36

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАНТИЛОГИКАТА ТИ НЕЩО ИЗДИША, ВЕРОЯТНО И РАДЕВ ИМА НЯКОЙ ГРЯХ, НО Е ДАЛЕЧ ПО-МАЛЪК ОТ ГРЕХОВЕТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ЧИЙТО *** СИ ТИ И САМ СЕБИ СИ ОПРОВЕРГАВАШ С НАПИСАНОТО. Айде троловете изчезвайте от сайта, греховете ви станаха прекалено много.

35

Анонимен

преди 3 години

То пак някой повярва, че Борисов си ходи с евро парички в джоба и пистолет на шкафа. То това такава режисура... Чак жалко изглеждаше.. Деца в средното, ще се справят ппдобре с такава интрига :)

34

Анонимен

преди 3 години

Разсъждения като в селска кръчма в ранните часове. И аз си мислех, какво като е военен, нали е генерал, умен човек ше да е, пилот, изглежда в добра форма. Предложение на БСП и затова не съм гласувал за него, което значи ,че ако човек не е сигурен за някой, нека да види кои са "неговите хора"

33

ПроСоТо

преди 3 години

В една велика книга, която беше забранена по времето на най-справедливия строй, е казано :"Който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка! ". Льотчика да каже за катастрофата на баща си, за назначаването на настоящата му съпруга за Пиар, за съветника си, за генерал Решетников... пък тогава да коментира премиера.Но пък той освен Устав на БНА и история на БКП, друго не е чел!

32

Анонимен

преди 3 години

До 33Ти като не си кльока я кажи, какво направи за благото на народа за 4мгод? Искам факти... Конкретно. Срещу колосалната заплата от 110к на година, без разходи за охрана, коли и тн. Иска да посочиш, какво е направил, какви инвестиции е докарал, с коя държава договори нещо? Айде давам да чуем... Празнодумко

31

Анонимен

преди 3 години

Дрогарю Радев как под носа на НСО са вкарвани пачки по хорските спални и са сниман,и както си спят. Тези снимки и записи маскарят най-вече тебе и китайския ти дрон ама нали си военен трудно ще го схванеш Кога ще полагаме цветя пред паметника на Махатма Ганди дето го откри и защо българският народ трябва да се кланя на Махатма Ганди туй обясни, не ни дрънкай за записи.

30

Анонимен

преди 3 години

Гербави п*асета,колко и да се напъвате,квичите и се гърчете . ,едно трябва е ясно -тулупа е пътник,западните му господари го сложиха на ските и го спуснаха по пързалката към политическото бунище ,а заедно с тулупа приключва и проекта на Сарос -ГЕРп..

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23 Ха-ха

28

Анонимен

преди 3 години

Проектът АЕЦ "Белене е ИЗЦЯЛО ПРОЕКТ НА БСП! Айде-те са престъпна организация, *** Боко що кляка на пРосия и ще ни вкара в тинята. КАЗВАМЕ ЯСНО НЕ на" Белене"-руснаци, разкарайте се от България.. В Румъния изгониха РУСКИТЕ КРАДЦИ ОТ ЛУКОЙЛ СЪС СПЕЦ. ЧАСТИ. ХВАЛА НА РУМЪНЦИТЕ! ЩЕ ИМ ДИШАМЕ ДОСТА ПЕПЕЛЯКА....

27

Анонимен

преди 3 години

Ти ще работиш ли нещо или ще се занимавал само с Борисов? За какво ти се дава тая заплата? Да обсъждат по цял ден кабинета ли?Ппдавай оставка.. Това вече го правят бесепетуу от 20 год. Няма нужда папагал.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Диктатурата на демакрацията е също не по-малко лоша. Сега властта е в ръцете на наглите парчета които си правят каквото си искат на всички нива - от селския дерибей до некой големец чиновник.

25

Анонимен

преди 3 години

Кой ще проверява дали е автентиче, МВР ли? :-)Абе то които посолства трябва, вече са ги проверили. И нещо не се обаждат да подкрепят Бойко...

24

Анонимен

преди 3 години

Радев Нищото ще го запомним със нищото, което свърши за българският народ. Всички политици от последните 30 год се вижда как управляват и без записи, той на записи чакал.

23

Анонимен

преди 3 години

Радев като рие на гърба му пада. Какво да се пише против него, той руши не само своя имидж, а и позоцоята президент. Оказва се, че не е необходима.

22

Калеко Алеко

преди 3 години

Ако ... Ако Левски не беше с *** и Ботев беше с каска, турците нямаше да ги погубят ... преЦендента Радев е по-добре да обърне внимание на съветниците и секретарите си защото от методите им на работа се вижда как се управлява и президентската институция, която се превърна в офис на ген.Решетников и "Позитано 20" от момента в който кремълския парашутист пое ведомството и ... !!!

21

Пенсионер

преди 3 години

Щом всеки ден е пагубен, той що не направи нещо, ами само плямпа. Арогантен, злобен нищоправец.

20

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че тия които се облизват за кокала покрай тиквата са по-зле и от него.

19

Колонката

преди 3 години

Ей сега ще се появят Тонката, Бутонката, Болонката, Компаньонката и т.н. да се самозалъгват как герб били добри управленци, а останалите все лоши.

18

Диагноза

преди 3 години

Изглежда Радев е стоял по-дълго зад реактивния двигател и го е духал радиоактивен поток. Превивам се от смях като чета бисерите на този въшлив военен безхаберник !Не разбра ли , че хората му се подиграват ? Или не чете какво пишат по форумите ? Еййй, голем тъпигьоз !

17

ВЪПРОС

преди 3 години

Не знам дали Президента е *каскет* , чиния на Бузлуджа , *червена бабичка* и тем подобни злобни имена . Знам само че АЕЦ БЕЛЕНЕ е ЖИВ Проект - след спирането на Проекта от Борисов са Назначени 20 000 верни членове на ГЕРБ като Директори , Секретарки , Чистачки , Отдел Доставки и ОЩЕЕЕЕЕЕ - тази Армия на ГЕРБ е Взела ЗАПЛАТИ в Размер на 2 000 000 000( 2 МИЛИАРДА ЛЕВА) лева до ден Днешен .Прокуратурата и Лично Гешев Няма ли да се Самосезира ?