33

наблюдение

преди 3 години

Тази жена не спира да иска нещо. Как пък все на нея трябва да се помага? Все е недоволна и неоправдана, даже и докато си живееше от дарителски сметки. След скандал с един журналист миналата година, който я разобличи, сега пак е започнала. Вечната жертва. Тя имаше общински апартамент, не й харесваше квартала. Изобщо на тази госпожа никога нищо не й е достатъчно. Истински нуждаещите се хора обаче не са достатъчно нахални и не ги дават по телевизора.

32

Пояснение

преди 3 години

Не ходела на училище!Няма как да ходи на училище,дъщеря й е на 21 години!И само да вметна - тя/майката/вече е получила и общинско жилище,но....не го харесва!

31

решение

преди 3 години

1. Бащата плаща половината издръжка ( лечение + всичко необходимо ) - не бил добър баща, защо хората трябва да плащат за това ?2. Майката започва да работи 3. Взима се асистент на детото за 700лв на месец - 500 ги покрива държавата + пенсията4. Стига с тези кампании ... това вече е пълен абсурд 5. Ами сега Снежи е на 20 ( тоест 20 години сме на кампания) ами като стигнем до 60 ?

30

Анонимен

преди 3 години

За съжаление , не виждам как жената ще може да ходи на работа и едновременно с това да гледа дъщеря си. Едно от двете няма да се случи. Това е някакъв ад единствения вариант е да има някаква държавна институция, която през деня да се грижи за дъщеря и..

29

Анонимен

преди 3 години

Не мога да и помогна с работа, но изпратих SMS препоръчвам същото на останалите тук, вместо да тролите за ГЕРБ и Бойко. Нито ще ви съборят 1-2 лв , нито нищо. Цигарите и биричките ви са многократно повече.

28

Анти-трол

преди 3 години

Хайде стига с тази опорка - "шкафчето". В статията става въпрос за житейска трагедия и нужда от помощ. Защо намесвате Борисов не става ясно, но явно се гони бройка хейтове за час/ден и тн.

27

Анонимен

преди 3 години

Каква работа търси? От статията не става ясно.

26

Анонимен

преди 3 години

Коментарите както винаги родна трагедия... работническата класа се опитва да мисли пак.

25

Анонимен

преди 3 години

До бобоАбе вие защо все умувате какво да била направила... балкански селяни! В западна европа тези хора се подпомагат до такова ниво, че не можете да си представите! Само вие им търсите кусури и какво трябвало да направят! За нищо не ставате и си личе вече 30 години!

24

бобо

преди 3 години

И защо не живее при баба и дядо, ами плаща 500 лв наем? В нашия град наемите са 100-200 лв.

23

бобо

преди 3 години

Е да не би ГЕРБ или някоя друга партия да е изоставила тази жена? Не, изоставена е от мъжа си.

22

Анонимен

преди 3 години

Суджук, бъркай в чекмеджето и вади евра, да помогнеш на жената, може и да одялкаш малко от едното кюлче.

21

Анонимен

преди 3 години

До Яким Вълев Донев 6"РЕВАХТЕ ОТ БКП - Но при тях да сте виждали ТОЛКОВА ИЗОСТАВЕНИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ ?!?! ... :"При БКП ти даваха "право на избор" - или да не работиш и да си гледаш детето срещу нищожна "помощ", или да го дадеш в дом за инвалиди.Асистенти по домовете нямаше. За такива неща дори не се говореше, нито пък пишеше някъде, следователно - такива трагедии въобще не е имало!Трольо, инжектирай си малко белина в промития мозък, белким ти светне малко колко си зле.

20

Спорт

преди 3 години

Мъж на място е такъв какъвто като види наведена разкрачена пробита баба която е решила че е компетентна да провежда генетични експерименти с чуждио тяло и смята че това е нейно задължение да създава личинки, мъжът да използва предпазни средства след което така да я изрита бабата че да я глобят за превишена скорост.

19

GESFc

преди 3 години

Хаха тия не могат една статия да напишат, ако пр-ката на Бойко не им каже, щели да помагат. В шкафчето на вашия вожд имаше поне за две български коледи.

18

Анонимен

преди 3 години

Според официалната статистика около 25% от жилищата в София са необитаеми (без наематели и без живеещи в тях). Толкова ли няма някой човек,който временно да подслони тези две жени изпаднали в лоша ситуация в празното си и прашясало жилище?

17

до Сандо

преди 3 години

Този, който няма да се откаже от детето си, само защото детето има проблем. Нещо, което явно ти не разбираш.

16

ДДРОнег

преди 3 години

Абе Вие не разбрахте ли, че в България няма пари за Българсктие деца, виж за ромските и за ромите, за политиците ИМА ВСИЧКО !!!

15

Сандо

преди 3 години

Какво е мъж на място?

14

АНТИ

преди 3 години

Коя държава да помогне ?!Та вие скачахте и разбихте старата държава,за да стане мафиотска к0чина !