97

Waffen SS

преди 3 години

Трябва да се спаси българският хотелиерски бизнес.Той е нещо много по-сложно.Това не са само алчни хотелиери,некоректни,но не по-малко алчни ресторантьори и концесионери.С всички тях са свързани плеймейтки,моделки,чалгарки,а в тяхната професия първоначалните инвестиции са големи,а амортизационните отчисления и подръжката високи.Те не могат и не искат друго да правят освен да "плеймествуват","моделкват"и "чалгарират",а и конкуренцията е висока.Нека всички им помогнем да продължат да пара-итират

96

Анонимен

преди 3 години

Пич Пловдив е една промишлена замърсена зона. Нормален човек там няма да живее. Бях там преди 2мгод... По път. Видя ми се като град с призраци посред лято. Празно и изостанало. Не се напъвай.

95

Анонимен

преди 3 години

До 90ПИЧ се ми е там, къде си ходил. На всякъде си спал в бетон ПИЧ. Аре бегай да се правиш на интерес на село. Такива, които си плюят държавата са просто слаби хора. Нищо повече. Накрая се връщаш тук да работиш и да кендзашш. Много приказваш... И до там.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Пловдив е град с реална икономика пич, а Варна феодално имение на група червенимутри, въобще за сравнение и дума неможе да става

93

Анонимен

преди 3 години

А ти се спасявай. Тука море си има всеки уикенд гърми :) Ти се спасявай по граници и пътувания ***. Ние сме си добре и ще подкрепяме местния бизнес. Боли на Х за теб, къде си щял да ходиш. Най вероятно на близкото язовирче.

92

Анонимен

преди 3 години

до 90Аз където съм ходил и ще ходя, ти само ще мечтаеш и ще го гледаш на снимка. Инфрастуктура пич, имат хората, а не прости мутренски министри, които не знаят какво е това. Там ще сложиш хотел на плажа, ама ще ти откъснат главата преди това. Толкова си *** като вожда си...

91

До 85

преди 3 години

Пловдив е уникален град бе груйо! Може ли нечистата Варна дето е интересна 3 месеца в годината да се сравнява с този вечен град? Пази Боже сляпо да прогледа!

90

Анонимен

преди 3 години

Дръж си барбарона и се спасявай!

89

Анонимен

преди 3 години

Повечето хотели били на бокоо...само като гледам какви индивиди пишат. Малей малей.Тоя ходи гласува, че и мнения има за туризъм. Много слабо.

88

Анонимен

преди 3 години

Повечето хотели по морето са на хората на боко тиквата и компания плащат си добре така че отдавна не ходим на море в Бг!

87

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

...И ,КОЕ ТОЧНО ДА МУ СПАСЯВАМЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА

86

Анонимен

преди 3 години

На всякъде има бетон. Ся почна да си измисляш ама на плажната ивица, ама не знам си кво. Само простотии. От такива като тебе, ако морето чака прехрана... Господ да му е на помощ. Хората там отдавна са разбрали, че трябва да градят легла и да печелят. Не чакат тебе философа.

85

Анонимен

преди 3 години

До 82Да, навсякъде има бетон, но не на плажните ивици. Бил съм на Ибиса, Палма де Майорка, Сан Бенедето дел Тронто - палмовата ревиера на Европа, всички гръцки острови. А тези държави да не ти обяснявам колко хиляди километра плажна ивица имат. *** на Сан Бенедето дел Тронто да видиш какво е - ще ти падне шапката, с бял пясък и палми отвсякъде, но всички хотели са от другата страна на булеварда - капиш?

84

Анонимен

преди 3 години

Дон83Ами те сещи бъркат хората бетона и си градят курортите. Като гледам, не се съобразяват с тебе или подобни авантаджи. Те по морето никога не са чакали беден дребнав шоп да им помага :) Обратното шопа чакам от там данъци да се построи метрото.

83

Анонимен

преди 3 години

Фалирайте мутрагени ,искам да се гърчите и да се чудите как тока на хотела да си платите,пари за препарати за басейните да нямате мутри Тиквенски фалирайте яко.

82

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Къде има паркинг на който можеш да си оставиш колата и да отидеш спокойно на плаж.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------В Стария Несебър.Паркинг Северен.Безплатен !!

81

Анонимен

преди 3 години

До 71Ами ти живееш в измислен свят, не хората по морето. На всякъде по света морските имоти и градове са в пъти по скъпи. Къде е Варна... Къде е село Пловдив...:) За какво са ми 240кв на село. Всеки иска на морето да живее. Пловдив е умрял и застаряваш град, който съвсем скоро, ще сдаде второ място. Което отдавна не е негово.

80

Анонимен

преди 3 години

Никога не ходя на море в което мендза цяла европа, а после идват накълвани оръфани туристи да се къпят във фекалииите си. Дано скоро бием шута на Винету, влезем в шенген, а на границата да има само табели - Довиждане България, добре дошли в Гърция и обратното. Та на каква основа, цените са им по-високи от на гърчолята, като там дори са в евро, а морето чисто - пей слънце... А обслужването не може да сръвняваме изобщи.

79

Анонимен

преди 3 години

Добре бе ***,отивай да бъркаш бетон на морето тогава,а не на почивка.

78

Анонимен

преди 3 години

Че аз не знам курорт в света, който НЕ е бетон Иран. Ти сигурно имаш иновативен материал ***. В Испания всички курорти са по настроени от тук. По цял ден само да се намирате на празни приказки. За да идват туристи трябва да имат легла. За да има легла теябва да има хотели. За да има хотели трябва да има бетон. Някакси не е далече от акъла.В соца сте били глупави... Ама вече има Интернет отвори Разгледай по света на всякъде има бетон. Няма извънземен материал.