140

Анонимен

преди 3 години

това момиче да се погрижи първо за себе си, преди да спасява света!

139

Анонимен

преди 3 години

Добре, искам да споделя: живях 5 години в САЩ, и 8 във Великобритания. Бях умерено дискриминиран в САЩ и малко повече във Великобритания. Учтиво ми бе обяснено, че съм роден другаде и ако имам претенции, макар и справедливи, да си ги потърся вкъщи, понеже съм гостенин и не е особено правилно да проявявам такива. Естествено бях дискриминиран заради: акцентът си, външния вид ( южноевропейски), и често се случваше да подочувам неприятни подмятания, когато казвах откъде съм. Грета остана безмълвна.

138

Анонимен

преди 3 години

Когато чета изказванията на "активистката" си мисля, че Ленин, Маркс, Енгелс, Хо Ши Мин, Индира Ганди, Че, Мао и ред други "знайни и незнайни" могат трева да пасат;)К'во става с вируса???

137

преди 3 години

Грета е експерт в едно нещо: крещенето в лицето на възрастни хора.

136

Анонимен

преди 3 години

Бе тва знае ли ИЗОБЩО на къде е тръгнало!?

135

до 120 пали меча

преди 3 години

Икея е много зле, магазин за oфце му викам аз, обикаляш по едни стрелки....да гледаш гадни неща. Волво е Китайско много отдавна, Грипен никой не купува, двигател и въоръжение като на ф16 с по лоша авиониа и т.н., H&M са евтина ширпотреба, Скайпа умрe. Музика?? Валя Балканска лети в космоса, Николай Гяуров, Борис Христов, Гена Димитрова и др. Лактобацилус булгарикус, шести сърдечен тон, безстепенна кутия -открити от българи. 2-*** космонавти, 3-ти при производство на космическа храна......

134

Чукча не читатель

преди 3 години

До ГостВъй някой е засегнат. За справка до 44та произвеждаме шасита за Додж, Даймлер и имаме клон на IBM от 30те още. Имаме и солидно присъствие в производството на радио предаватели които са на или над нивото на производители като Филипс. Със завист,алчност и бандити които знаят само да вземат на готово няма и да имаме производство и ще си стоим бедни. Ти знаеш за кои прасета говоря. Това, че говоря за производство и може би износ а не за внос дори няма да коментирам. :)

133

Гост

преди 3 години

До АнонименАма прасчо това си ти, бе! Тъй че говори за себе си. Вносът не винаги е доказателство за престиж на дадена европейска страна. Твоите дядовци и баби само с чуждестранни и вносни стоки, услуги и технологии са се ползвали, няма що!

132

Анонимен

преди 3 години

Кой? лансира Грета, и предостави трибуна за нейната дейност. Защо? точно Грета, а не казахстанката Алма например. Как? се осъществява финансирането на нейните прояви. Кого? обслужва Грета и чии интереси. Къде? едно обикновено дете в тийнейджърска възраст може да бъде избрано за подобни действия. Какви? са причините за нейната поява на сцената.

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120Skype е естонско, не шведско. Повечето хитове от 90те не са шведски, The Cardigans и Abba не отговарят на критерия "повечето". Gorenje е словенско и Beko турско, така че няма значение до такава степен ? Шведите (че и турците и до степен словенците) не са управлявани 76 години от послушни толупи, по модел близък то този рекламиран от Грета. Затова имат и бизнес. Ето пример: прасчо иска бизнес и айде бой по монбат щото собствениците имат акъл за разлика от праси. Там това липсва.

130

Гост

преди 3 години

До АнонименИ за Тесла и Айнщайн са мислели че са лудиАма, те все пак са мъже, ***! А тая поне за сега по пол е малко момиченце, та накъде се е запътила?

129

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми то по тая логика и не трябва да се наричат и "американци",щото Америка е на името на откривателя и морелплавателя - Америко Веспучи от Флоренция(Европа).Обществото има доста по-големи проблеми за решаване,отколкото глупави теми и занимания с имена и личности от миналото.Хората искат достоен живот и заплащане,това ги интересува.

128

Анонимен

преди 3 години

Всички престъпници независимо от цвета трябва да се застъпват с коляно.

127

Гост

преди 3 години

До АнонименБългарите не сме роби, а ощетени! Арменците също! То по твоята логика и гърците и сърбите са роби на турците! Иначе че трябва турци и гурчоля да ни връщат земи, е ми трябва, бе, ***!

126

Анонимен

преди 3 години

Много е просто, трябва да се спазва закона.Справедливостта е за всички. Това е Америка. Специални отстъпки за цветни са недопустими.

125

Анонимен

преди 3 години

Турците и гърците също трябва да върнат на българи, траки и армени заграбените Армения и Тракия, че са им били роби.

124

Panov

преди 3 години

Абе тая нема ли да спре да си проветрява устата, че що емисии направи, гретенизъм с гретенизъм...

123

aa

преди 3 години

и те ще минат по този път!! това което се случва сега в западна европа и щатите се случи в българия 1944.когато некадърниците ,лентяите опоскат всичко напъхат в миша дупка умните и кадърни ще разберат точно какво е социализъм и пълха анархия, господство на ***.

122

Анонимен

преди 3 години

Грета!Опитай се да караш нормален пубертет.Ако не можеш, лекувай се. Има добри психиатри.

121

Анонимен

преди 3 години

Според черните и Грета САЩ трябва да върнат цялата държава на индианците и техните внуци както и да се преименуват имената на градовете като Ню Иорк, което в превод е "нов пристаище за роби" или Бостон, "гард на господарите" и много други. Но къде ще идат тогава белите и черните като върнат заграбеното на индианците.