110

хахаха

преди 3 години

здравеопазването е ЗАДАЧА на държавата, частната болница предлага медицинска услуга. едно и също уж, но не е. Частникът е създал това за печалба, не за здравеопазване.

109

Анонимен

преди 3 години

един от талантливите ни борци Щерев бере душаИзвеждането на общи заключения от частни случаи е сигурен белег за простотия.

108

Анонимен

преди 3 години

Да бе, не може да бъде! Много ясно, че е така даже още от самото начало, но наблъскахте децата за матурите по класните стаи, отворихте молове, кръчми и дискотеки. Никакво елементарно почистване на обществените пространства, да не говорим за дезинфекция. КПП-тата бяха пародия на мерки, защото на всеки е ясно, че служебна бележка по никакъв начин не ограничава разпространението, на нея не пишеше дали преносителя е здрав или не.

107

Анонимен

преди 3 години

До 98 просттт простттт *** един от талантливите ни борци Щерев бере душа обаче *** е ербап защото е просссттттЩе ми гарантираш ли,че ако се заразя и аз ще бера душа като него,ама да знаеш не съм талантлив борец? *** работник съм.

106

Анонимен

преди 3 години

То щом ковида те толкова притеснява, защо изобщо работиш тази хуманна професия, стани един счетоводител, там няма нищо страшно. Преди ковида беше хепатита, защо не го раздухвайте, сифилиса, ХИВ, туберкулозата. Защото нямаше пари, отговорът е ясен. А вируси винаги ще има и винаги е имало, който оцелее оцелее, който умре го погребат. Този страх ще ви погуби по-бързо. По-добре да живееш като лъв, отколкото да се криеш като овца.

105

До82

преди 3 години

,,частните болници НЕ са за здравеопазване,,?И за какво са?Болниците са равнопоставени по закон и следва да поемат случаи с КОВИД19 равномерно.Пандемията е ангажимент на всеки или Хипократ в частни болници е непознато име???

104

Анонимен

преди 3 години

Прооостттт невярващ ***

103

Златена

преди 3 години

Трябва за дебилните българи и неуките роми България които са недесцеплинирани и ходят на закритите и обществени места без маски 500 лева глоба ако не щат да си плащат глобата 5 години затвор за предумишлено убийство заразяване с короновирус друг човек и отнемането му на неговия живот само по този строг начин дебилните българи и роми в България ще се научат да спазват законите и правилата на нашата държава България по друг начин при тях няма как да стане

102

Анонимен

преди 3 години

До хахахахаТака е.Руските чипове - най-мощните чипове.руски чипове ще трябва.

101

Анонимен

преди 3 години

Ако някой не знае, "Златена" е чипирана от Бил Гейтс и излъчва от 5джи предавател на някой оператор.Предлага безплатно прехвърляне към по-скъп тарифен план и го повтаря като развален грамофон или сиди с повредена пътечка.

100

Анонимен

преди 3 години

До 98 просттт простттт *** един от талантливите ни борци Щерев бере душа обаче *** е ербап защото е проссстттт

99

До 94

преди 3 години

Става до 91

98

хахахаха

преди 3 години

оффф, ще трябват МНОООГО мощни чипове

97

Анонимен

преди 3 години

Стига паника.Ако е толкова сложно, досега всички български болници без изключение щяха да са мобилизирани.А не само 4-5 софийски и в провинцията- общински и държавни, без частните.А частните са лицензирани по същия закон , като държавни и общински.Но там се доплаща безнаказано.,за разлика от държавните.А дали акционери в частни болници не са в ръководството на МЗ?

96

До 94

преди 3 години

Съгласна съм с написаното от теб, за протокола само аз не съм боледувала от грип от много години. Дано и не боледувам де.

95

западняк

преди 3 години

До Анонимен 91Стой си без акъл тогава.

94

Анонимен

преди 3 години

До хахахахаЧиповете ще са за такива като теб ако не си разбрал.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97виж тебе са те излъгали.хахахахаТи си им повярвал.Как може да си толкова наивен бе?Поне 3000лв дадоха ли ти?

92

Анонимен

преди 3 години

Прооосттт Прооосттт.Г-н Мъск, не Ви познах.

91

До 95

преди 3 години

Аз не съм боледуват никога от грип. Проблем ли е не разбрах и защо трябва да се разболявам като цяло?