117

ШопЪт

преди 3 години

Въобще да сравняваш Варна с Пловдив е меко казано смешно, Пловдив Ви издуха във всяко едно отношение даже и кръчмите са им по-хубави

116

ШопЪт

преди 3 години

До АнонименАбе морски, че то Асеновград е много по уреден град от Варна бре, във всяко едно отношение, е ако не верваш отвори гуугъл стрийт и погледни, и най-важното реката им е доста по чиста от вашето езеро ;)

115

Анонимен

преди 3 години

Ако икономиката на Асеновград е 10 баби, коитоо продават Боб на пазарчето :) хахаВземи събери пари.. Ела малко на морски град, че ти се е опекла яко тиквата на полето.

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Хаха абе гларус че то Асеновград има повече икономика от Варна, вземи малко влези в час :)

113

Анонимен

преди 3 години

Дом114Ами ще летиш до Лондон.,какво да правиш на село Пловдив. Летял до Лондон тук на ден кацат и излизат по 30 самолета :) ЧушкаНикво филибе не е, колкото Варна. Отдавна сте 3тия град. След години и Бургас, ще ви задмине. Живееш в твой си детски филм.

112

Анонимен

преди 3 години

Нормален турист няма. Има безмозъчен, като теб. Има курорти Тихи има и шумни. На всякъде по света е така. Всеки знае за Ибиза, която не е в България и е най шумното място на света и привлича милиони туристи и милионери. Има и тихи курорти.В България има куп тихи места. Просто ти си завистлив палаткаджия,, които иска да се цопне н аплаж и някой да му слугува, без пари. Може би в мечтите ти.

111

АмчъмдейвиС

преди 3 години

Алчните ,,хотелиери'' това са си чисти мyтpи yмpяхa глaдни таз година УЖ де .....той нарко бизнеса си въвви така де...

110

Анонимен

преди 3 години

до 112Кво пиеш там в село Варна? Спирт от аптеката с кока ли? Един квартал на Филибето е колкото цяла варна, къде си ръгнал ти ве... Не ме карай да се смея платноходко. Три месе точат лиги, после 9 месеца лъскат бастуня. Аз от Пловдив си летя за Лондон шегаджио. Вярно, че там сте много прости, но не врявах, че сте чак толкова. Варна е един долнопробен бордей за туристите, където мачкат жените ви три месеца за да преживеете годината...

109

Waffen SS

преди 3 години

Не искам да се правя на социален антрополог,но имам чувството,че все по-често ще имаме такива туристически сезони,докато не се превърнат в ежегодни.Едва ли ще има толкова много мазохисти,които ще желаят да се търкалят по бетон,да цамбуркат в кафявото море,а над главите им да се извисяват подпорни стени-хотели,построени с благословията на всички управляващи и най-вече на "слънцето".Всичко това е много съмнително удоволствие.Не съм очаквал,че може да се бетонира и осе-е цялото крайбрежи,но можело

108

Короната

преди 3 години

е само повод. Морският туризъм у нас отдавна е обречен. Прости, безскруполни и лакоми Ъзове съсипаха (и продължават) уникална природа. Нормалният, плащащият турист търси простор, зеленина, чисти плажове и чисто море!Бетон, асфалт, шум и навалица има в градовете в изобилие. Нормалният турист иска да се махне от това през отпуската си. Пълно разочарование, като види мутренскте ЖК-та,А нещо - анимация, лодки, риболов, робинзонски преживявания - ЙОК!Остават им само пияндета, западни бедняци...

107

Анонимен

преди 3 години

Е то и съседното село е град - Асеновград. Ама... Толкова икономика има, че не съм чул да се говори за него някъде. Като слушам само за морето говорят там са парите, авиолинийте и всичко. Селското стопанство на Пловдив отива по хотелите, не отива на съседното село пич. Нещо си се объркал яко.

106

Анонимен

преди 3 години

А ве майна какво им се обяснявате на варненци, все ни гонят, по европески столици, население, тарикатлъци, инфраструктура и какво ли още не, но все ни дишат прахта и орат за световно. Оставете ги да се фантазират с цаца от 1 левче за порция от 10 кинта.

105

ШопЪт

преди 3 години

До Анонимен 107в полето, в молето, ама икономиката му е колкото на целото черноморие

104

до 107

преди 3 години

Поне е град! За разлика от варна!

103

Анонимен

преди 3 години

до 99Ха... ха... държава, къде е? Ако искам да отида някъде ще си наема жилище за месец, а не разни чупени хотели с все багажа по коридора. По евтино и по комфортно, да не съм *** селянин като теб и да пълна гушката на онзи с ферарито отпред. *** химици *** сте там по морето и затова сега му ядете бууя. Били се подкрепяли! С какво? Вибратори ли?

102

Waffen SS

преди 3 години

Преди години ,когато Кафяво-морието не беше бетонирано от край до край,когато хотелиерите прибираха сериозни печалби и не плащаха данъци,когато Бентли-тата за тях бяха като москвичи,всички те надаваха неолибарална мантра:,"по-малко държава,нека пазара определи".Е,пазара определи,но сега е друг неолиберален вопъл,"нека държавата да помогне,да продължим "Бентлита "да купуваме,да продължим да купуваме на плейметките,миските,моделките и,чалгарките и на цялата тази пап-ач мерседеси и"БМВ"-та

101

Анонимен

преди 3 години

Пич мич това е положението. Замиращ град в полето.

100

До 100

преди 3 години

Пич, стой си във Варна пич! Даже и не минавай край Пловдив, пич! На този уникален град не му трябват оценки от ***, пич! Той отдавна е оценен от световно известни хора, пич! Твоето мнение в махленската кръчма във Владиславово, пич!

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Пловдив празно и изостанало, ти въобще бил ли си в района последните 10 години ? по което време на годината да отидеш навсякъде в Пловдив кипи от живот, пишеш си така едно на гьоторе, а това за замърсяването е меко казано смешно, особенно пък по отношение на Варна в момента ;)

98

Анонимен

преди 3 години

до 85Споко ве варненски *** - гларус! Варна има един булевард, Пловдив е пълен с булеварди от три платна, велоалеи - лукс, международен панаир, стар град, античен театър и стадион, гребна база, спортни школи, цяла Варна се изучава в Пловдив. Къде си ръгнал с това ляйноморие 3 месеца, а после всички във Филибето. Но ние имаме инфраструктура, а вие улици чукалаци. Шегаджия ве...