301

1969 година

преди 3 години

VAT 69 Mustang 69 добра година!

300

Анонимен

преди 3 години

Еее, защо така го глобявате човека 300 лева? Ще му развалите някоя надиплена пачка от 100 по 500.

299

-----

преди 3 години

Това ли успя да роди главата на Шехерезада? Днес всички медии да гърмят и хората да коментират "Глобиха Борисов с 300 лева, че е без маска" и да забравят за "Снимаха Борисов с 1 000 000 евро в шкафчето". Умничко, ама не съвсем...

298

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Много важно, че гбоили мут та. Парлама за пред читателите. Само с една банкнота от 500 евро ще му стигне до края на мандата МУ, ако до тогава не подаде ОСТАВКА. Това ще МУ е спасението !

297

Славуцо

преди 3 години

Имам доказателства за един милиард кражба и косвени щети за милиарди от НДСВ - ще правим ли интервю?

296

Анонимен

преди 3 години

Мутрата да ми прати Каката, която пълни чекмеджета. Ако не може. И злато става.

295

"Калинките"

преди 3 години

Питай го за 800 дни къде са му 800 *** в администрацията, кой се пребоядисал и се присламчил към други! Агент Славица защо никога не бъзикаше НДСВ и министрите им ? Защо ли Славуцо? Защото си п.е.д.е.р.а.с.т ли?

294

S.P.Q.R.

преди 3 години

Национално Движение Симеон Втори да се преименува на Национално Движение за стрелба по Вапцаров, България, Българските национални интереси и много други именца?!

293

Икомов

преди 3 години

Вместо да променят бъдещето, те се опитват да променят миналото.Поради това и 30 години дълбаем дъното на едно място.

292

баико

преди 3 години

не 6те мувземат само една банкнота от 4екмедгето.

291

Че Ге....

преди 3 години

по-сол-ствата знаете ли за какво служат,Шпионаж от всякакъв характер

290

Анонимен

преди 3 години

Милият той....Как сега ше плати тези 300лв ,като има само по 500 евро на ?цяло

289

S.P.Q.R.

преди 3 години

Търсиш корупция - НДСВ -виж членския състав и висшето ниво. Разгледай ги внимателно, къде са били, в кои комисии, какво са подписвали, кои са техните хорица. И после ми говори за мене ...

288

БеСеПерастия

преди 3 години

Коментарите във форума категорично доказват , че : ---> Няма закон който да регулира шашкънията на червената клика и клакьори те и !!!

287

Тонката

преди 3 години

Некой хора се хабат да пишат тук от 10 години безрезултатно:):):)Не искаме Русия,не искаме Бесепето,поне повечето Българи:):):):)Не искаме и Седесето де:):):):)

286

Анонимен

преди 3 години

По-добре Баце да ви е бе с 200, отколкото Курнeла с дилдо, нали, другари?

285

До Лицето Трифонов

преди 3 години

Спомням си едни "калинки" дето много време бяха на Симеон 2 и докато ги поизчистим чудо видяхме. Ако сериозно ме питаш за "чиновниците" искаш ли да хванем един бас - комисията по финансов надзор и комисията по хазарта имаше политическа квото. Интересното е, че тези които бяха в тази квота имаха връзки или бяха непосредствено свързани с две лица Васил Божков и НДСВ респективно на Кобурга. И като си говорим за ЦРУ и техните момчета - знаеш ли колко трудно се чистят - благодарение на САЩ посолство!

284

Цецо

преди 3 години

Как се *** бай с 200, с тия 6 апартамента. Мастъра само в чекмеджето си има поне 10.

283

До:До Цитат

преди 3 години

Ей смотльо благодарение на Божков държавата е на минус 500 милиона данъци от пирамидата "Национална логария" - нещо да кажеш? И благодарение на Божков тотализатора има малки и дребни загуби!!! Айде да видим догодина!=================Я ни открехни как Божков натрупа милионите си, "без" помощта на корумпирани държавни чиновници???И не ми казвай, че в последните 11г е бил изряден данъкоплатец!

282

цитат

преди 3 години

Нещата се променят чак през 2019 г., когато лотарията става спонсор на Левски или година преди да приключи съществуването си.Докладът отчита и друг съществен момент, който е свързан с теливизионната реклама. Договорът за предоставяне на теливизионно време, сключен с една от големите частни телевизии, не е изгоден, твърди одитът. А също така липсва публичност и прозрачност.В него подробно е описана и друга сделка, сключена между БСТ и фирмата Декарт, която е на стойност 2 100 000 лева без ДДС. Споменава се, че въпросното дружество е свързано с един от основните конкурент