25

34 годишен

преди 3 години

Жал ми е за комунистическите торби с месо на по 60 години, които несъзнателно обявяват младостта за порок и обиждат на възраст. Млади хора, говорете независимо дали някой го определя за глупост или не. Ако се срамувате да говорите и давате мнение като станете на 60 години ще сте като скопените от комунизма старчета, на които всичко живо им пречи. Да се чува глъчка, тишината да я няма.

24

Анонимен

преди 3 години

Нали Григор ги зарази,както казва татко Сърджан....ще бъдат зле я....

23

Анонимен

преди 3 години

По-зле по-добре не разбирате ли думите на Мангъров че 70% ще срещнем вируса?

22

Анонимен

преди 3 години

Хората избори правиха ,къв вирос ?

21

Анонимен

преди 3 години

Сърбия са около два пъти по-добре от нас в последните дни. Преди месец и половина бяха по-зле от нас, но се оправиха.

20

Нищо ново

преди 3 години

Точно според шопската приказка: "Не важно я да съм добре, важно е на Вуте да му е зле".

19

Mladoci

преди 3 години

Е нали искахте младите да натрупат стаден имунитет - ето трупат го! Явно е по-добре да се преболедува от здравите хора - останалите, маски, каквото искат. Но да има личен избор.

18

Анонимен

преди 3 години

Колко малки ограничени дечица пишат тук. На 30г стар бил. През 13-ти Век ,дядка бил. Това,че през 13-ти Век са имали ниска средна продължителност на живот не означава,че са били "дядки" ,умирали са млади по една или друга причина,а ти като свършиш с тинейжърството ще видиш как следващите 30г+от живота ти ще минат на един дъх и тогава може и да се осъзнаеш

17

House M.D.

преди 3 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

16

българин

преди 3 години

До: номер 14Ти трябва да си някое бебе пеленаче? Аз като съм роден през 60-те години и още се смятам за млад какъв съм според тебе? Братовчед на фараона Тутанкамон ли?

15

Анонимен

преди 3 години

Е през 13-ти век на 30 вече си бил дядка.

14

До 14

преди 3 години

ти на 14 ли си? От кога хора на възраст малко над 30 се смятат за стари?

13

Е няма как да си

преди 3 години

Роден през 80те и да си млад човек. Това са две взаимоизключващи се понятия.

12

Анонимен

преди 3 години

Колко от заболелите с хронични заболявания са се заразили в болничните отделения където е най-вероятно да се заразиш поради наличието на голям брой болни в следствие на извършване на медицински манипулации засягащи техните хронични заболявания.

11

Анонимен

преди 3 години

Брой положителни тестове 138 средно тестове на персона 3 138÷3=46 но това са положителни колко от положителните тестове наистина имат корона щото не всеки положителен тест отговаря действително на заразяване самият тест може да е недостоверен.Колко от положителните тестове имат симптоми колко са с тежки симптоми колко от тежките симптоми са на апаратна вентилация и колко от тези ще са с фатален изход.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4След като НОЩ бяха оплюти. След като ББ бе обвинен в диктатура и нарушаване на конституцията. Колко жалби има във ВАС срещу здравно и извънредно положения? Недекватни били мерките! Ами тогава пипнете го с ръка, вижте го с око. Криели се зад CORONA вируса. Давайте, но не пищете! Лошото е, че и ние сме в една лодка с Вас. То и антиваксърката от В.Търново се бе правила на разбирачка и безотговорна към дете си. Но като се разболя детето й " помагайте", че дори бе груба с лекарите.

9

Анонимен

преди 3 години

Умрели 200 човека от коронавирус но със съпътстващи заболявания примерно някаква недостатъчност.А преди колко хора са умирали от таква недостатъчност.Тоест прехвърляме жертвите от една група в друга група.Но общо колко са починалите е важно.

8

Анонимен

преди 3 години

Само 91 спрямо нашите 166. Какво им е тревожното!

7

Анонимен

преди 3 години

Ей, този Гришо! К'ви ги свърши? Бащата на Ноле е най-големия специалист по всичко.

6

Анонимен

преди 3 години

Сърбите са два пъти по добре от нас но взимат мерки ние тук ще угаждаме на кръчмарите.