99

Ф.С.В.

преди 3 години

В Бургас миналата година бях седнал на едно келяво дървено заведение на плажа -поръчах си една мента 100гр и една сода- сметката 11лв -Повече не седнах -не може една чашка мента да струва колкото бутилка и половина мента-Та така ,,,тарикати с празни маси и спящи сервитьори са им заведенията

98

Анонимен

преди 3 години

Как да им седна в заведенията вече! Миналата година седнем в някое заведение по алеята на брега на Варна и от бара собственика те гледа на кръв все едно насила те посреща, идва сервитьор, който отегчено намръщен те пита какво искаш! Идва след половин час и буквално ти хвърля чиниите на масата ядосан, че си му нарушил чата във фейса!

97

бай х

преди 3 години

да не би да си е купит тия ,,барбарони,, и да не е разбрал да си ги вземе на тръгване ???

96

хахахаха

преди 3 години

тиквички 10 лева, вода - 5 лева - това "избива" /уби/сезона. а, сори, тиквичките са по гръцки - хахахахахахахаха

95

НАП, КЗП

преди 3 години

Дали ще се САМОСЕЗИРАТ НАП , КЗП по този случай?Вземат пари за нещо което не се отчита, и дори не е вписано в никакъв ценоразпис.

94

123

преди 3 години

До До бг бизнесменаНе трудно...преживявал съм го навсякъде другаде по света, има го и в България, предимно в планинските села и градчета.

93

менюто днес е

преди 3 години

12 лв. за бургер, 5 лв. за литър вода....тоест 6 евро бургера и две евро за студена минерална водица , ами това са нормални западноевропейски цени за хора с европейски заплати от 3000 евро/месец , направо да поставят табела забранено за българи аборигени ....и....всичко си е точно ................

92

Анонимен

преди 3 години

Бедняците европейци ходят на море в Бокостаня и Грикостаня, а заможните семейни в Испания. Тарикатите ходят в Тайланд и Куба и с 500 евра в джобовете са крале. Залъгалките са много, тарикатите малко...

91

Ф.С.В.

преди 3 години

Ами това е ИСТИНАТА за БГ Черноморието- То не бяха хотелиери каратисти срещу еврейки- То не бяха ресторантьори гонещи рускини -то не бяха бакшиши крадящи туристи-Та Туристите биват обрани още в летището багажите им!! Бай *** не си научи урока -Той не става за бизнесмен и докато не се отзове фалирал -той няма да разбере че с манталитет на зарзаватчия седнал с лъжлив кантар на третокласно шосе и чакащ да мине някой автомобил-Бизнес не се прави!! Бизнес не се и учи! Или ставаш Или НЕ!

90

dgd

преди 3 години

алчни bo kluci!

89

хахахаха

преди 3 години

от години не съм похарчил и 1 лев на тези парвенюта...защо ходите там?

88

Анонимен

преди 3 години

Мдааа да бяха добавили такса климатик или вентилатор!! Може и такса дезинфекция..или фиксирано време- 5 лв за 10 минути !!Интересно колко даннъци плаща тази фирма??

87

Анонимен

преди 3 години

Дори и без короната тази година нямаше да имат много гости, в последните години чужденците не повтарят, и те се осъзнаха!Като им одерат кожите и като изядат един бой и повече не идват, и като разкажат на още 1000 човека премеждията си желаещите намаляват всяка година.!

86

Gogo

преди 3 години

Мерси за инфото. Не бях стъпвал на Черноморието от много години, и тази година бяхме решили със семейството да го направим, но в последните няколко дни размислихме след няколко пикантни историйки като тази. Мерси но предпочитам Италия, Испания или Гърция, но в БГ твърдо НЕ!

85

Абе...

преди 3 години

Ааааа ясно такса Барбарон е за Банкя- шкаф!!!! Видно от сметката ..15- 20%...колкото си е и комисионаАбе водата Банкя...Борисов ли я сервира??За бутилка ли е или за кубик??

84

До 90

преди 3 години

Така е! Освен това което поръчаш ти дават и куп други неща безплатно!Тук един сос 50 грама да поискаш с яденето и ще ти искат 5 лева,не можело безплатно!

83

АЙДЕ РУСОФИЛИТЕ...

преди 3 години

ОТИВАМЕ У КРИМ.... ТАМ Е НАЙ-ЕВТИНО... ХАХАХААА...НАЛИ СТЕ БРАТЯ, БЕЕЕЕ....?!

82

Анонимен

преди 3 години

Преди малко обядвах в таверна в Агия Триада/ на 25км от Солун/ на брега на морето. Порция миди 6?, калмари 7.50? / у Софето във Виктория са 16лв./тадзики 3?, Бира Митос 2? . Тотала 20? с бакшиша. Донесаха ми сиропиран десерт, хляб и 1л вода, които ми бяха безплатни, не фигурираха в сметката. Така де нали съм толуп и не ходя по бетоня.

81

емигрант

преди 3 години

то само с патриотизъм не става...

80

Анонимен

преди 3 години

Турските хотелиери съм ги признал! Евтино, гладен няма да те оставят, от сутрин до вечер те канят да хапваш! Усмихнати, прекрасно отношение, отлично обслужване и ниски цени!