177

Анонимен

преди 3 години

Еееех, гръцкия бетон е по-така. Не е грозен като българския. И фекалиите там не отиват в морето, направо се изпаряват в друго измерение. И хотелите не са на брега ами на планините на километър на вътре.Да кажеш че на Малдивите е различно - да . Ама в Гърция....Да въ е.... в селинджърите с претенции. " Вижте мъ ква съм голяма работа - почивам в Гърция."

176

Анонимен

преди 3 години

Слава на доц. Мангъров! Нали се похвали, че от Правителството приели неговите препоръки за разхлабване на мерките. Хак да ни е на всички. Сега ще се нахраним и ще цъфне икономиката. И на тези дето не споделяме неговите безумия и его.

175

Васил

преди 3 години

При тази "красива" минисрърка, която прилича на френски ключ, чужденците "ше си счупят краката", за да дойдат да леят бетон и да строят подпорни стени във формата на хотели!

174

Палатка няма ,ама

преди 3 години

.......хотел ептен няма да има .....ако имам пари ще ида на хотел в друга държава ,защото бетонджиите лобират хората да не могат да си опънат палатка.....Аз като палаткаджия за 5 дена ще изцапам природата ,а те че направо я унищожиха нищо ! И продължават ...,..

173

Анонимен

преди 3 години

Ленито Иванова ша плачи.

172

валутата

преди 3 години

До ПеткоВсеки германец от ГФР носеше една машино със себе си!

171

хотели-общежития....

преди 3 години

До а хотелитеДа ги харижим но съветските окупотори за казарми и психушки на Червената армия!

170

Анонимен

преди 3 години

Surprise!

169

Търсим чисто

преди 3 години

Да бе, в Гърция всяко село с пречиствателна станция!?Няма да забравя на Неа Перамос как детето си играеше във водата с едно ллайну, защото не знаеше какво е!

168

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми, да се факнат! Завзели морето, все едно е тяхна собственост... Сложили били чадъри, искало поддръжка... Махнете се от природата, кой ви кара да си слагате миризливите чадъри на брега, който по принцип е редно да бъде за всички граждани, а не да бъде превзет от мутри с връзки във високите постове на влстта... Ама то какво ни е наред на нас...

167

Waffen SS

преди 3 години

До Чичо// Калинките също искат хубав хивот ,което да постигнат без много труд.

166

Иван

преди 3 години

Влезте в Whether Webcam на уеб камерата на хо-л Golden Ina в Сл. Бряг и ще получите 100%извадка за моментното състояние на пътникопотока там - все едно гледаш зимен плаж.

165

Чичо

преди 3 години

Като няма туризъм-а както се очаква няма и да има-защо ни е това министерство на туризма?Да го закриват,за да не харчат грешни пари за разни калинки.

164

Петко

преди 3 години

Туризмът е една голяма грешка на България.За съжаление си имахме едни социалисти които наливаха пари в хотели вместо в производство. Важното беше да предлагаме евтини почивки за руските братя.Хотелите обаче са скъпа инвестиция с ниска възвръщаемост. Инвестиция която стои 9 месеца празна. Т.е. 3/4 от времето. Освен това персонала е ниско квалифициран и е на ниска заплата. Въобще социалистически начин на живот.

163

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

"Хотелите останаха празни първите туристи не дойдоха""Е, как ще са пълни, като туристите от България се изливат като пълноводен поток на ГККП-тата към Гърция и Турция/към последната по-слабо/.Пусна се слух,че всеки почиващ българин на кафявото Мутроморие трябва да носи по една торба цимент,за да може по-пълноценно да се бетонира брега

162

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

До Лаик///За да бъде ценовата листа по-пълна може да добавите яхти,както различни видове плеймейтки,чалгарки и моделки.Те също няма да минат на нови коли и ще трябва да преосмислят,дали да обновят донора или гардероба.Тежки времена,а нещо ми подсказва ,че в областта на курортното дело няма да има развитие в положителна посока,каквито и бравурни изявления да има.Ангелкова с нейните излияния ми прилича на,човек,който върви посред нощ през старо гробище и си подсвирква за смелост

161

Чичо

преди 3 години

Да фалират. Не ми харесва тоя цвят,,морско-кафяво,,

160

Лаик

преди 3 години

И като резултат - отказ на поръчката за октомври на Ламбо,Бентли,Майбах... и подобни! Тук-там някоя Тесла ш'се промуши между капките !!!!!

159

Анонимен

преди 3 години

С две думи ако търсиш место където да се изолираш и да пазиш карантина ,най доброто място в момента е българското черноморие.

158

Анонимен

преди 3 години

Тез морски вълни доста такива жътеникаво- кафяви нещо !