9

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЦитирай къде си прочел това.:))))

8

Където

преди 3 години

има футболни фенове , гарантирано има дрогирани и алкохолизирани д-ебили братче. Не виждам смисъл нормалните хора да дават пари за този спорт , оставете ги да фалират , не ги финансирайте , така ще се освободим от това социално зло - фенството. То прерастна и в политическо , така се губи трезва и разумна преценка. Това явно е изгодно за някои.

7

Сата НАТО

преди 3 години

"Мерките" целят да превърнат хората от социум в индивидуални добитъци, които се страхуват и подозират един друг и не смеят да контактуват. Трикът е стар като света. Уплашените добитъци можеш да ги закараш един по един до дръвника и ще се чува само тихо индивидуално блеене на моментната жертва.

6

на всеки километър

преди 3 години

Хибридите на Путин са във целия свят вече, няма държава дето да не е разбунтувал със хибридни протести........................Зомбитата на т.нар. "демократични" "медии" сте повече.

5

балама

преди 3 години

Е, те "феновете" са затуй - да дават повод на полицията "да се намеси". В защита на олигархията под прикритие на "демокрация", демек власт на народа, ама друг път.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе те и нашите позитанчета щяха с десетки хиляди да се събират да правят метеж ама май ги е шубе от вируса дето повтарят че е измама :)))))

3

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Когато Китай разпръсква и арестува незаконни демонстрации, това е нарушение на човешките права, мракобесие и тоталитаризъм.Когато Европейския съюз прави същото, това е демокрация :)Гледайте колко законно и демократично бие европейската полиция, в Русия и Китай никога не могат да бият и да арестуват демонстранти толкова свободно и демократично :)

2

Анонимен

преди 3 години

Хибридите на Путин са във целия свят вече, няма държава дето да не е разбунтувал със хибридни протести.

1

Христо Христов

преди 3 години

Тия не протестират срещу мерките, а срещу узасоняването им, като заплаха срещу демокрацията... а футболните фенове са същите полезни за някого ***, като тетките от су на 14.12.1989та година, които промовираха сeлянинa от бкп желев пред социалдемократа Дертлиев.