157

Жорето

преди 3 години

Чуждите туристи ги нема , а нашите туристи нейскат да ходат на нашето море ,много странно Защо ли ??? А в Испания вече започнаха да пристигат вьпреки високия брой на заразените преди два месеци ЗАЩО ???

156

Анонимен

преди 3 години

До Потърпевши ко му е евтиното, бре бaстун! 4 евро 330 гр бира?!...

155

Илона

преди 3 години

До ПРОСВЕТЕННачалник на денско отделение в Инфекциозно болница, умнико!

154

Потърпевш

преди 3 години

Какво мрънкат хотелиерите - напълниха се с пари !Хората бягат в Гърция, защото там получават по-качествено обслужване на по-ниски цени. А тук разни намръщени лелки те посрещат с надути до небесата цени !Ало, осъзнайте се, че не взимаме заплатите си в евро като вас !!!!!

153

Анонимен

преди 3 години

Вие не разбрахте ли, че докато не се открие лекарство срещу короната /за вкасина се съмнявам да направят, поради голямото мутиране на вируса/, дотогава всичко ще бъде по този начин - огнища на вируса, избухвания, пикове и спадове, отърване от това чудо няма. Което ме навява пак на мисълта, че това си е точно биологично създаден вирус. За всички е кофти, и аз много обичам да ходя по света, но ...... това беше. Поне в близките няколко години.

152

окупатори

преди 3 години

До руснакЧе кой ви е канил та да не идвате? Турско да беше - най-добре щеше..............

151

догодина

преди 3 години

До Анонимен- до другото лято - до амина!

150

а хотелите

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааНамериха си майстора изпраните мръсни пари! Мутрите се набутаха най-сетне!

149

хотели без туристи!!

преди 3 години

Ха-ха-хаааааааааааааааааах.й

148

Анонимен

преди 3 години

Като се вдигнат още малко заразените бройки и ще има още да стоят празни до към другото лято.

147

До просветения

преди 3 години

Хубаво е да вярваш,зависи в какво.Вярата ти в Мангъров обаче не трябва дае придружена с квалификации и титли,които няма.Той не е директор наболница,а началник клиника за детски инфекциозни болести в Инфекциознаболница.Тоест,дори в болницата,в която работи,той е второразрядна величина."Светило" е само в клиниката си.Позволява си да влиза в спор с много по-високикапацитети.Говорят,че имал и лаборатория,но не съм проверил.Най-общо,величието на Мангъров е само в приказките му,той не лекува.

146

U2

преди 3 години

До ПРОСВЕТЕНПроблемът е че в Латвия за твоя Мангъров никой не е и чувал. Хората гледат цифрете и отменят резервациите...Фирщейн безПРОсветнико ???

145

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ТУРИЗМА ПОЛУЧИ "КОРОНАРЕН ИНФАРКТ" ОТ КОРОНАТА ВИРУС!..МАЙ НЕМА ДА ОЦЕЛЕЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА...

144

Анонимен

преди 3 години

То при тези цени и принципи - ден година храни ... празни и ще останат. Освен цуждестранен турист, няма кой друг да подлъжат в БГ.

143

Анонимен

преди 3 години

Каква поредна "футболна драма" по БЕТОНОМОРИЕТО!!! И постоянно пияните шваби и англичани избягаха с 300!

142

Анонимен

преди 3 години

Ха така - всички с.е.л.я.н.и. на ръкавите! Жените с теджерата пред караваната да правят шопската салата с най-сладкия гръцки розов домат, а мъжете да жулят ракия в шишета от минерална вода и да философстват. Ако ипотеката за кутийката в Люлин не е много висока може и на таверна с пластмасови столчета да седнат да пият по едно узо с 5 безплатни минерални води и да се снимат за фейсбук. Щеше да е весело ако не беше тъжно.

141

Б

преди 3 години

До руснакНикога повече не идвайте. И върнете Крим.

140

Анонимен

преди 3 години

И на мен не ми е приятно да съм на море сред ***. Няма такива невъзпитани индивиди - викане, шум, носят се на плажа колонки с музика, навират се под твоя чадър и ти лягат в краката, да не говорим ако са с деца, че просто не се издържа около тях - целия плаж е длъжен да ги слуша, гони и да се съобразява с тях. Абсурд да ида и в Гърция, където е модерно тая *** да се изсипва и да давам пари за да я търпя.

139

Анонимен

преди 3 години

Ама вие още ли не сте разбрали ли че туризмът приключи!? Няма да има повече туризъм. Никой никъде няма да ходи през следващите 5 години.Корона кризата тепърва започва.

138

Българин

преди 3 години

До 125, Никой друг,освен Ангелкова и разните мякащи ***,дето се натискат да продадат майките и бащите си на безценица,не ви и няма да ви поканят да се хабите с високи цени и с лошо отношение!То на вас май остава само с,вирки да ви правят безплатно на рецепцията на всеки хотел,че да ви уйдисат на претенциите без покритие!!