160

Анонимен

преди 3 години

Малко чудовище!

159

Анонимен

преди 3 години

Много е права! Всички каузи имат някъде допирна точка, защото ЛИПСВА СПРАВЕДЛИВОСТ в обществото на всички нива, ама мислете малко с умовете си, вместо да правите *** обобщения за Грета!Така ако говорите с децата си, както се заканвате на Грета, бог да им е на помощ!! НЕ тя, вие сте за психиатрия, в кой век живеете???

158

Анонимен

преди 3 години

Това гремлинче се бута навсякъде, но ще изяде калая.

157

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Тази да си оправи малко физиономията, щото ще си остане девственица...

156

Грета се завърна?!

преди 3 години

Бегай, спасявай се!

155

Анонимен

преди 3 години

След като излезе Грета да дрънка в защита на нещо, следва нещо гадно.Такава последователност забелязвам.Афропитеците ще вземат да направят някоя беля.

154

Халил Мутлу

преди 3 години

Ейй на тая бела шведска тийнейджърка че и почистя ваrинкaта от любав. Она веке е свикнала на тояги с качествен сюнет, като моите братовчеди Реджеп Башкъ и Мехмет Аурелю Чок Сикиджананъ, които имат шведски паспорти, тъй че да чака и батко си Халил директно с полет от Кушадасъ отивам у Стокохолм у апартаменто, понеже родителите и обичали да гледат дореде язе вадя карабината.

153

толерантен

преди 3 години

Малко ме разочарова Грета - очаквах да защити правата на коноравируса. Да се снима с епиопския счетоводител, шеф на СЗО, с Манавчийски, като защитник на коронавируса и носенето на намордници.

152

Анонимен

преди 3 години

Първо пуснаха тази. После пуснаха вируса. После пуснаха американския майдан. Какво ли ще пуснат след него? Интересно, че всичкото трае по 4 - 5 месеца. Ако не бъркам.

151

Ин то дъ ТрапЪ

преди 3 години

Това е дъщеря на Ангелкова.

150

Нормален Гретин Ден.

преди 3 години

- Грето, пак ли си се успала, ставай веднага, че ще ядеш шамарите!- Но мамо, не разбираш ли, че аз съм просто дете... тези реплики които ме карате да наизустявам не са мои мисли. Аз искам да излизам с приятели, в пубертета съм, тръгна ми мeнзиса и много искам да се целувам с Ханс, мисля че го обичам!- Няма такива работи Грето!!! Ти си родена да изкарваш кеш за мама и тати. А това с пубертета ще го излекуваме с ей тези хормонални хапчета, да не ти растат бoзките! ПИЙ! ПИЙ И НЕ МРЪНКАЙ! УPУД!!!

149

Един ден на Гретка..

преди 3 години

- Добро утро маме!- Оф, мамоооо... остави ме да спя!- Не маме! Ние смехора с кауза! Ние не спим. Ставай бързо, мий зъбите, приготвила съм ти закуска с лимец и ленено семе, с растителна мазнина от био веган мас. - Моля те поне днес направи едни мекици, Неделя е...- Не мама! Пърженото е ЗЛО! Творение на Сатаната! Отивай да мииш зъбките.След 5 минути..- Хайде мама, до чинията имаш новите реплики, които трябва да наизустиш. Днес ще водиш митинг за Парниковия Ефект. Наизусти го, ще те изпитам!!

148

Анонимен

преди 3 години

Това маолоумното пак ли го изкопахте бе? Срам нямате.

147

Анонимен

преди 3 години

Светът си може и без нея.

146

Анонимен

преди 3 години

За света не знам, но тази със сигурност е стигнала повратната точка и повече нормална няма да стане!

145

На Софията

преди 3 години

Тая не можете да я върнете в училище, също както и мен на село. На София съм! На София съм... Тара-ду дай!

144

Анонимен

преди 3 години

Как беше лафа: Когато някъде в света пали двигател на КрАЗ, Грета Тунберг получава нервна криза и се пени...

143

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен От пс.хиат.рията ли се завърна ? Айде обратно !

142

Непопулярно мнение

преди 3 години

"Животът не черните има значение"??????___________________________________Сериозно ли? На ЧЕРНИТЕ?? Това ли е правилният изказ според вас?Май ще се окаже, че този протест наистина има основание! Хората определено имат нужда от повече култура.

141

Горкото

преди 3 години

Дете! Ужас!