490

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 522Пържени картофи - 4 Е.Цените на тасос - 3-4 пъти по-ниски.Посмали ***.Кое приближава?Изборите ли?А 1% дали ще закачите или пак ще сте като опикано мушкато.

489

По повод картофите

преди 3 години

Човек ,който работи там ми каза ,че те не искат да предлагат пържени картофи защото е рибена ферма и предлагат само рибни ястия ,но понеже постоянно клиентите питат за пържени картофи в крайна сметка решават и да предложат прословутите картофи ,но на огромна цена и така вкрайна сметка сами да се откажат от картофите .Но пък ,ако толкова си замрял за пържени картофи ще ти направят срещу 8 кинта за 200 грама .

488

ГНЕВЕН

преди 3 години

Калмари-133лв/кг , октопод-200лв/кг Лапай народе ,после повръщай и никога повече не се връщай.Цяло прясно агне в магазина е 120-140 лв.Не ме чакайте и тази година ,и следващата, и по-по следващата на брега на вонящото гербаджийско море ,осеяно с подпорни стени и чалга.

487

Анонимен

преди 3 години

Журналистите Ваксаджий лъскат обувките на ГЕРБ,цените се вдигат нормално Е нали вдигат ток,заплати.Как Доган има електроцентрала и спечелил 37 милиона а пенсията е 250лв.Доган направи вила на морето до Бургас и специално пристанище.а ние гоним Божков.

486

Анонимен

преди 3 години

Цените на Тасос са 3-4 пъти по-ниски!!!-Бокоооо ,тикво плешива ,отиди на инспекция в мърлява Каварна ,вместо да обикаляш манастирите!Паленето на свещи няма да те спаси от приближаващото!!!

485

Див Петел

преди 3 години

Да си ги хапват със здраве собствениците на ресторанта. Ние простите българи ще ходим до съседна Гърция, където за подобни цени ще получим риба и добро обслужване.

484

поздрави от Барбадос

преди 3 години

Свят широк. На който не му харесва в България да ходи на Кабо Верде на носа.

483

Анонимен

преди 3 години

това е мидената ферма, хубаво заведение, но цените наистина са абсурдни

482

Анонимен

преди 3 години

До поздрави от кавос.Ходил съм в кавос иии имаше доста Българи които от сутрин до вечер се търкаляха по плажовете а на обед си отваряха торбичка със сандвичи и биричка от хладилна чанта. Няма лошо но ме хвана малко срам честно казано. А и до острова се стига и с ферибот от игуменица, казвам ти го за инфо.

481

Поздрави от Кавос

преди 3 години

До АнонименМоже да съм на Луната.Може да съм на село.Може да съм на Кавос .Но няма никаква вероятност да започна да се обяснявам на някакъв си анонимник в днес.бгНе ми отговаряй. Отивам в барчето на хотела . Ти си пиши тука колкото и каквото си искаш.

480

Анонимен

преди 3 години

До 513Отивай, после пиши как беше чревния вирус и колко чака да те обслужат щот говориш на български.

479

Анонимен

преди 3 години

Що за бунак ще иде на Каварна да нагъва картофи?

478

Анонимен

преди 3 години

До Поздрави от КавосМоже и да си на Кавос.Може и да си на Луната.Ама по вероятно да си у вас на село.

477

Анонимен

преди 3 години

Колкото по малко от вас толкова по добре за мен и моето семейство. Ще си почиваме спокойно . От Пловдив съм не от морето. Ииииии ще ходя на нашето мило и красиво Черноморието. Благодаря ви

476

Поздрави от Кавос

преди 3 години

До В. МагриотовОтдалеко ти личи че си м0ргаво келешшче.И тази година ще си останеш на село да гледаш козите.Щели платежноспособни джентълмени от Острова да му пълнят заведенията ... хаха с какво? С повърнато ?Интереса на англичаните към България умря преди 8 години.Сега идват само бедняци на социални помощи.Колко задръстен селякк трябва да си за да не знаеш че Кавос е на остров.До тук се идва със САМОЛЕТ.Какъв багажник сънуваш?Храня се в ресторант като всички останали тук.Цените са супер.

475

Solar Power

преди 3 години

Ами Ангеликова като знае много защо например не намалят концесията на 50% за този който поддържа плажа. Картофките ще станат на 4лв :)То хубаво е да искаш от другите , но никак не е лошо и ти да даваш.А като не стигат паричките на държавата то просто да съкрати администрацията .....

474

1

преди 3 години

Точно заради тези цени,не купувам,български стоки,не почивам на нашето черноморие.

473

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 488Байно, не си измисляй за доброто старо време! Скъсвахме се от хотели и ресторанти на Съни до 89-та. Менюто беше еднообразно, но всичко беше вкусно. А в Ориент дори гасяха лампите и свиреха туш, ако си поръчаш фламбе :)

472

алчни и глупави

преди 3 години

Тука е така.Залагат си определена печалба в началото на сезона (без да се съобразяват с актуалните обстоятелства) и след това разпределят сумата според посещаемостта. Тъй като тази година ще е мега-слаба, нищо чудно през юли пържените им компири да станат 20 лв порцията. От което и малкото ентусиасти да посетят тази кръчма ще се отдръпнат. А собственикът ще пcува по форумите "тъпитe байганьовци дето ходят в Гърция".

471

Анонимен

преди 3 години

Този готвач от Германия е време да смени професията...... Орентираисе към счетоводство