39

Сенко

преди 3 години

Ами фирмата, която е регистрирана на фискалнкя бон е софийска, а цените са софийски. В София Бургера си е 11-12лв., водата 5лв., а вече тиквичките не вярвам и там да са толкова солени. Трябва обаче задължително да се обявяват тези такси барбарони, кашони и тн.

38

Анонимен

преди 3 години

За 40 еврака, тея щеше да се пръснат от ядене на гръцко. В допълнение щеше да има нещо безплатно, например - десерт или бутилка вино, а за набарбальоните нямаше да става и дума. Онея будали ли са, че чакат по 2 километра на границата? Честито и без много много да ривете...

37

Анонимен

преди 3 години

ама водата е от Банкя :) затова 5 лева, сигурно и тиквичките са от там, от личната градина на топТиквата затова са 10 лева ;)

36

Анонимен

преди 3 години

В нашата мила Родина, човек трябва да е нащрек постоянно!Иначе му го слагат с 200!Не само на морето.Учудващо е, че и такава продължителност на живота имаме, макар и най-ниска в ЕС.

35

долу БГ мутроморието

преди 3 години

Гърция здравей и нека Слънцето да грей!

34

Анонимен

преди 3 години

Ко му е на родното черноморие бе? Бетон си е.

33

ПП

преди 3 години

Клуб 35 - явно го държат същите алчни типове от Студентски град. То и в Студентски се оливат с цените - 3 лв за кафе, поне се вижда от менюто! Ама това с цена за барбарон си е пладнешки обир!

32

клиент

преди 3 години

Защо е платил за нещо което не е ползвал? Много е лесно решението, понеже истината е на страната на клиента дори и мутрособственика да извика полиция. Какво ще докаже? Нещо ненаписано?Англелкова сигурно подскача от радост, че още 12 лева са влезли в чекмеджето!

31

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера защо ходите на тези места... по евтино ще ви излезе да отидете до Гърция или Турция... че ще си прекарате и по-добре. Аз съм от Варна и почивката в Турция ми излиза по-евтино....

30

а бе ей

преди 3 години

Аз като ви пиша,че бетономорието е едно кофти недоразумение и лично аз предпочитам Гърция,вие се изтрепвате с минусите!Ха сега джаскайте минуси,и да ви е сладко!

29

Анонимен

преди 3 години

Това стова когато туризма ни е в ръцете на глупави мутри, които си нямат идея от бизнес.

28

Анонимен

преди 3 години

По точно е да се каже в държавата на избирателите на суджука е така .

27

Анонимен

преди 3 години

Тия ли държавата ги спасява с помощи, ваучери и намаляване на ДДС. Затова сме я докарали дотук, щото държавата се е заела да помага единствено на мошеници и бандити.

26

Анонимен

преди 3 години

Абе, сега ми хрумна - не може ли да сезира КЗП(комисия за защита на потребителите) за плащане на непоискана услуга?Никъде не е видял че се плаща, не е бил уведомен, а са го таксували? Те утре може и такса въздух да му поискат по същата логика и да му търсят 10 000 лева за 10 000 вдишвания по 1 лев?!?

25

Анонимен

преди 3 години

До 12"Кое е толкова специалното на тези тиквички че са 9 лв. порцията?" - от личната градина на господаря на тиквите идат...

24

Анонимен

преди 3 години

е то въобще сметката кърти :) за един бургер, тиквички, вода и обикновенно розе 75 лева ;)сигурно и бакшиш ще искат

23

Анонимен

преди 3 години

една минерална вода с един бургер излиза към 20 лева, при тези цени 6 лв, за да ги ядеш и пиеш седнал си е евтино направо. Наглеци... ама яко... миналата година имаше един с 11-12 лева за минерална вода и собственика на заведението беше обяснил, че щото много народ седели там с по една пица или едно кафе и бил решил цитирам дословно "да ги закове" с такива цени такива клиенти. Общо взето и този е гледал да закове клиентите си. Пък в Турция и Гърция гледат да си тръгнеш доволен.

22

Анонимен

преди 3 години

5лв минерална вода 1л?????????????????

21

Анонимен

преди 3 години

Е как само 12 лв, бе? Т'ва пари ли са? Нали за 2 месеца трябва да се изкарат, че после цяла година да се лежи!

20

Munchen_DE

преди 3 години

Тичкички 10 лв, бургер 12 лв, вино розе 30 лв. Абе тия нормални ли са??? Барбаронът е най-малкият проблем!