24

Анонимен

преди 3 години

Е то държава няма откак крайни либерасти като Иван Кръстев се налагат и дрънкат че не трябвало да има. Ето затова хората не вярват, защото държавата в момента е сорос. Като почнеш от дончев и прокопиев та чак до йонко грозев.

23

Петърчо

преди 3 години

Со кротце, со благо и со малко кьотек. Освен ако не си японец или кореец (от онази южната де) ... Всички други само така разбират за съжаление. Ето на днес видях само двама без маски в магазина. Предишния ден бяха поне 20-тина. Когато имате някаква болежка отивате на лекар и спазвате предписаната ви терапия. Сега хем не вярвате че има вирус хем ако го хванете не спазвате карантина хем за елементарни неща като маска и дистанция вдигате олелия. Еми кротцето и благото не свършиха работа...

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКАКВО СТАНА С ЧЕКМЕДЖЕТО , ОНОВА МОМИЧЕ В БАРСЕЛОНА, КЪРДЖАЛИЙСКАТА, ОНЯ ДРОН ДЕТО ПОСТАВЯ ПАЧКИ...кво да стане - поредните некадърни напъни на червените ***. Хората им се смеят на акъла на рубладжиите.

21

Анонимен

преди 3 години

КАКВО СТАНА С ЧЕКМЕДЖЕТО , ОНОВА МОМИЧЕ В БАРСЕЛОНА, КЪРДЖАЛИЙСКАТА, ОНЯ ДРОН ДЕТО ПОСТАВЯ ПАЧКИ...

20

Анонимен

преди 3 години

Че има ли европейци в тия държава!!!пълни са извънземни бежанци ,а умните европейци работят за тях )

19

Анонимен

преди 3 години

Вече като прочета само за тоя Ковид,и се чудя какво толкова сме съгрешили всички нормални в минал живот че оня отгоре ни е пуснал да се преродим на тая примитивна планета...

18

Истукан

преди 3 години

Колкото по-бързо се заразим всички, толкова по-бързо ще мине тази вирус и ще придобием имунитет против него. Мерките дето въвеждат властите са просто жалки. Единствено одобрявам дезинфекцията на обществени места. Трябва да е чисто навсякъде, да си мием ръцете и да подсилваме имунната система с витамини и добавки.

17

Вигвам

преди 3 години

Тук има само *** лековерни и разни ***, не е като европейска държава.Трите В - великият вожд Винету.

16

Билл Гейтс Ваксинато

преди 3 години

Барановирусници...,как сте??

15

Сделано в Китае

преди 3 години

Аз Вярвам само на Император Жи и на ЦК на Китайската Комунистическа Партия, а и без друго в Брюксел получават инструкциите си от Другарите си в Пекин!

14

Анонимен

преди 3 години

По публикацията работи: Красимир АнгеловАбе ти като копира таа Статия не видя що за сглобено Заглавие имаЕС според теб Държава ли е?Я кажи кога за последно си писал собствена Статия?

13

Анонимен

преди 3 години

05 Ноември 2009:През настоящата седмица заболеваемостта продължи да нараства. Това е основание да прогнозираме, че до края на седмицата заболеваемостта в страната ще достигне граничната епидемична стойност от 198 заболели на 10 000 население, т.е. около 150 000 лица в страната ще са с клиника на грип.При всяка грипна епидемия у нас умират между 2500 и 3000 души".mh.government.bg/bg/***/parlamentaren-kontrol/kakva-e-aktualnata-epidemichna-obstanovka/

12

Анонимен

преди 3 години

Поредната фалшива анкета ни се пробутва като универсална истина. Универсалната истина е че 70-80 искат разпадане на политическия съюз ЕС. ЕС трябва да има правомощия само в стандартизиране на търговията, митата и общите граници. Дори не трябва да има обща валута !! В днешно време всеки може да тегли във всяка валута от банкоматите, освен това за по-запознатите има криптовалута. това е бъдещето - независимост от банките и диктатурата на модерния Вавилон, и връщане на сувереността на държавите.

11

123

преди 3 години

Хората вярват на очите и интуицията си. Разбраха че политиците и медиите ги будалкат.

10

Анонимен

преди 3 години

хаха това ли измислиха умниците,дайте да направим нов СССР ,че да се справи другаря сталин.***.

9

Истукан

преди 3 години

Всички държави се минаха като въведоха излишни мерки, които не помагат с нищо, а само задълбочават кризата с коронавируса. България не остава назад от тези държави и прави същата грешка. Най-големите издънки стават точно в Българя, така че ако другите държави вървят зле, то България върви още по-зле. Нямаше смисъл от маските, затварянето на обекти, ограниченията на хората и т.н. Всичко това си противоречи с международното право на свободата на хората. ВВирусът не изчезва с мерките!

8

Анонимен

преди 3 години

21.06 - 117 нови - 322 в болница.22.06 - 33 нови - 322 в болница23.06 - 79 нови - 341 в болница24.06 - 130 нови - 362 в болница.Общо за периода : 359 нови - 40 от тях в болница. Това прави 11% хоспитализирани, 89 % лежат в къщи.Като вземем предивид, че от щаба признаха, че не всички в болница са за в болница, но няма къде да се изолират....Ще се опитам да направя съпоставка с 2 мес. назад....

7

ДДРОнег

преди 3 години

В тази статия всяка трета дум а е "държава" и втората трета дума е "експерти" ...Първо , държавата, т.е управляващите предприемат навсякъде едни действия, къде продиктувани от "експетни" мнеия, къде от желание да се застраховат или да покажат няк'ви действия и решения !!!!!!Второ експертите се делят на експерти и експерти и често изказват противоложни мнения !!! И стана от ясно по-ясно, че и те не познават напълно все още този вирус и не могат да дадат кетогични решения !!!И к'ва стана тя?

6

НЕКОЙ

преди 3 години

И с право не вярват хората. Накрая ще се вдигнат и ще има много бити измамници.

5

Анонимен

преди 3 години

До ЗлатенаСъщо и българската общонст не вярва, че се прави нещо полезно.