17

Solar Power

преди 3 години

До Ай СаЙдер от тука... - защо да купувам ? Моят айфон все още работи чудесно :)Имам дори и ипад 1 който все още работи и батерията е в чудесно състояние ! Всъщност имам дори и apple II у дома който още по стар и забележително все още работи ! Като се замисля нямам нито един повреден продукт на епъл като изключим зярядните им. А през това време други членове от семейството ми смениха самсунг, huawei и други марки по няколко пъти ......

16

Анонимен

преди 3 години

Като ви е скьп не го купувайте бре само не пишете глупости,че бил за глупави хора!Като са глупави защо имат пари !???

15

Анонимен

преди 3 години

Айфона бил скьп ! Ми той и мерцедеса е скьп а Москвича евтин.

14

Анонимен

преди 3 години

Айфона и вьв Африка си е Айфон екосистемата е едно удоволствие да я ползваш.

13

Анонимен

преди 3 години

Само тарикатите си купуват Евълки и Самсуняци за 2 бона, другите където не сме, ползвама апарати за 400 евра със същите параметри като онези златни горе където съм описал и които те следят на всяка крачка. Тези две марки са пълни с червеи за проследяване и във всяка секунда подават информация до сърварите им. Продължавайте да се фукате с червясъли телефони...

12

До 13

преди 3 години

Кой според теб е флагманът на Самсунг? Флагманът на Самсунг струва колкото ябълката и е доста по - добър!

11

Анонимен

преди 3 години

Аз до сега карах все на флагмените на Самсунг и Хуавей, изобщо не бях поглеждал Айфони. Но преди месец разгледах 11 про на Епъл и останах доста приятно изненадан от малкия размер и веднага си го взех. Не съжалявам и грам, перфектен телефон от всякъде.

10

До факт#6

преди 3 години

Първо се образовай малко по темата пич.Ето ти грешните ФАКТИ:1. Казва се хъмар(Hummer). Идва от Humvee,Не от чук. 2. GM се отказват от производството на hUmmer, сигурно защото всичките тъмнолики рапъри с кинти си купиха по един и вече не се харчат.3.Китайците са купили просто търговската марка, и може би малко ноухау.

9

Анонимен

преди 3 години

До 3Ами ако беше реалн, а нашия имаше 5000 долара в акции на Apple, когато се равиваше действието на дадената сцена, много вероятно е, днес децата му да караха Бентли само от дивидените...Завинаги? Едвеа ли. Но засега е много добре.

8

Ай СаЙдер от тука...

преди 3 години

Продажбите били спаднали и Китай бил виновника . ..... Тия огриззки да не започнат да мрънкат за компенсации щото в цял свят продажбите им не вървели. ... а според техните планове трябвало. Не са ви виновни Китай а вашите собствени ябълковидни фенове . Те не купуват вече новите супер-дупер ябълкови модели . На тях трябва да се сърди *** Кук не на Китай. От няколко години Епъл фенчета само реват из интернет КОЛКО БИЛИ ХУУУБАВИ аЙаЙфОНИте ...НО НЕ КУПУВАТ . Само се надъхват под подобни статии.

7

Анонимен

преди 3 години

Xiaomi е по хубав

6

Мда

преди 3 години

Трябва да отбележим,че Епъл имат по-добър маркетинг и реклама-успяха да убедят дори нег*рата на помощи,че като си купят Айфон автоматично стават бели хора...

5

Факт

преди 3 години

До АнонименВсъщност САЩ подеха кампания срещу Хуавей и почти я блокираха на държавно ниво.Което не помогна много.А Хамър беше купен от китайци.

4

До Боклучави айфони

преди 3 години

Това твое мнение ли е? Или е налято от някъде?И в двата случая остави хората сами да преценят коя цена е космическа и кое е за умствени възпрепятствани. Както се казваше във вчерашната статия 10лв за порция картофи със сирене е астрономическа цена и как може да имат такива цени! Да ама точно пък за това заведение се чака докато се освободи маса. Така че... хора бол! И май май всичките различни. Кат' не ти харесва, не наливай акъл!

3

Ябълки

преди 3 години

Както обясняваше гл герой от Форест Гъмп, ветеранът(приятелят му) купил акции на някаква компания за ябълки и казал "вече всичко е наред.."Само не казаха дали вечно ще е така?

2

Анонимен

преди 3 години

Щатите понеже никога не са пречили на никой по-добър от тях да продава на американския пазар - нито на Самсунг, нито на Хуавей... Като изостават по всички показатели и нямат 5Г епълите, как да не спадат продажбите? В Китай ударно се изгражда 5Г мрежа, която предлага съвсем нови възможности и услуги. А кой пречи на самите американци да купуват собствените си Хамър-ри, та фалираха и ги спряха преди години?

1

1234

преди 3 години

В китай живеят китайци които не обичат санкции от сащ или да им дават наклон за уйгури и др чукун дури. Въпросът е защо ние не реагираме така на турски гръцки или щатски стоки? Защото сме продажници за пари. Нямаме ограничения щом става дума за пари продаваме всичко от до!