55

Анонимен

преди 3 години

Някой лъже че Пламен Узунов не е кадър на управляващите сега хахахаха. По чие време беше областен.

54

Анонимен

преди 3 години

Георги Арабаджиев е един от полицаите с безупречна репутация. Някой *** кариерист го е наклеветил. По-почтен полицай от него няма в цялата страна. На всичко отгоре и културен ерудиран, вежлив, начетен, умен човек. Винаги сме се чудили как може толкова добър човек да е на толкова високо ниво. Такъв човек е безпомощен, защото няма как да се занимава с разобличаването на интриги. Клеветниците и интригантите с припечеленото да си купят свещи за най-милото.

53

Анонимен

преди 3 години

Ами онзи некав Ивайло, който е главен секретар, защо го прескочиха да го уволнят? Само като му видиш физиономията и ти става ясно, колко му е мозъка. Но е послушко.

52

Дидо

преди 3 години

Вместо да гръмне главния бушон,гърми този, без кого и без това може.

51

Владислава

преди 3 години

Борисов, стига си мий ръцете с тези хора бе, жена!

50

Христо Христов

преди 3 години

До СЕГА ПРЕДСТОИ:/38Хубаво е да си вземеш хапчетата и да се успокоиш...

49

ТОВА Е

преди 3 години

date: 5/9/2006 10:04refid: 06SOFIA647origin: Embassy Sofiaclassification: SECRET//NOFORNГрамата до Вашингтон. Има я в нета без доклада на ЦРУ разбира се. Посланник Байърли никога не е отричал достоверността, даже я е потвърдил много пъти

48

Анонимен

преди 3 години

Някой поет ли да гони мутрите и боклукобизнесмените?Не е важно котката дали е червена или синя, важното е да лови мишки.

47

Анонимен

преди 3 години

Още изненади изскочиха от Чекмеджето.

46

българин

преди 3 години

Един съвет към младите хора на които осланяме България да се развива във времето. Ние по старото поколение помним прекрасно "развитието" на др Борисов още от "мутренските времена"! И да знаем Че вие си "помните" само него от вашето "развитие" като личности и граждани на РБ! Ами влезте в нета дечица и попрочетете за "развитието" на др Борисов от времето когато пазеше др Живков а после и Симеон преди да ни "оправи за 800 дни"!ТАМ ВСИЧКО ПИШЕ! Ама няма кой да чете! Мислете сами!Стига шаблони! -:)

45

Анонимен

преди 3 години

Няколко милиона ти искат и твоята оставка, Тиквун?Подавай оставка!

44

Къде е Ритонът

преди 3 години

На Божков А? Всички са навързани. Само Румънският сценарии решава, НО тогава скачахме по площадите като *** и викахме "Кой не скача е червен".

43

ПЕТЬО ЕВРОТО

преди 3 години

Кога? Или делкат с Гешев А?

42

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се отсече главата на ламята !!!! Всички знаем коя е тази ламя !

41

Taliban

преди 3 години

РУМЕН ПЕТКОВ Е ДОЛНА ВРЕДНА ОТВРАТ ЗА БГ. ТОЙ РАБОТИ ЗА ВСЯКАКВИ УКРОРУСОАРМЕНОТУРЦИ НО НЕ И ЗА БЬЛГАРИ.

40

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко първо ги...развращава(с личен...пример),после ги...уволнява;не е...честнооо.

39

Анонимен

преди 3 години

Като гледам стила на договаряне на ПЛАМЕН УЗУНОВ, ФАКТА, ЧЕ Е БИЛ ШЕФ НА ПЛОВДИВСКАТА ПОЛИЦИЯ нищо не ме изненадва. Тези са кадри още от времето НА РУМЕН ПЕТКОВ И ДРУГИ ДРУГАРИ ДЕТО СЕГА ЯРОСТНО ЩЕ ПЛЮЯТ .ВЕЧЕ ВИ ХВАЩАТ И СПОНСОРИ И КАНАЛИТЕ СЕ ЗАТВАРЯТ. ЦИГАРИ,АЛКОХОЛ,ПЕЧАТНИЦИ ДА ФАЛШИВИ ПАРИ ПОСЕГНАХА НА ВСИЧКО. БОЖЕ КАК ЩЕ СЪЩЕСТВУВА БКП! ДАЖЕ И ПРИВАТИЗАЦИТА ЩЕ СЕ ПРЕРАЗГЛЕДА! УЖАСНО

38

Един от Северозапада

преди 3 години

До СЕГА ПРЕДСТОИ: Приятел, я ми припомни, защо Баце напусна на времето системата на МВР?

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен1Май кулата от карти е тръгнала да се разпада. Не, просто гърмят най малките по ампераж бушони, за да се запази Главния бушон.

36

Анонимен

преди 3 години

До СЕГА ПРЕДСТОИ:За да се изчистят комунистическите кадри трябва да се почне от тиквата и герб там има най-много комунисти.