34

Анонимен

преди 3 години

нека заразят туристите, после ония ще заведат колективни дела срещу българия и ние ще им платим

33

...

преди 3 години

До ЗлатенаНа апратна вентилация са не тези дето уж са заразени с някъв си вирус а тези които имат пневмония, туберколоза, рак на белите дробове и тем подобни. Те са на апаратна вентилация. Те не могат да дишат. Ясно ли е?

32

...

преди 3 години

до Златенами кат има според теб, няа ми ревеш че си под карантина, че те ограничаваш да излизаш от вас. Няма да ходиш в парка, няма да ходиш по заведения, няма да ходиш никъде. Ще стоиш под карантина във вас. Нали имало коронавирус навън. Няма да излизаш и няма да ревече че не те пускат да излизаш. Ще носиш маска, ще си дезинфекцираш тялото и няа мрънкаш тогава.Сложиха ви под карантина, щото вярвате че има вирус - ревнахте да ви пускат. Пуснаха ви - ся ревете че имало вирус. Е, няма угодия....

31

Златена

преди 3 години

Предлагам на тези които викат ще коронавируса не съществува всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани безотговорни безсъвестни безмозъщни безчовечни дебилни кухи глави

30

...

преди 3 години

Всеки ден има умрели, нормално. Ама да ми се пише че умрели 4 човека примерно, от коронавирус е някак си нелепо. Единич умрял от рак, другия от старост, третия от диабет, четвъртия от сърдечни проблеми и за всички пишат - коронавирус. Аре стига, прекалихте вече....................................

29

Angelkova

преди 3 години

nikakva koronanema elate na fekalni bani eftini s etri i koronki

28

Златена

преди 3 години

Тия бизнесмени от Царево лъжат за да не ги затворят и да си спасят бизнесът в България за тях той е по важен от живота на Българите жалко че заради такива дебелокожи *** бизнесмени в България които мислят само за себе си и за своето благополучие страдаме ние нормалните Българи

27

...

преди 3 години

А бе хора, няма корона морона. Всичко е за да се вземат едни пари и да се съборят бизнеси. Ето - обявено е че половината персонал на въпросното заведение е болен от няква си корона. И нормално всички да се отдръпнат, да отказват резервации, да няма клиенти. Хората са си направили тестове и показват че няма нищо такова. Проблема е в съседно заведение, където искат да вземат клиентите. Да знаете. Така е навсякъде. Няма такова нещо като коронавирус. Има само крадене на пари и то яко.

26

Местен

преди 3 години

Имаше яко корона. Но след като дойде министърката Ангелкова и короната и туристите избегаха от Южното Черноморие. Много зла и проклета тая сардина бе.

25

Анонимен

преди 3 години

Дебеловратите газ п.икаят. Ще им затворят Мутроморието и чалготеките. Пхахахахах

24

гларус герб

преди 3 години

няма никакви вируси само ни лъжат за да ни чипират изобщо няма никакви болести всичко ни лъжат от бил гейтс им дава по 300 лева не вярвам на никой само на бойко

23

Анонимен

преди 3 години

В сл.бряг на всеки 20 метра се слуша руска реч,ако си мислите че да гости не са, по хотелите работят които отвориха скоро ,тоя сезон ще е по къс и с по малко гости,и тия така наречени собственици които пищаха че няма да имат хора ,назначават на работа украйнци и роми ,защото работят за минималната заплата ,за българи нема и ако има те да много малко.

22

Честно

преди 3 години

Е как един ден има, на следващия не. Собственикът ще направи всичка да си запази отворен ресторанта.

21

Бойковизъм

преди 3 години

Всичко е за да прецакат абитурентите. Ченгеджийски номера със здравен привкус.

20

Корона Айс

преди 3 години

Хора , отбягвайте новините за вируса и си живейте живота !!! Плащат за да те пишат заразен !!!Плащат за да кажеш две изречения по Нова или БосФорТв ...как си минал през ада !!!Хора със семейства останали без работа , кредити , се чудят как да изкарат деня , те минават през ада всеки Ден !!!Ако ми дават минималната работна заплата на месец и аз мога да си седя вкъщи и да ходя само до магазина...но освен да искат...друго не се случва !!!

19

MМатематик

преди 3 години

Сведението е за 15 положителни теста в Бургаска област. От изброените в сатията3 са в Несебър, 1 в Бургас, 1 в Айтос, 2 в Сунгурларе. Ами останалите 8 в кои селища се. Айде като ще давате информация, давайте я по-точно и докрай.

18

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Англичанинът, заради който блокираха Банско, публикува във фейсбук профила си негативен резултат от направен му тест на български език. И какво от това? Банскалии изкараха две седмици под домашен арест. Тежко му на този който не следва новата ковид религия!

17

Гръцки тролове

преди 3 години

Пускат фалшиви новини за да убият българския сезон. Андрешковци, съберете си динените кори, доматките и салама камчия и бегом към тръцко да мърсите. Таквиз *** не ни трябват.

16

Има ли?

преди 3 години

Има, но ще го скрият. Писиара показва вирус в носа и гърлото, при тези младоци инфекцията е в дробовете вече, затова бърз тест е показал активна инфекция. Ало, журналисти, разследвайте го тия клуб бе, цър****!!!!!!!!

15

Додо

преди 3 години

В държавата, където спокойно можеш да си закупиш български паспорт и гражданство- справка, малкия Багдад в района на Симеон на пъпа на София, или пък диплома за висше образование, било то и медицинско (че и да практикуваш медицина със тази диплома), да си купиш корона тестове е детска игра. Стойността на тези, качени в социалната мрежа тестови резултати, е нулева.