112

Анонимен

преди 3 години

Аха, става приятел с фАЩ и почва да арестува опозицията? Да живее демокрацията

111

Петров

преди 3 години

Близначетата на Путин от Кабаева навършват пълнолетие през 2036. Случайност или не, след зануляването Путин може да остане на власт точно до 2036. Дали не сме свидетели на раждането на нова монархическа династия в Европа?

110

Анонимен

преди 3 години

Ами доколкото се разбра, чичо Пу пратил няколко главорези в Минск да провокират Майдан там, сиреч да гърмят с пушки по митингуващите, платени пак от тях. Обаче номерът не минал и ги изловили като зайци. Сега се пази тишина и се прави пазарлък, колко да е компенсацията.

109

Munchen_DE

преди 3 години

Който иска, нека да види кривата на заболелите за коронавирус в Беларус, кратка справка е нужна и да си направи извода кой как се справя! Вижда се колко тестове се правят, както и това, че заразените са вече наполовина в сранение с преди месец.

108

Анонимен

преди 3 години

Всички ама наистина всички бягат от Русия.

107

P.S.S.

преди 3 години

За едно нещо много ме е яд. Нямах достатъчно пари да направя читаво *** с подходяща свещенническа шапцица в творбата си "Обесването на свещенник Кръстьо" и сега догодина на поправка!!! Аз и моето мълчание!!!

106

P.S. S.P.Q.R.

преди 3 години

Дявола вика дръжте дявола. Дявол е тоя даскал казвам ви, а аз друго чух Дявола да казва на Ангела, че е дявол. Терориста вика "Дръжте "терориста"". Крадеца вика "Дръжте "крадеца". Убиеца вика "Дръжте "убиеца"", "свещенника" вика "Дръжте нечестивия", лукавия вика "Дръж хитреца", ама на никой не му се получава!!! "Царя" вика "Дръж краля". А мама плаче от всичките тия глупости и и е лошо. Между другото, ако не пуснете Аби, Ели, Дина - главите ви ще фърчат. Всяка си има своя чар - Дина най-малко!!!

105

S.P.Q.R.

преди 3 години

Последно: Понеже лекичко така ни върнахте във феодализма. Ще ви припомня за едно време дето вие ни псувахте на "комунисти", обаче търгувахте и пазарувахте наши стоки и услуги и бяхте доволни. Особено в шивашката индустрия. Обаче във феодализма има едно правило: Ще жънеш, каквото си посял. И думата "тероризъм" е много широко разпространена, обаче ми се струва, че терориста вика "Дръжте терориста" и като им се върне със същата монета, забравят, че те са я хвърлили тук. Камък, ножица, хартия 1,2,3!

104

S.P.Q.R.

преди 3 години

От гледна точка на икономика - позор. Една малка, бедна, люлка на живота и цивилизацията да попълва дупките в бюджетите на останалите 12 маймуни. Има си причина за тоя въздушнопреносим бяс! Щетите дето сте нанесли тук с лихвите ще ви ги върнем!!! И тия козички дето сте развъдили тука не само солено на джобовете ще ви излязат и кръвно солено ще ви излязат!!! Има си и начини и начини. Има цивилизовани начини има и кланица, но не 5. Ще се цивилизоваме ли? И аз не говоря за нас българите - а за вас!

103

S.P.Q.R.

преди 3 години

От гледна точка на историята - все едно гледам всички дечица как са се събрали да бият, пребият, убият мама и тати. Колкото и да не харесвам християнският палестинско-израелски франкенщайн не съм точно сигурен къде са ви християнските ценности в ситуацията в България и нещата, които се случиха тука от 1981 досега. Поредното лицемерие, което е прикритие за пладнешкия обир над красивата блондинка, която за съжаление през посните 74 години се явява България. И от гледна точка на икономика - позор!

102

S.P.Q.R.

преди 3 години

Призовавам европейските династии и Европейският съюз и Съвета на сигурност да си изтеглят прозрачното планче и да се отървете от позора, който този *** Симеон 2 Сакскобурготски е нанесал на всички вас с тези един милион гроба под маската на "преход към пазарна икономика",а всъщност отново и отново газите онези дето ви избиха 600 рицаря и 40 000 армия на времето.И отново правите същото искате да плячкосвате и завоювате без да си давате сметка за последиците в много далечно бъдеще!Изтеглете се!

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119А ние къде сме?

100

S.P.Q.R.

преди 3 години

Защо най-древната? Когато Рим още не го е имало, преди още съществуването на Долен и Горен Египет - тук се е топяло злато. Тук е най-древната племенна традиция в Европа. И за разлика от всички завоеватели на тази земя единственото прабългарите са били в симбиотична връзка и с траки и със славяни и те са били копието на една общност от хора, която е изградила Третият Рим. И аз отново си мисля, че това е най-голяма грешка на Европа да позволи отново падането на Третия Рим. Не, Не, Не, Не, Не и Не!

99

S.P.Q.R.

преди 3 години

Историята показа не един, не два, не три пъти, а многократно повече - че цялата династия Сакскобурготи беше грешка в българската история и вие продължавате да поддържате тази грешка. Историята многократно показа, че покръстването на българите беше грешка - огромна грешка. И някъде сега в настоящето тези грешки трябва да бъдат поправени и да бъдат отречени. И колкото и да ми говорите стяга се нов преврат втори след 1981 година и някой наистина иска да унищожи най-старата цивилизация в Европа. НЕ!

98

S.P.Q.R.

преди 3 години

В този ред на мисли Борисов е читав диктор, като се има предвид 800 поразии на негово нищожество и ако ме питате, въпреки, че аз съм само почетен член ще кажа своето мнение: Аз няма да заменя един читав и способен диктор с чуство за хумор за поредната американско-нацистка-фашистка изцепка и каквото и да го мисли задкулисието ще кажа, че оставка на кабинета Борисов в момента ще е катастрофа и съм твърдо против. Борисов има работа за вършене и я върши впредвид тежката ситуация в момента.Симо ***!

97

S.P.Q.R

преди 3 години

Senati Populi Quadi di Roma. Прабългарите са практикували в продължение на хилядолетие сакралното цареубийство по същият начин като римският сенат. Не е случайно, че Царевград Търнов е наричан Третият Рим - проблемът е друг, Рим нямаше да падне, ако не бяха рошавите гарги служещи на палестинско-израелското ***. Тангра е ядосан, че озурпаторът от нацистко-фашистки произход Симеон 2 Сакскобурготски е още жив. А е жив, защото няма капчица българска кръв в него - ето ви последният Калигула СМЪРТ

96

В този ред на мисли:

преди 3 години

Ценностите на демократична Европа се изразяват точно в това - първо хуните на Атила и Картаген да не могат да превземат Рим и второ на калпавия диктор дето му е било даден мандат да измъкне страната или града от напечената ситуация да му се свети маслото и да дойде следващият. Грешката на Цезар е била, че след като си свършил работата не върнал мандата на диктор обратно в Сената и Рим станал империя, което породило изцепки като Калигула и Комод. Тази грешка Борисов не я прави... Проблемът е друг

95

Анонимен

преди 3 години

Много умен лидер а не диктатор който разобличава хазарската банкерска мафия организирала кризата чрез измислена пандемия.За съжаление Хазарската банкерска мафия е завладяла и Русия още от 1917 година

94

От Мен

преди 3 години

Та какво правим за наистина най-калпавият, скапан, смотан последен господар на балканите и последният член на оригиналният трети райх - Симеон 2 Нацистки ... Принципно калпавите диктори им теглели ножа, че били загуба на време!!! Та сега каквото и да си говорим Симеон 2 трябва да умре - въпроса е как, кога, кой!

93

От Мен

преди 3 години

Лукашенко бил диктатор? Борисов бил диктатор? Ай сиктир бе! Трябва ли да ви напомням от къде е започнало наименованието претор, диктор? То е започнало от поговорката много баби, хилаво бебе! В случай на голяма опастност за Рим, градът излъчвал един единствен от своите сенатори, който да намери изход от създалата се ситуация и да отърве градът. В този ред на мисли - това е било демократичният изход от политически плурализъм. Ако дикторът знае какво прави се получава Гай Юлий Цезар, ако не Симеон2