65

Готина мацка

преди 3 години

И преди съм го казвала и сега ще го кажа: българското племе е много деградирало и това е факт. Хитлер е виновен за много неща, но също така е бил прав за други неща. Лошото е че повечето коментиращи си противоречите, защото го оправдавате за това че е унищожавал евреите, но го осъждате за това че е нападнал руснаците. А на вас евреите са ви виновни за всичко, нали така? Сигурно са виновни за критично изостаналата икономика на България.

64

Обяснявам

преди 3 години

До: 81Книгите са много, за да помнят поколенията, да не забравят какъв ужас е било.Още по-добре щеше да бъде, ако имаше книги и за Сталин.Той също като Хитлер е бил "много добър чичко", обичал е дечицата, но не винаги техните майки.

63

Анонимен

преди 3 години

Изумих се колко много книги за Хитлер има изложени на панаира на книгата пред НДК. Изключителен интерес към този род литература. Необяснимо ми е.

62

българин

преди 3 години

До: "Видял и препатил" (номер 66)Напълно подкрепям! Хитлер и неговата любовница са си теглили куршума в бункера и всичко е приключило там и тогава.Има достатъчно доказателства за този факт.Но освен главните доказателства, съгласен съм, не е типично за него да бяга.И за това има доказателства. Не на последно място неговият личен лекар Теодор Морел му е давал коктейли от лекарства с много странични ефекти.Едни от тях са мания за величие и склонност към самоубийство.Не че преди ги е нямал.

61

бай Иван

преди 3 години

Той и Георги Димитров,както и Тодор Живков галеха дечицата по главичките,но убиха стотици хиляди в концлагерите и милиционерските мазета.Сега комунистите омаловажават престъпленията си като казват,че времената били такива.Ми,времената сега са такива,че трябва да им се отнеме краденото от бандитската приватизация!

60

Реалист

преди 3 години

До автора на тази статия: А защо нещата трябва да "изглеждат ненормални", и защо мислите, че някой се е "объркал"?! Очаквате Хитлер да излезе от вилата си и да започне да яде деца?! Ако не четете пропаганда писана от победителите в WW2, ще разберете, че Хитлер се е ползвал с почти 100% рейтинг по време на управлението си. Чак пък толкова объркани хора да има. Не ви ли минава през акъла, че от гледна точка на германците нещата са изглеждали по друг начин. Прочетете, вижте защо е така.

59

Анонимен

преди 3 години

ако беше посетила Сталин щеше да й напрви бебе , както на една 12 годишна *** докато е заточение в Сибир в Новая Уда

58

f

преди 3 години

Хитлер е бил мека китка

57

Анонимен

преди 3 години

Наблюдава се тенденция за обелването на злодея.Няма да получите търсения резултат. Бялото днес не е на мода.

56

хммм

преди 3 години

бил се превърнал в чудовище, по-големи чудовища от евpeйските фамилии има ли, те са отговорни за смърта и мизерията на много повече хора ама се иска дупe медия да покаже характер, много по-лесно е да вървим в крак с модата а?

55

зондеркомандо

преди 3 години

зондеркомандосите са евреи, които са разчиствали труповете след газовите камери, претърсвали са труповете са златни зъби и скрити скъпоценности и са ги предавали на немците, трябвало е да пазят тайна и да не споменават дори на свои за това, което се е случвало. Имали са споразумение да вършат мръсната работа срещу жалкият си животец.

54

Видял и препатил

преди 3 години

До АнонименПрав си!Пиха вино с Eва Браун,след това те изчукаха със *** и се самоубиха. И тримата слушахте Вагнер!--------------Има исторически доказателства за това. Хора, които са го видели за последно, след това го виждат прострелян, чашите от вино. Лично нацистите изгарят трупа му, за да не попадне в ръцете на руснаците. Какви Аржентини, какви глупости?! История се пише от документи и от свидетели, а не от конспиративни теории.

53

Анонимен

преди 3 години

До Видял и препатилПрав си!Пиха вино с Eва Браун,след това те изчукаха със *** и се самоубиха. И тримата слушахте Вагнер!

52

Видял и препатил

преди 3 години

До ЕпилогГлупости Аржентина. Не му е в стила на Фюрера да бяга като мишок.С кеф си слушаше Вагнер в бункера, пиха вино с *** Браун, танцуваха и си тегли куршума.Аман от иддиотски конспирации.

51

Епилог

преди 3 години

Хитлер умира някъде в Аржентина в далечните 50 години на миналия век,хлапаци прости! Друго не ви трябва и да знаете..

50

Подкрепям!

преди 3 години

До българинИ аз бях там..

49

Власт

преди 3 години

Aй стига с тоз фюрер, изперкал подпалвач на войни бил, нам къф си дявол бил.Ами милионите жадни за грабеж, които са го подкрепяли, що ги збравяме?Ааа, заблудени били - хе- хе.Без тяхна подкрепа и една секунда е нямало да се задържи на власт.

48

юбералес

преди 3 години

До АнонименКой нападна Франция? Хайде прочети историята, кой нападна Германия на 03,09,1939г.

47

Анонимен

преди 3 години

До българинСвидетелю, ти да не си на 150 године, бре?

46

Анонимен

преди 3 години

До ИсторичарА бе, откъде се взимате такива изкопаеми. Кой нападна Франция, Чехия, да не би да не беше Хитлер? Аа Полша - Хитлер и Сталин заедно. Лагери нямало, евреите с перо ги гладели по главите. Българският патриарх и той ли си е измислял за лагерите, та е тръгнал да защитава евреите - български граждани? Демонизирали били Хитлер, че и Сталин в добавка , според такива *** като теб. Знеш ли колко са убитите през тази война?