4

Анонимен

преди 3 години

До ЗлатенаТе са електорат и трябва да се хранят, но това че всички роми са необразовани, не съм съгласен.Познавах един ром, които никога не е крал и работеше всякакви работи, стига да изкарва пари за семейството си, умря на 39 от някакъв прах който е влязъл в белите му дробове в Германия.Иначе повечето са нагли, но те са електорат и са нужни, на всеки е ясно, че решим ли да сме лоши сме лоши!

3

Златена

преди 3 години

В България не вярват само ромската общност в България просто те са необразовани недесцеплинирани безотговорни безсъвестни егоисти които вярват че короновируса е измислица затова не осъзнават ще с излизането си по градовете на цяла България заразяват с тази болест друг човек и му отнемат живота . Целта на ромската общност в България е унищожаването на нас Българите с короновируса след като ни унищожат ромите завладяват България и си правят каквото си искат в нея заради тях страдаме ние нормалнит

2

Анонимен

преди 3 години

Държавата не прави нищо полезно.

1

Анонимен

преди 3 години

Не вярват на ЕС, защото ГЕРП раздават помощи само на едни, а другите ги карат да задлъжняват или да не се лекуват като нямат пари. Пазара е само за едни, а другите са на държавна хранилка.