162

Анонимен

преди 3 години

Видяхме ти формата преди няколко дни. Въртеше белтъците на очите и говореше за дрона на президента, който обикалял около прозореца на спалнята и ти пречел да спиш. А подчинените ти от МС, депутатите и градоначалничката само дето не се кръстеха и умоляваха Господ да ти помогне да се възстановиш психически. Сетне медии промълвиха с половин уста, че дронът май е бил млада и красива камериерка...

161

Анонимен

преди 3 години

Който има бала с банкноти по 500 евра до главата си спинка сладко.

160

до 175

преди 3 години

Ами, един шеф от ЩАЗИ горе - долу се изрази така - ,,И сега съм благодарен и се прекланям на онези наши прекрасни другарки, които за благото на родината се съгласяваха да компанират на какви ли не отвратителни типове и да извличат ценна информация, да ги поставят в ситуация да ни бъдат полезни! Какъв висок морал и вярност на нашето дело трябва да имат, за да се жертват по този начин....!" Та така!

159

Анонимен

преди 3 години

*** е и спор няма. Излага България където и да иде. За краденето и *** да си, като си впрегнал цялата държава и платени медии хич не е трудно. И ***. Но като си *** подценяваш Народа си.Веднъж го гониха с камъни.

158

Анонимен

преди 3 години

Форма толуп.Не ми е ясно как си е наел жена. Някоя перверзтия ще да е. Ама и хитра.

157

Слугите

преди 3 години

На америка и нато да се потопят дълбоко защото идва предизвикателството.АУТ.

156

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Нещо много сте пасивни в броя на коментарите! Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

155

Анонимен

преди 3 години

Русофилите са закопали цяла България под съветските паметници, а Борисов иска да я възроди.Да е жив и здрав.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни

154

След бай ТyЛyП

преди 3 години

След бай ТyЛyП ще могат да се оправдават век наследниците му....Най лесно ще да е после него, а и след него всеки може да е премиер....от дъното лесно се оттласква и оправдава човек!!!!!

153

Шефа

преди 3 години

Спи като ояден *** и сам си се радва?Инфалтивно и гадно , а е угоен от нас , българите!Ще те събудим с два шута отзад!

152

Отчето

преди 3 години

Борисов , Вие от години копаете да заровите цяла България , а все още не си се гътнал в гроба, знаеш ли защо?Защото не ти е дошло времето !Но ....Началника май скоро ще те повика , направо в казана!

151

Лично мнение

преди 3 години

Ако не е пил ,Бойко може просто да е правил секс и затова да спи сладко. Няма нищо общо със съвестта. Да обвинява обаче Радев, че му копае гроб, е меко казано инфантилно. Друг човек в България не може ли да управлява дрон? Не може ли хората на Божков да са замесени? Не може за всичко, все Радев да е виновен!

150

Честно

преди 3 години

Който спинка сладко и хърка от мене да го знаете,много е пил.

149

-

преди 3 години

Eй, ***, мможе да СПИНКА бебе, дете, рожба!Торба с л..на не спинка а хърка като кютюк и пръцка безобразно и отвратително.В картинката със заспал *** няма нищо чисто, нищо нежно и радостно за очите.Спинкал бил - а сънуваш ли похабените животи, изгонените хора от държавата, нелекуваните деца, окрадените фондове, мизерсващите пенсионери - гнусно е!

148

мак

преди 3 години

Независимо по какви теми говори, винаги добавя за това, което прави, без самоизтъкване не може. Но явно има нужда от подкрепа, щом на пресконференция се яви с цял антураж от герб.

147

Анонимен

преди 3 години

Бе стига с тия снимки бе! Кой па ще го снима Бойко как спи?И аз мога да се снимам докато се преструвам на заспал и после да се пусна в медиите!Кой го интересува как спи Бойко?Имам чувството че го тресе параноята яко - като Сталин!

146

Анонимен

преди 3 години

от секс-наркотици-рокендрол минааме наметро-жрици-станьол

145

Анонимен

преди 3 години

aако Народът е решил да с'апре белградскио среляшник Джосич-Наказателя и да го оварди от джепанешки разстрел с бертолетна сол фъ седалния му орган, явно Народът е преценил че в кауша индо-балканския етнос би се му се по мужкарешки израдвал

144

Анонимен

преди 3 години

който ГЕРБ копае другиму... хахахахха

143

Анонимен

преди 3 години

Този напълно се е самозабравил!