356

izh

преди 3 години

Късно е Дрон Фуражков. Късно е, Атаката трябваше да я почнат богатите ти началници още от началото на годината. Ама като се опариха с разни Дудуковци, Да бе да и разна друга мелоч , така е. Вземаха парите и фъсс кой в Брюксел, кой в Станбул. Е сега? Пак отначало. Мобилизирай партийния актив, плащай за покани от медиите, активирай по дребния червен бизнес да си стресне работниците щото - заплатите !!! Па и тебе, дълбокия резерв, туриха на амбразурата. И всичко това са пари, пари, пари.

355

Анонимен

преди 3 години

"Записите с примиера" са храна за Радев и неговия Зайчарник.Срамно е че един президент с такова удоволствие пада толкова низко за да превръща в политическа индулгенция такива пошли компромати.Това само доказва страх от провал при преизбирането му за президент.Радев показва лош вкус и е срам и позор за българското офицерство.

354

Неразбрал

преди 3 години

Барбас Ганьос Радев ли е ?

353

Анонимен

преди 3 години

От 30 години управляват мутрите и генералите от ДС и комунистите , обикновените хора като младия премиер с харема няма кой да се обеидни около тях за да вземат властта и да има истинска екологична и нормална държава с народ сега няма народ всеки гледа себе си и затова мутрата стана диктатор махнете диктатора изберете си трайно безработен слаб но образован човек който ще изрине цялата стара конституция администрация и ще промени всичко

352

До 23

преди 3 години

Новия Левски е човек който се начина "младия премиер с харема " и е безпартиен ама за сега никой не се еобедилил около него за да създаде партия и да спаси народа от комунисти и псевдо демократи и поробители и патриоатари

351

Я па ти..

преди 3 години

До Младияпремиерсхарема 373 Алооо, от къде го извади това изречение от София до Пловдив ?

350

Георги Димитров

преди 3 години

Лоша работа другари трябва да измислим причина да не признаем изборите ! Пак ще ни пръснат тупетата на тях ! То не трябва само снимки със злато и евраци трябва и акъл ама де го ?

349

Да допълня...

преди 3 години

До Българин 372 Ето че ти му казваш че е жалък . ама той няма да вдене.

348

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

В Франция нормални еколози взимат властта и тук така трябва трайно безработен безпартиен скромен човек да я вземе за да мога да ви променя живота иначе тиквата своя живот си промени но не и вашия искате ли по-високи пенсии безусловен базов доход и променена държава с дървета а не хотели с нови ливтове пътища истинска социална държава искате ли социална държава изметете старите партии и съберете подписи з ановата партия съберете ми подписи за да има нова партия с млади 20-40 годишни политици

347

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Бомбата в изказването на президента е " Ако вярвах в безпристарстността на прокуратурата ......". Т.е. президента ясно каза, че прокуратурата е в услуга на банкянско-мутренският олигофреният !

346

Факт

преди 3 години

Бойко откачи! Ако има възражения, ще има и филм как се храни с мас!

345

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Бг ще се оправи ако ми помогнете да направя партия и да спечеля изборите после бг ще стане кологична държава без мутри комунисти патриотари евроатлантици седесари герберасти бесепари депесари патриоатари и тнт ако пак си изберете мутрата комунист да не мислите ,че ще ви управлява както аз бих управлявал щом искате изберете си го пак а не млад и скромен човек с поглед за държавата едвали вярвате ,че гербераст има поглед за държавата ако искате безусловен базовдоходповисокипенсиисъберетеподписи

344

Българин

преди 3 години

Няма ли кой да каже на сричкоговорещия, уж президент, че е жалък и трябва да мълчи?

343

Пян_Гъ

преди 3 години

До БауAйдее - в Маскве. Арестуваха червените олигарси и пропищяхте. Записи, снимки... Слабо познавате ББ и силите зад него. Нямате никакъв шанс и никакво финансиране з а ибори. Крах, тотален.

342

Анонимен

преди 3 години

*** пак е словоблудствал напразно...Е,за 12 хиляди на месец-толкова.

341

Бау

преди 3 години

Много толерантно се изразява президента и това наистина разочарова искрените му привърженици! ,,Ако записите са автентични...." Абе, господин наивник! Дори да са фалшиви, обявяваш ги за напълно автентични без никакви съмнения! Престани да се държиш отговорно като даржавник! Това е допустимо и необходимо само, ако срещу теб стоят себеподобни! Срещу теб са праисторически мастодонти - нагли, глъми, безпардонни! С такива - по първобитному!

340

Целта е ясна

преди 3 години

Да изнервят Бойко и да подаде оставка а Радев да състави служебно БСП (антибългарско ) правителство и да окрадат де що има като истински комунисти !

339

Анонимен

преди 3 години

Румен чак ЧЕРВЕН,АМА С ПЕТОЛЪЧКА! 2.5 МИЛИОНА ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО, АМА С ПОМОЩА НА ДПС И ПРЕДЛОЖЕН ОТ КГБ.ОЖЕНИХА ГО ЗА ИЗБОРИТЕ. БЕЗУПРЕЧНО ОБСЛУЖВАНЕ и донесе много здраве и късмет на БГ.ЗА ВСЕКИ ПРАЗНИК НАДГРОБНО СЛОВО! ЩЕ ГО ИЗТЪРПИМ И НЕГО И СВИТАТА ИНТРИГАНТИ! ГЕШЕВ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА! СПОНСОРИ, СЪВЕТНИЦИ ВСЕ РАЗСЛЕДВАНИ!

338

Анонимен

преди 3 години

До ВинетуДа не си го получиш ТИ като след 9-ти...

337

Я гледай ти

преди 3 години

Безделникът Радев след Плиска е на екскурзия в Козлодуй - както е тръгнало май ще обиколи стоте национални туристически обекта !