341

ЖУРНАЛЯГАТА

преди 3 години

До БацеСЛЕДЯТ МЕ : ТЪЩАТА, МИС ДУПЕ ОТ БАРЦА, ЦРУ, АНС, КИТАЙ , РУСИЯ ИИИИ РАДЕФМИ ДИША ВЪВ ВРАТА....ЯВНО Е НЯКЪДЕ ООООТЗАД МАЛЕ

340

БГ ЖУРАНАЛЯГАТА

преди 3 години

БЛИЖА ВСЕКИ КАФЯВ ОТВОР ЗА МАНДЖАИ КОМПОЗИРАМ РЕКЛАМНИ СТАТИИ ЗА 1200 ЛВ НА МЕСЕЦЗА 50 КИНТА ОТГОРЕ ЩЕ ВИ ИЗДУХАМ.....АКЪЛА

339

Баце

преди 3 години

До ЖУРНАЛЯГАТААма аз кво съм направил бе мисирко?Президента ме следи с дрон и ми снима спалнята отвътре с детайли, НСО е виновно!

338

ЖУРНАЛЯГАТА

преди 3 години

АЗ СЪМ ОТ ПРЕСАТА , МОЖЕ ЛИ ДА ВИ ПИТАМ Г-Н БОРИСОВ:ВИЕ ВЕЛИК ЛИ СТЕ ? ВИЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛИ СТЕ ?БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРа г-н БОРИСОВ ....ЩЕ ВИ НАПРАВИМ ПАНЕТНИК

337

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 3 години

ПРИГОТВИЛ СЪМ СИ ПАЧКИ И ПИСТОЛЕТ НА ШКАФАДА МЕ ГЛОБЯВАТ

336

Анонимен

преди 3 години

Боко е много интелегентен, не го обиждайте!Спи с пистолета, кюлчетата и евраците,защото е загрижен за икономиката ни и ги пази в резерв.Моля ви се родоотстъпници, засрамете се и се извинете на Вожда, амаха про стаци....Докато не изкара 90-тия си рожден ден, Бок Тиквун няма да мърда никъде!

335

Койчо

преди 3 години

Глобиха боко тиквата с една пура-300лв.

334

Анонимен

преди 3 години

поне да го беха одрусали с една петстотин евровка, но ще се развали пачката...не може беден човек да се глобява с 300 лева а пенсията му да е 200 а милиардер ...пак с 300 лева, ето защо е належащо БСП да дойде на власт и да има социална справедливост.

333

Газ цена

преди 3 години

Забравих 3-те милиарда за самолети.Това е, което знаем 80 милиарда лева груби сметки минус за държавата ни струва управлението на Борисов.А бензина цената от 130$ барел на 35$, не пада бензина.Минимум 80 милиарда минус ни струва този човек, дадени от държавата и нашият джоб, и внуците ни ще плащат лихвите - и няма да пият 21 г. уиски, нито ще спят със златни кюлчета и 3 милиона лева кеш - джобни.

332

Газ цена

преди 3 години

От 2019 с 46% падна газ, от 2020 май с още 12%.Няма ли да намаляте парното с 50% поне, оти се правите на улави.А можеше още от 2012, датата от която ЕК иска цените за газ от БГ, и БГ не им ги дава да намалее парното, 7 години сме плащали скъпо парно-милиарди от нас.Едва 2018 ГЕРБ дават цените на газ на ЕК.КТБ 16 милиарда заеми,, НЗОК един милиард изчезна, затриване на енергийни проекти, 2 милиарда некачествено саниране., 16 милиарда несъбрани дънъци и ДДС.Борисов ни излезе златен

331

Анонимен

преди 3 години

До Пък една женаНикой не плаща глобите, най много да ги хванат за чучура.Лапетата надуват трошките си през ноща, никой не ги глобява че камо ли заради маска, в коя държава живееш!?

330

Пък една жена

преди 3 години

Една жена, която получавала заплата 400 я глобили 300.За ББ глобата трябваше да е 7 милиарда лева, или 30 кг. кюлчета.Какво са 300 лева, една вечер без уиски.

329

Анонимен

преди 3 години

Такива на времето са ги "глобявали" на ешафода и не с маски, а с чували на главите!

328

Eдно си баба знае..

преди 3 години

Е, не ви ли омръзна едно и също да си пишете и коментирате и плюете без край , независимо каква е темата . Даже не видях някой да се пошегува или напише нещо оригинално .Скучни сте.

327

ма френд нига

преди 3 години

ХАХАХАХААААХАА..ВИЕ ПОДИГРАВАТЕ ЛИ СЕ С НАС?

326

Ахмак

преди 3 години

Всички бандити,които не искат да бъдат осъдени за престъпленията си,са наизскачали да плюят срещу ГЕРБ,за да не бъдат осъдени и да им бъде потърсена отговорност за престъпленията!Това е голата истина!Всичко останало е пропаганда с цел заграбване на властта,за да не бъдат осъдени за престъпленията си!================До:333Абе подложке на Тиквата, я ни кажи, има ли осъдени политици и олигарси в последните 11г??? Неслучайно сме на 1-во място по корупция в Европа!

325

До:Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа,ама много от предишните които крадяха,сега не могат да крадат,въведе се законност, събиране на мита,които преди беше невъзможно да се събират,потърси се отговорност от престъпниците,въведе се ред,законност и доста други законни неща,които дразнят престъпниците и затова искат да свалят ГЕРБ.============Ти си психично болно момче, съжалявам те!

324

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа,ама много от предишните които крадяха,сега не могат да крадат,въведе се законност, събиране на мита,които преди беше невъзможно да се събират,потърси се отговорност от престъпниците,въведе се ред,законност и доста други законни неща,които дразнят престъпниците и затова искат да свалят ГЕРБ.

323

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 327Мдаааа, мен за какво ще ме осъдят ве ***.Истината е че, изгониха едни за да се наместят те, нищо ново под Слънцето.

322

Анонимен

преди 3 години

Всички бандити са от ГЕП и искат дон Тиквуньо да властва.Само там знаят ,че са недосегаеми.Нито един осъден гербераст за последните 11г.Това е световен рекорд.