210

Анонимен

преди 3 години

Аман от велешката пропаганда. Оня ден гледам по ТВ Румяна Таслакова- жената е оснавала велето преди 50-60 години и се усеща една нормалност и независимост или поне липсата на този гаден правозащитен стил и назидателност. Как ли ги държат тия журналисти там... и чакат с нетърпение пенсията да си отпуснат душата и да поразсъждават като свободни хора... аман бре то хептен като комунизма.

209

ВАГИНИР ПУТИ

преди 3 години

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НЕ БИ ПРОСЪЩЕСТВУВАЛА И ДЕН БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПОЖИЗНЕН ВОЖД,КОЙТО С ИДИОТСКАТА СИ НЕПОГРЕШИМОСТ КОПАЕ ГРОБОВЕ...

208

Освободител

преди 3 години

ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ-ЛИКВИДАТОРА НА АПОСТОЛА И...БЪЛГАРЩИНАТА:КАКВИ СА ТЕЗИ,ЛЕВСКИ,РАКОВСКИ,ЦАРЕ И ПРОЧИЕ!?... САШО ТАРАШО ВИ Е ОСВОБОДИЛ И САМО РУСКИ ИМЕНА И РУСКИ ЧУЧЕЛА ДА ВИЖДАМ ИЗ ЦЯЛАТА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ. ИНСТИТУТ ПИРОЖКИН НА ВЛАДЕЙМИР БЪЛВОЧЕВ...

207

ДДРОнег

преди 3 години

Ами то и аз као знаех к'ъв гърч ще ме гърчат като инженер, нямаше да ставам такъв, ами поне милионер щях да стана, ама нейсе !!!Ами в "Бърза помощ" ако няма стрес, къде ли ще има, та точно този отдел се бори между Живота и смъртта ...Поздравления за жената, но този вирус можем само да го забавим, всички ще го пипнем !!!

206

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 212 Дай инфо за починалите от Грип Б. Или останалите гриповеЗа тях има ваксини и пак всяка година вършеят.Хора с лош имунитет и придружаващи заболявания / заради които и имат лош имунитет / винаги ще дадат усложнения, независимо какхъв вирус ги настигаТака че хайде без философии, отново виж официалните данни - 5000 доказани, 200 починали, над 2500 оздравели. Казах - направят ли се 2 мил теста, ше излезне, че 1.5 мил са положитгелниТова ако е пандемия, аз съм Моцарт

205

Анонимен

преди 3 години

Ми да си оставят бутилките с кислород и чантите с инвентар някъде до врата бе! Кво ще ги носят всеки път?

204

-10

преди 3 години

И се вижда какъв им е стреса - че носили бутилки с кислород и предпазни костюми, че малко и подтичвали. Голям стрес, голямо нещо.

203

-10

преди 3 години

Щото досега работеха на принципа "те се правят, че ми плащат, аз се правя, че им работя". Сега им се наложи малко да поработят.

202

Анонимен

преди 3 години

До 211 Не е ужас, здравната ни система е ужас, няма достатъчно медици, а наличните са изтощени, това е ужаса, ако ще на всеки заразен болен легло и аспиратор да осигурят, какво от това, това исках да кажа, хайде без статистика аз също я следя, горното е плашещо, а също така и многото неизвестни за заболяването, а и последиците, има и друго всеки случай е специфичен и изисква повече внимание, има случаи на положителнибез симптоми, но с влошени кръвни показатели, които се нуждаят от болнично лечен

201

Анонимен

преди 3 години

209 Продължавам! След всичко което написах искам да попитам тези безскруполни същества, които са писали толкова лоши неща за медиците и не уважават труда им, също и в сложноста на заболяването, що за неуважение проявявате към човешкия живот и се мислите за недосегаеми от болести, помислете си какво ще е качеството на лечение при горепосочените обстоятелства.

200

Анонимен

преди 3 години

Жалко, много жалко че няма разбиране! Информация от първа ръка - Графиците на медиците, които по принцип са с намален щат, разбира се не само, а и има недостиг на такива, само след три месеца интензивен, ежедневен и денонощен труд, защото заболяването е толкова непредвидимо и са непрекъснато под стрес, даже и с малко пациенти. Вследствие на всичко това, повече от половината са болни, не са всички от корона вирус. Питам кой ще лекува нуждаещите се, да казвам ви го неопитни командировани.

199

Защо не се усмихваш

преди 3 години

Защото не мога да се налапам с пачки покрай истерията с корона вируса, затова. Щото *** кой ли не - СЗО, разработване на ваксини измишльотини за милиарди, *** аз мама, не ги мога тия фокуси и не се усмихвам.

198

Ахил

преди 3 години

Майко мила. Разплаках се....бягали със скафандри и големи чанти,към болните. Глупости на търкалета. Тая много е гледала сериалите от типа на д-р Хаус.

197

Български Глупак

преди 3 години

Е нали ви дадоха по Илядо лева. Кво ревете.Има стотици хиляди на които не са дали нищо. Само вземат от тях. И им казват...КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ, СТАВАЙ И СИ ЗАМИНАВАЙ...

196

Анонимен

преди 3 години

Балтов не смее да попита Министъра, защо частните болници не участват в лечението на болни с КОВИД19.Балтов е с политическо назначение, нищо,че е с научна титла.Хората му изнемогват, а той си прави пас.Гражданите му били виновни.Хайде, де.

195

Анонимен

преди 3 години

Детето трябва да пита:"мамо, защо не отидеш в частна болница? Те не лекуват болни с КОВИД19."

194

дойче веле

преди 3 години

Дойчето веле трябва да се преименува на "празна Мара тъпан била"

193

Е, стига с таяСЕСТРА

преди 3 години

Тая интубираща сестра да си завре интубатура.Фандъкова що не погледне безсмислените опашки от възрастни хора, чакащи да "бъдат допуснати" до зеленчуковите пазари. Трябва някой да припадне на слънце, така ли? Защото папаята и козите дават положителни проби за корона.Какви са тия мерки, бе Фандък, ти акъл имаш ли хората да се задушават в маски на 30 С заради ромските квартали. И в щатите заради такива като оня флойд. Все са гетата, а наказват останалите.

192

Анонимен

преди 3 години

Част от оцелелите са оцелели благодарение на нечовешките усилия на лекарите и сестрите които са ги лекували------Нечовешки усилия?При 15 болни в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ?Вие да не сте се побъркали?

191

Анонимен

преди 3 години

Напоследък медицинският персонал е на почит! (втълпявано от медиите в по-*** кратуни)... Междувременно се присвояват мноооого пари! По принцип краденето не е спирало, просто сега е заради и покрай вируса! За това трябва да се лъска имидж!! Но много от тези имиджови личности са арогантно-некомпетентни... Много са! Колко хора измират заради техни грешки... Обаче шофьорите не може да са тъжни и да са герои! Тази привилегия е само за медиците!