРИСОВ СЕ ОГЪВА ПРЕД КРЕМЪЛ,НО ПОСЛЕ НЕГО ЩЕ СЪДИМ..А *** ПРИПИРА...ЗЕР ПОПО КИРЕ ФАСО С ЖЕЗЪЛА ПО ГЛАВАТА...

9

Факт

преди 3 години

Когато никой не те пита , а и няма такова намерение, не виждам смисъл нищоправца Радев да се изцепва с повод и без повод ! Има кой да решава какво да се прави в държавата ! Абсолютно сигурното е , че това не е Радеф !!! Гьоте не е ли казал , че е по-добре да мълчиш, когато си глупав ?

8

Анонимен

преди 3 години

Кой ще проверява дали е автентиче, МВР ли? :-)

7

Анонимен

преди 3 години

Аз на български експерти не вярвам. Колко народ си загуби имотите заради фалшивите експертни заключения... Фалшиви експерти не ща.

6

ччччччч

преди 3 години

До Анонимен 1Драги ми отворко, защо пък не ? Това, за което подсещаш си е чистата истина, нали ???

5

въокф

преди 3 години

до 1 : ами той си е смешен бе каскет бузлуджански !

4

Тонката

преди 3 години

Автентично е всичко, Началника е неподражаем!

3

Анонимен

преди 3 години

Абе Боко веднъж отрича, че спи с пистолет, след това казва, че вече, откакто са се появили снимките, спи с пистолет, после казва, че не се разделя от пистолета

2

ivailo

преди 3 години

Естествено , че записите са истински... Стила на говорене е типичен за Барба Ганьос.

1

Анонимен

преди 3 години

Започвайте, мои гербави орли! Президентът трябва да изглежда смешен, така ли беше?Давайте, Деса, баща му, Москва...Вие си знаете!