32

Анонимен

преди 3 години

Видинското великотърновското и другото царство преди колко години е и са се клали. ------Не са се клали, просто са съществували отделно.

31

Додо

преди 3 години

цитират от The New York Times.==============Ясно, фейк нюз.

30

Анонимен

преди 3 години

27 тая твоята ревизионистка псевдотолератност знаеш ли къде да си я завреш? Видинското великотърновското и другото царство преди колко години е и са се клали. Глупост е било тогава и още по голяма глупост е и сега И пак сме един народ и те са но има платени интересчии които да делят.

29

Сата НАТО

преди 3 години

Не знам каква диктатъра е Беларус, знам само, че в "демократична" България главен прокурор е комунистически милицонер със свинска външност, който не може да скалъпи едно правилно обвинение.

28

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко е мъж. Още не е записан да плещи простотии, още никой не го е снимал заспал с пистолет на шкафчето. Каква мутра си, когато могат да ти откраднат пищака от нощното шкафче, бре! Баси майтапа!

27

Анонимен

преди 3 години

Нацизма който върви напоследък с пълна пара ме втрещяваТъй като "рус","руси" е славянска дума и означва - светлокос,светлокоси,смениха дори името на Русия на "Россия",с буквата "О",вместо с буквата У,за да се гаврят с историята им и с нашата история,същото тече и в България с измислените през 19 век "траки" с които заменят славянското население и славянските племена,сред които са и българите,тече нова асимилация и грозен нацизъм,действа по същия начин,като през нацизма и ВСВ,но завоалирано

26

българин

преди 3 години

Значи оставихме Корейчето.Покрай ребуса,живо ли е аджеба КорейчетоЩото запада сън не го лови месеци вече! Та сега се хванахме за Лукашенко?-:) Леле.Ама само децата ви вярват бре! Какъв "диктатор * е Лукашенко и какъв демократ Тръмп? В Америка има палежи и стачки и каквото се сетиш! А в Беларус нищо!!!-:)

25

Анонимен

преди 3 години

Рус е белорус великорус и малорус(крайна и даже част от полша--------Това е било преди 600 години. Преди 200 години великорусите са горели цели села и са бесели хора, защото говорят на белоруски и малоруски диалект. Затова сега има белоруски и украински език. Всяко насилие се обръща срещу насилника.

24

Анонимен

преди 3 години

Саша Лукашенко е голям лидер и държавник !!! Не затвори народа си като овце заради еврейския вирус, и не им наложи тия парцали по лицата......

23

Анонимен

преди 3 години

Немците,католиците и австрийците създадоха нациите- "поляци,украинци" от руснаците в началото на 19 век,който руснак не е искал да се пише от новата нация "украинец",са следвали мъчения,инквизиция,убийства,рушене на православни църкви,бил е огромен страх и терор през ПСВ,австрийците измислиха и нацията "румънци",като порумънчиха българите,последва и нацизма и ВСВСега вървим по стъпките на нацизма,но с други методи!Сега ще страдат,че от руснаци направиха и новоизмслената нация "белорусиНАЦИЗЪМ

22

Анонимен

преди 3 години

А как е американското братство след 1989та година?

21

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия не спазват мерки срещу вируса и пак са по-добре от много европейски страни които спазват мерките.

20

Анонимен

преди 3 години

Те и на коча топките се клатят ама не падат

19

Анонимен

преди 3 години

19 Така е, за съжаление да. Само че тая глупост е по стара и от нацизма.First popularized around 1901,[2] Lebensraum became a geopolitical goal of Imperial Germany in World War I (19141918) originally, as the core element of the Septemberprogramm of territorial expansion.[3] The most extreme form of this ideology was supported by the Nazi Party (NSDAP) and Nazi Germany until the end of World War II.[4]

18

Калеко Алеко

преди 3 години

Ако Лукашенко е последният диктатор в Европа, кой по ред е путин ... ? ... А иначе Лукашенко не е първият политически лидер, който вижда намеса на раССия ... това го виждат дори и слепите ... Май не остана страна в Европа, която да не натири руски дипломати, направиха го дори и в "панславянска" Сърбия ... !!!

17

Анонимен

преди 3 години

Идеите на нацизма се следват с пълна пара и това е поредното доказателство!И отново - най-пострадалите държави през нацизма,страдат отново по същия начин,както страдаха и през ВСВ.Белорусите са 100% руснаци,сега вероятно ще ги насилят да се откъснат от родината си Русия и да станат жертва на политиката на запада.Не им завиждам,съжелявам ги какво ги очаква,дано Бог ги пази!

16

Анонимен

преди 3 години

13 Рус е белорус великорус и малорус(крайна и даже част от полша)Те са си братски народи. Между другото спри да се пишеш че си българин, знам че не си.

15

69

преди 3 години

мокри сънища:)

14

Професор Пръц

преди 3 години

Изключително лошо управление на кризата от нашите велики държавници-днес със маски-утре без маски-футболни мачове -агитки без никаква дистанция...вече близо 4 месеца -и докъде я докарахме?Повтаряме грешките на италианците с фубола-бройте7-10 дена от смешното "дерби" и бройте заразените...немам думи-безотговорност и безрасъдство- жалко за тези,които ще загубят живота си заради престъпно безхаберие..

13

Анонимен

преди 3 години

9 батюшка е доста назад от Русия и за да ги стигне трябва е и с двете страни. Само че руснаците вече не са толкова дашни и батюшка се сърди ту от едната ту от другата страна за да може да прилапа каквото му предложат страните в замяна. Има и един проект за обща държава ама ако стане ще е чак като се поизравнят нивата. Иначе Минск е страхотен.