89

Анонимен

преди 3 години

До Истина до 84/92Ако ти кажа аз колко пари взимам ще те заболи главата:))))

88

Анонимен

преди 3 години

До Истина до 84/90Другарю ***, аз ЖИВЕЯ в ЕС. Не ми давай за пример Дания , щото кило телешко там е 40 евро. Правите внушения които нямат нищо общо с реалността. Средната покупателна способност на европееца е 1,5-2 пъти по висока спрямо България. Живея в северна Италия, най-богатия регион. Средната заплата на един нормален работник е 1400-1600 евро. Само че..........ДНЕС тук дизела е 1.22 евро а бензина 1, 40......Хляба -3евро/кг. "гражданска отгоеорност" на начинаещ водач -2000 евро..Понял?

87

Анонимен

преди 3 години

До 90Комрад, средната заплата в Дойчланд е 2500 еврака, не си мисли че взимат космически заплати.....Може би Бойко ще ги подпомогне с някои еврак от шкафчето...:)Повечето немци, особено младите, не са склонни да работят работа, която например един българин или румънец биха работили.Имам отдавна роднини там и познавам средата.Въпреки всичко което написах, пак са по добре от нас!Къде ще видиш нашите пенсионери да пътуват и наслаждават на старините си по Дунава.....?

86

ББ

преди 3 години

Все някой трябва да е последен в ЕС, временно сме ние.....

85

КЛ

преди 3 години

Поредната статия в стил "Работническо дело".Аз си мислех, че само ние сме царе на "стъкмистиката".

84

Анонимен

преди 3 години

До ШефаЕдна цена се определя дали е ниска, според доходите които получава човек.Много цени в БГ са изравнени с европейските!Това че купуваме евтина некачествена храна и корема ни се е подул, не значи че сме окей.Когато отвориха първия Кауфланд в БГ, се гордеех че почвам работа там.После видях боища за тиквички, пилета за 1 левче и т.н.Иначе тузари, идват с жипките си.....

83

Дебел депутат

преди 3 години

610лв минимална заплата ви е малко,тъй ли?

82

Стабилно бедни

преди 3 години

Вече трети мандат на Бойко сме на опашката на ЕС. Колко са стабилно бедните го каза самият финансов министър с коледните си добавки през 2019г:"40 лева допълнително ще бъдат изплатени на пенсионерите, на които пенсията или сборът на пенсията заедно с добавките и компенсациите към тях за месец декември е в размер до 363 лева, до размера на линията за бедност за 2020 година".И са преброени: "С добавката ще бъдат подпомогнати около 1 276 200 пенсионери".А "работещите бедни"?

81

Просто

преди 3 години

Раят на земята. Сега разбирам защо има километрични опашки по КППта, западните напират и няма край. За бога, не идвайте няма място вече.

80

Анонимен

преди 3 години

До ИстинаEС само на карта си виждал. 4000 евро средна заплата няма. Да, покупателната способност е по-голяма спрямо България , но това е нормално. Докато 50 г. хората се развиваха нас ни тъпчеха руснаците и имахме социализъм.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Съгласен съм донякъде с теб, само че разликата е че ние 80% имаме собствени жилища, затова понасяме горе-долу нищетата.В Западна Европа, повечето живеят под наем или изплащат ипотека, но все пак им остават доходи да се напият на Слънчака или да решат да си купят къщичка в БГ за да си изживеят "спокойно" старините.

78

Шефа

преди 3 години

В България цените са ниски , но доходите са още по-ниски ,а управляващите мутри са от най-крадливите!Плахия опит за някакъв положителен привкус на новината е неуспешен !В България се е настанил най-отвратителния режим в Европа!

77

Анонимен

преди 3 години

Може да сме бедни,но Бойко е богат.Само джобните в шкафчето му са един милион евро.Омразата към него ще нараства.Не се наяде,не се накрадеСлед 10 години под негово управление България е най-бедна в Европа.На първо място сме по смъртност в света след 10 години управление на Бойко Борисов.Срамувам се от Бойко Борисов,да се маха вече!!!

76

Анонимен

преди 3 години

до "живея в Германия"Общо взето си прав/а в Германия ако работиш може да имаш по-високо качество на живот в сравнение със същата работа в България. Все пак е факт, че много от цените като абсолютна ст-ст са по-високи от България и това са всички услуги, наеми и т.н. НО абсолютната цена няма значение, по-важно е парите стигат ли ти за нея. В Норвегия пък е ОЩЕ по-скъпо, но заплатите пак стигат за всичко.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Кво значение има това, важното е да има "трепни" и да сме важни.

74

Анонимен

преди 3 години

Средна ставка за работа на час:1.Дания - 42,7 евра2.България - 4,1 евраПо-натам всеки средно интелигентен човек може да си направи сметката!

73

Анонимен

преди 3 години

Живея в Германия. Цените са същите, само наемите са по-скъпи. Ама в Германия нормалната заплата е 1700-2000 евро, може и повече. Отделно взимаш 400 евро детски. Тричленно семейство с двама работещи спокойно стига 3-4 хил. евро доходи. Дори да плащаш 1000 евро квартира, пак ти остават 2-3 хил евро за живеене при същите цени като в България. Това говорим за обикновени работи, не някакви специалисти с високо образование. В бг двамата такива работещи трудно ще изкарват и 900 евро след наема.

72

Анонимен

преди 3 години

Ами като гледам, че Зайчарника на Радев е тук нон стоп или чака на границата с Гърция, значи наистина Андрешко си живее добре в България - Бойко му строи аутобана, а Меркел плаща !

71

Анонимен

преди 3 години

Така е, а доходите са с 71% под тези за ЕС...

70

Анонимен

преди 3 години

До Данчо от Елин ПелинПодкрепям!Ама виж като се приберем с чисто "нов" жип и вътре музиката с "Трепни" как ходим....ха ха, ще кажеш сме взели 2 дини под ръцете.