8

Другари и другарки

преди 3 години

Който иска да почива в нашето Черно море.Я и моите чеда тази година пак сме в Анталия/Белек.Храна в изобилие,обслужване перфекто,чисто море/след обяд има вълни/,марков алкохол на макс/пиеш докато се н***сереш/,усмихнати хора,сервитьорите са като магьосници/абра-кадабра и бирата е на масата/ и т.н.Който иска спокойно да завижда-))

7

Истанбул

преди 3 години

В Истанбул живеят доста етнически българи,повечето не си ходят до България.Повечето са доволни в Истанбул..

6

Истанбул

преди 3 години

Щерю, ти незнаеш дори защо мразиш,теб койте уважава.С сигурност семейството ти също нете уважава.

5

Деян

преди 3 години

Турция беше първата държава,която изпрати помощ за приятелска България в борбата срещу коронавируса.Факт!!

4

Щерю

преди 3 години

До АнонименНаписал съм, че не е добро това, което е станало по малко по- хумористичен начин - за да не звучат всички новини подтискащо-мрачни. Ти, с епитети, си ми приписал всичко останало. Погледнато така - Кой е излял злобата си? Ти или аз?

3

ma4enik

преди 3 години

До Щерю; Щерю а при вас всичко е цъфнало и вързало нали? Турците ще се оправят, не плачи на чужд гроб.Но ако наистина продължава така ти освен жена си, дъщеря си и снаха си трябва да изкараш на продан и твоето д,,*** за да можеш да се изхраниш защото иде зима и ще пукнеш от студ.Защото на тебе хем не ти се работи, хем искаш да живееш добре. Тази зима ще ти е тежка.Не плачи на чужд гроб след като твоят зее назатрупан и чата ти да го запълниш...Толкова злоба дори и за слабоумник е много.Засрами се

2

Анонимен

преди 3 години

До Щерю; А при да няма голямо оживление през това време Щерю?Това е истинското лице на българина.Злоба,ярост,завист,наглост,безчовечност.Просто нямам думи да опиша един българин-носител на всичко пошло и долно на света.Абе ярем гаден,абе злодей мръсен точно на 3.3.2020,когато твоят Министър Председател дойде в Истанбул и със сълзи на очи си призна,че няма нито облекла нито маски за медицинския персонал в борбата с COVİD-19 му дадохме цял самолет и после още няколко пъти.Що за диващина е твоето?

1

Щерю

преди 3 години

"Чуждите туристи през май били с 99,3% по-малко от 2019 г." - вай, Аллах, вай, вай, вай! Много терсене работа е тая...