199

0

преди 3 години

миналата година един плажен батка тарикат с татуси се изцепи - "не стига че всичко ви е за БЕЗ ПАРИ че и претенции ще имате"

198

Анонимен

преди 3 години

То простотия, простотия и неумение за правене та бизнес. Вземи парите на клиента с акъл. Този вместо сами постове да пуска, да напише жалби до където се сети и да приложи бележката.

197

Хахахаааа

преди 3 години

Плюйте, плюйте, ама ако си мислите че в Гърция сте добре дошли и ви се радват като ви видят мноооого се заблуждавате!

196

Делян Пеевски

преди 3 години

Като лапна и цялото море, ще приемем закон за задължителна почивка на Черно море. Дори ще пусна вирус и ще ви карантинираме там, че ми останаха само няколко милиарда в сметката.

195

Жалки

преди 3 години

Ама в Гърция сте меки като памук. Ако октопода ви е сух и жилав не смеете да гъкнете, ако казанчето в хот. стая е развалено пак не смеете нищо да кажете. А сте направили забележка за обслужване или условия, а са ви върнали в Бг със шутове!!!!

194

Анонимен

преди 3 години

Само Гърция. Не се къпя в фекални беге води

193

ВБ от Дубай

преди 3 години

Не ходете на морето от бетон.Бъдете здрави

192

usa

преди 3 години

българска работа....

191

Къде ли е....

преди 3 години

Къде ли прекарва лятната си почивка министър Ангелакова? Дали е на Слънчака? А може би е на Обзор? Равда ? Поморие?Много интересно, след толкова приказки да "изберем българското" и как трябва да подкрепим родния бизнес къде ли събира слънчев тен министърката?И дали и тя плаща за барбарони?

190

Вкусотия

преди 3 години

Примерно меню за готвачлето в това заведение: Пържени барбарони. Барбарони соте. Барбарони пане. Барбарони корнфлейкс.Барбарони по чирпански. Задушени барбарони. Барбарони с копър и чесън и т.н.

189

Анонимен

преди 3 години

В Гърция цените са почти същите, но като махнеш столчетата, а и там водата и хляба е и десерта са гратис, значи в БГ да го духат, без извинение.

188

Анонимен

преди 3 години

В Царево има много голям и хубав Лидъл за 74 лв. сметка даже ще ти подарят два барбарона.

187

Уууу

преди 3 години

Надолу писах да гледате кой е собственика на въпросното барче-от СОФИЯ Е! Тези номера се правят от време оно и никой мислещ няма да плати за барбарон или въздух, а после да пише у фейса. Тези барчета на юг-Ахтопол, Царево...Приморско..са като оня виц за сервитьора, дето дописал сметката "ако мине-20лв". Като питали-"какво е това?", отвърнал-"ами не мина!!" Аз в Царево никога не бих рискувал да ям в заведение, защото сме от Варна и знаем какви са номерата там из района. Има магазини бол.

186

Бесен

преди 3 години

Тука всичко е криворазбрано-демокрацията,патриотизма и т.н.Да речем,че някой се трогне от тъпотиите на охранените хрантутници от правителството и реши да почива на българското черноморие.Дотук добре...ама само дотук...Този някой трябва да е готов патриотично да изтърпи уж безплатните шезлонги и чадъри,патриотично да преглътне такса "барбарон" (или стол),такса интернет и всевъзможните други такси,които могат да родят празните глави на престъпниците,притежаващи "нашето" черноморие...КЪМ ГЪРЦИЯЯЯ!!

185

Барбарона

преди 3 години

Да пожелаем на собствениците, хубаво, слънчево лято и накрая на сезона да си останат с барабароните, НО само с тях !!!

184

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Хахааа..ми кой те кара да ходиш на шитоморието бе аланкоулу!?Колко писахме и говорихме тук?Малко са ти взели,нали си мераклия!

183

Анонимен

преди 3 години

Българска работа срама нямате ей така гьoтвepeни тaкива чъплаци....

182

Сърбал супата

преди 3 години

Заради нашите алчни мошеници, и гърците ще почнат да ни дерат яко. Така че, ни на бело, ни на черно море. Който има възможност - на адриатика или Испания.

181

Христо

преди 3 години

Не разбирам защо продължаваме да се самопрецакваме като ходим на притежаваното от престъпници българско черноморие.Не им ходете по скапаните заведения,о,неразумни юруде...Ако никой не им ходи в дупките,има някакъв малък шанс да се светнат,че не правят нещо както трябва,но те в болшинството си са престъпници и мутри и едва ли това ще се случи...Затова,нека всички до един да фалират...Бяло море е на 200 км..

180

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИ НЕ ПЪЛНЕТЕ ДЖОБОВЕТЕ НА МУТРИТЕ ПО МОРЕТО. ЗАРАДИ ТАКИВА СЛУЧАИ ВЕЧЕ НЕ СЯДАМ НА ЗАВЕДЕНИЕ НЕ ЧЕ НЯМАМ ПАРИ ПРОСТОМИ ПИСНА ДА МЕ ПРАВЯТ НА БАЛЪК!!!