54

Аз

преди 3 години

Само гербавите лаболатории изкарват коронавирус. В независимите няма.

53

До 58

преди 3 години

Нали няма вирус, бе! Защо си се закахърил...че можели да лъжат в изследванията ?

52

Трол

преди 3 години

Кой гарантира, че 7-те положителни са тествани, реално РЗИ не им е изнесло имената, реално собственика на хотела може да хване 7 приятели, да се тестват и да каже "Ето всички са чисти, държавата лъже!"

51

Анонимен

преди 3 години

При 4-листна детелена има-няма-има-няма. НЯМА!При 5-листна детелина - ИМА!И тъй, можете сами да откриете има ли няма ли!

50

24 години по-късно:

преди 3 години

"Нагази ни грипен вирус от Ухан"- това заглавие, колкото и актуално да звучи, не е от днес, а от преди 24 години. Да, точно така! Още през далечната 1996 г. китайският град е дал името на нов вирус, който поразява организма и причинява сериозни дихателни проблеми.Снимка на статията от брой на в-к "Труд" от 1996 г. циркулира в социалните мрежи от няколко дни и предизвиква широк спектър от реакции сред читателите в интернет. Затова решихме да потърсим кое е общото и кое - различното тогава и сега.Уроците, които не са научени, се повтарят...ако и този път не си вземем поука нищо чудно след 30

49

Африка за България

преди 3 години

Директно откритие на Световно известния учения Бинго Бонго,завършило медицина у БГ ,лауреат на Нобелова награда,Световна награда "ИЗГНИЛ БАНАН",вОЖД на клиника "ГОЛЕМИЯ БАНАН" от Тумба Думба:"Колкото гащите пазят пръднята да не мирише,толкова и маските пазят от вируси!"

48

Чичовите ковидье

преди 3 години

Има-нема, има-немаМоре, има, има, кога немаМоре, нема, нема, само лажеМоре, има, има, кога немаМоре, нема, нема, само лаже

47

Анонимен

преди 3 години

Има ли пилот в самолета?

46

Тука има тука нема

преди 3 години

Важното е да успокоим публиката. Иначе Царево ще запустее.

45

На Златена леля &

преди 3 години

Много куха тази моята истерична племеничка. По 10 оъти на ден ѝ сменям памперса, но не помага... Само covid ѝ е в главата

44

Анонимен

преди 3 години

Е няма стига ,стига лъжи

43

Анонимен

преди 3 години

Нате Боко трябва много да черпи ако народът не го обеси публично след цялата тая просто тия.

42

хахахаха

преди 3 години

чета коментари и се чудя защо се бави Гейтс с тези чипове!

41

Анонимен

преди 3 години

На никове Златена,Ужасена, Разгневена няма нужда да се напъвате да отговаряте. Те реално са един човек и работата му е да дразни с коментарите, за да може все повече хора да коментират.

40

Ъ

преди 3 години

Абе, някой ходил ли е скоро на бар или дискотека? Дали там си слагат маските? И как пият - оп, една глътка, маска, оп, втора глътка, маска?!?

39

Анонимен

преди 3 години

Има ли коронавирус в Царево?-----------Въпрос за 1 000лв., може да използвате три Джокера- 50 на 50- питъй публеката- позвъни на аверче-)))

38

Анонимен

преди 3 години

Пускат фалшиви новини за да убият българския сезон.---------------Абе, то тъквиз кът вас отдавна убиха и "четирите сезона" у Бг., мъ то другъ тема...

37

Анонимен

преди 3 години

Заразата ще я донест тези които сега идват на морето да почиват или да работят като бармани, сервитьори ,готвачи и общ персонал.Ще пламне цялото ченоморие от тези провинциалисти от София и околните и села.

36

чети внимателно

преди 3 години

Измамници от Великобритания ще атакуват българските курорти. Те ще съдят хотели за заразяване с коронавирус. Затова предупреди Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма.

35

до Златена

преди 3 години

Не го разбирам какво е това Златена. От три месеца едни и същи неща пише и е навсякъде, във всички новинарски сайтове. Койтуйнещо не знам аз.