470

Анонимен

преди 3 години

Поне да даваха за тези пари по една малка биричка с картофите,за които съм сигурен че са фуражни за животните.И пак щяха да са на печалба. Ама пуста мутренска лакомия .....

469

Анонимен

преди 3 години

Това е страшна тъпотия. Както навсякъде цените варират. Този капан не е Черноморието, а едно от хилядите заведения. В София съм закусвал омлет за 14 лв. има си меню и всеки може сам да реши.

468

Анонимен

преди 3 години

Иво -главен готвач в Германия. Заради такива *** сме на това положение. Пример за калкулация:1кг( бруто) картофи - 1.00.лвОбелени - ( грубо казано) 800грПорция сурови картофи 300гр1 кг картофи - 2.5 порции1 порция себестойност - 40ст0.40 ст + 1900% (!!!!!!!) = 8.00лвНормално се смята 300-350% печалба.Евала! Може би продава златни картофи

467

Пфю

преди 3 години

Такива цени са радост за окото ми. 100%-ва гаранция за фалит.даже ако може да ги понадуят още малко,та от догодина да ги няма изобщо тези тарикати.Всъщност на такива изобщо не им пука дали ще имат оборот,такива просто перат мръсни пари,и се нуждаят от високи цени и големи несъществуващи обороти.Това е работа за ДАНС,има какво да изнамерят.

466

ВО

преди 3 години

Това , че на един "капан" цените са такива не означава , че навсякъде по Черноморието са такива . Но може би е по важно някой посредствен драскач да си направи сензацийката вместо да помисли за общото благо т.е. да не създава лоша реклама на страната в това смутно време. Не мислете на дребно.

465

Втрещен

преди 3 години

Чета и не вярвам наистина на очите си! Хляб - цена. Люта чушка - цена. Сос накакъв - цена! Всеки, който е правил по дълги преходи в изостаналата Турция знае, че автокомплексите им за автобусите, хляб и салата СА БЕЗПЛАТНИ !!! И не бе, не съм амуджа. Българин съм си. Но все често се питам - защо ли?!

464

Поздрави от Кавос

преди 3 години

В цял свят намаляват цени по туристическите обекти и хотелите само наш *** Балкански - великия бизнесмен увеличава цени ... щото имал да плаща на сервитьори... имал данъци... а и имал разходи за продуктите дето ги пазарувал.Все едно че извън Беге-то заведенията не плащат данъци, нямат сервитьири ... а клиентите им ядат каквото са си донесли, ей там на пода щото то и масите са скъпи..От *** с анцуг и квадратна мутра бизнесмен не става . Без значение колко му е скъп джипа... на изплащане.

463

Дзъ

преди 3 години

От 2001г. нямам представа какво се случва с нашето Черноморие, заради разни хитринки тогава...и до ден днешен нямам желание дори да го погледна.... оцелях без него така да се каже

462

Анонимен

преди 3 години

нали им намалихте ДДС?

461

Анонимен

преди 3 години

Е затова хората бягат в Гърция,ако някой не се сеща.

460

Нали

преди 3 години

някои хора нон-стоп обикаляха телевизионните студиа и ореваха,опищяха света,че загивал туризма?!?Затова ли им намалиха ДДС-то на 9%,или техните защитници,покровители не ходят у нас на море,или ако случайно отидат,се вади другият ценоразпис,като за "наши" хора от Политбюро на ЦК на БКП???Къде е сега онзи небръснат и некъпан Али бабеков,да обясни,как браншът загива при тези цени???За това,ще отида на Черно море,га цъфнат налъмите в градската баня,дето вече я няма!!!

459

Врачанка

преди 3 години

След като свободните зони на плажа са задължителни защо в Китен, Приморско, Созопол и т.н. няма както в Слънчев бряг да се редуват равномерно платена със свободна зона и кой носи отговорност за това???

458

Емил

преди 3 години

Само човек лишен от интелект и разум, може да отиде да почива в България!

457

Анонимен

преди 3 години

"Родни" цени край Каварна - 8 лв за порция пържени картофки-------------Е, и???Чи то пак еФтину, бе.Вий знайте ли откъде съ тез Картофи, а?Чак от Анадола идът! Камион, бензин, такси за пътя, две митници..., нъл съ сещате, а!?Па дъ ги разтувариш, па да ги складираш, па да ги обелиш, па да ги изпържиш...За Олиото и за Сиренету дъ ви разпровям ли или сами шъ съ сетите???Ми готвача, ми сервитьорката!Ефтинийка си е туй, ей!Айди, идвайте!Чакъ въ!-)))))

456

One Driver

преди 3 години

Тва са каварненски картофи,трудно се гледат,затова са толкова скъпи! Дааа.

455

народна поговорка

преди 3 години

ОТ ДЪРВО МАША И ОТ КОМУНИСТ ПАША НЕ СТАВА също и бинесмен не става от червена чутура

454

колорадски бръмбар

преди 3 години

До ИванМи майка му да му изпържи картофки бе,дома...

453

Анонимен

преди 3 години

По Тошововреме комплексите на балкантурист по черноморието беше чужда територия за българина и той не припарваше там или го гонеха ченгетата или го ограбваха гелнерите .СЕГА Е СЪЩОТО

452

Musala

преди 3 години

Ами другото село Балчик ако има чалъм и от въздуха ще кярят ама и никой няма остава и да има .Отивайте на язовири и реки или друга държава тук всичко е смрад

451

Анонимен

преди 3 години

Ами преди да седне да хапне да погледне цените и ако пачката и е дебела да поръча. Ако и е слаба да бега до магазина. Да си купи едно кило картофи за 80 ст да ги изпържи и да ги изяде с кеф. Тези цени са за богатите еврогейци не са за мизерният бай *** Балкански. Селските тарикати по морето за един сезон с тези цени си купуваха палати и БМВ-та. Така е при дивият капитализъм. Това нее бай Тошовото време.