27

Анонимен

преди 3 години

Време е да се питаме за какво плащаме здравни осигуровки.

26

Анонимен

преди 3 години

Европа дава пари за борба с коронавируса. Това са пари и за тестване. Къде са и за какво се ползват парите от Европа срещу короновируса? Хората правеха дарения за борба с коронавируса част от тези пари са дадени и за тестове. Къде са даренията? Къде са парите от данъците част от тях са и за борба с вируса? Къде са парите от здравните осигуровки? Здравни осигуровки означава че парите трябва да се ползват за осигуряване на здравето включително и тестове за короновируса. Къде са парите?

25

1

преди 3 години

Разбира се, че е необходим. Да вдига бройката, да носи дивиденти на болницата, като умреш винаги да има удобна причина, никой да не носи отговорност и накрая близките ти да стоят на 2 метра от теб и да не могат да съберат хора да те оплачат дори.Разбира се, че е необходим.Най-вече след всички компромати срещу хунтата. Ей така удобничко.

24

Анонимен

преди 3 години

Като е необходимост, да се подсигури от НЗОК.

23

Лекар

преди 3 години

Решението е просто и всички го знаем. Всеки пациент, планиран за хоспитализация, да влиза с PCR + антитела. Парите за това да се осигурят от държавата, като част от мерките с/у Ковид, а не да се прехвърля на болницата/пациента и по този начин да се конфронтират двете страни!

22

Анонимен

преди 3 години

Ако открият коронавирус, те отвеждат в съответното отделение или болница за лечение. Нужно ли е да заразяваш стотици хора и най- вече медицински персонал.??? Добрите лекари и без това са твърде малко.

21

Анонимен

преди 3 години

До българинПо инфо от специализирани сайтове: Отнемаше 24 часа, сега времето при новото поколение тестове вече е малко над час...

20

до № 8

преди 3 години

До Анонименне само пенсионер! А родител с две деца - как мислиш?На всички ни е вътре

19

толкова много

преди 3 години

пари от осигуровки, от бюджета, дарения от фирми и частни лица, включително и от пенсионери. Къде са парите бе?Хората и фирмите дариха заради короната! Що не ги заделихте за тестове, или вече ги профукахте за патладжанените махали, или откровено ГЕПИХТЕ!Познавам хора, които са се тествали, че и по два пъти и САМИ СА СИ ПЛАТИЛИ ТЕСТОВЕТЕ!Къде са парите бе, мискини ниедни?Колко ли хора ще страдат и ще си отидат от какво ли не, защото нямат пари за задължителния тест при хоспитализация!Ръкопляскане

18

ТОНИ

преди 3 години

Напълно подкрепям БЛС за искане на тест при належащо лечение в болницата , който да е безплатен за пациента ! Пазете лекарите и мед персонал, пазете здравните заведения от заразата КОВИД , иначе ще настане хаос в здравната ни и без това крехка система !!! Щом има пари за стадиони, пътища, манастири и т.н ТРЯБВА да има пари и за тестване при прием в болница !! Не съм против гореспоменатите строежи, но живота е на първо място в момента !!!!

17

ТОНИ

преди 3 години

Напълно подкрепям БЛС за искане на тест при належащо лечение в болницата , който да е безплатен за пацианта ! Пазете лекарите и мед персонал, пазете здравните заведения от заразата КОВИД , иначе ще настане хаос в здравната ни и без това среща система !!! Щом има пари за стадиони, пътища, манастири и т.н ТРЯБВА да има пари и за тестване при прием в болница !! Не съм против гореспоменатите строежи, но живота е на първо място в момента !!!!

16

ГРОБ

преди 3 години

С пачките от чекмеджето ще платим !

15

Анонимен

преди 3 години

Чета коментиращите и виждам един народ, който си заслужава съдбата.Не скачахте против търговците, когато отвориха баровете, мачовете и ресторантите, където сте *** връз глава.Сега скачате върху докторите, които искат да опазят и вас и себе си.После що ви яха де кой ви види...

14

#носимаска

преди 3 години

Парите ги няма, действайте! Да, ама никой не иска да плаща за тестове. Вместо да дават 70 млн на св. Георги, можеха да купят 2 милиона теста, с които да тестват 8 милиона българи.Въпрос на приоритети.Спасете живот с хаштага #носимаска

13

Пациент

преди 3 години

Вижте му гушата на този *** Маджаров!! Колко милиона се гушват от ненужните тестове и каква е неговата комисиона за рекламата им??

12

Пациент

преди 3 години

Вижте му гушата на този *** Маджаров!! Колко милиона се гушват от ненужните тестове и каква е неговата комисиона за рекламата им??

11

българин

преди 3 години

Каквото и да ти говорят, знай, че става въпрос за пари!А да попитам аз, като един генетичен тест за вируса COVID-19 отнема минимум 24 часа, как ще приемате спешните пациенти?Ще рече човек, само от коронавирус умират хора?!Никой тази година не е умрял от рак, диабет, инсулт, сърдечен удар, хеле пък за баналния вече сезонен грип колко са умрели вече ме е срам да питам!

10

Анонимен

преди 3 години

Айде се га си прехвърляйте отговорността като горещ картоф, пък накрая всичко е въпрос за едни пари. НЗОК трябва да плаща.

9

Анонимен

преди 3 години

Търговци с бели престилки...

8

Анонимен

преди 3 години

И като е пенсионер с малка пенсия и не може да си плати теста, трябва да умре?