7

Пациент

преди 3 години

"Здравната система да не се срине" ???? ????? ???? ??? За България ли е статията? Че то в България има ли здравеопазване???? "Докторите" като точат системата 30 години няма нищо а сега когато е за пациентите нямало :) :) :)

6

Николова

преди 3 години

До АнонименИ аз това питам! Кой го плаща тоя тест? Защото хората нямат възможност да дават по 120 лв за тест! Има хронично болни, които се нуждаят от процедури, някои и ежемесечно!

5

Николова

преди 3 години

Хубаво! Кой го плаща тоя тест е въпроса?

4

Анонимен

преди 3 години

Незаконосъобразно е разбира се ако доктора се опитва да оскубе пациентите с пари за тестване. Законосъобразно е когато искат тестове да ги правят безплатно.

3

Анонимен

преди 3 години

А необходимост ли е да е за сметка на пациента? Щото така се превръща в здравен рекет, каквото ни е цялото здравеопазване. Вече цъфнаха представители на лаборатории пред здравните заведения и лекарите канализират към тях постъпващите за лечение, да си направят тестове, срещу което да си платят сериозна сума. Лекарите се върнаха към търгашеските практики и после да им ръкопляскаме ли?

2

що така

преди 3 години

В бюджета на НЗОК за 2020 г. няма предвидени средства за PCR тестове, но във бюджета/шкафчето/ на Бацо влязоха пари от ЕС...................или греша?!

1

Анонимен

преди 3 години

И какво прави пациент с корона вирос тогава? Връщат го в къщи ли?