66

Анонимен

преди 3 години

И запалиха знамето на сращ и статуята на Вашингтон. Ой каква демокрация. Колко добре се живее в САЩ. Години им трябва да догонят руснаците.

65

Претенциите

преди 3 години

Претенциите на чернокожите в САЩ били не толкова за равни възможности,колкото за равностойно обществено положение,тоест равностойни реализации и доходи. Църните имат отдавна равни права и безброй програми за подпомагане и интегриране,но пусто са много мързеливи и нефелни. Трето поколение тъмнокожи в САЩ не се образовот,не работят ,а живият от социални помощи.

64

Анонимен

преди 3 години

А защо не-Живота на всеки е от значение,туй не е расистко тълкувание,нито е прекалено тясно за разбиране в деня на свободата,а и съответства на борбата срещу кризисната световна пандемия как неизвестен нападтел-унощожител на народи.

63

Било каквото било

преди 3 години

а важно за света е какво ще стане.Робството на черните е свършило,сега внаглосаксонските страни започва робството на белите.Най-големите расистиса черните,това е лесно обяснимо-чрез претенциите си за расова дискриминацияте генерират за племето си невъобразими отстъпки и привилегии,които не бихамогли да получат като заслуга за интелект или човешка стойност.Нещо катоставащото у нас с шведите-некадърни,мързеливи,без образование и професия,но с огромна уста:за "ядене" и квичене за права.

62

Само питам

преди 3 години

Защо когато се говори за робство се има предвид само БЕЛИТЕ плантатори. Та те са едва в края на целия процес наречен робство.А защо се мълчи за Африканските племени вождове ПРОДАВАЛИ съплемениците си в робство? Ами турските/османски пирати които са ги купували от вождовете? Ами еврейските посредници между турците и белите ?ВСИЧКИ ТЕ НЕВИННИ ЛИ СА ? Ааа, те не са БЕЛИ .... ето затова .А не започна ли ТОЧНО ОТ БЕЛИТЕ борбата са освобождаване на робите в Южните щати?

61

Руанда с ракети

преди 3 години

В други медии е отбелязано, че отново има съборен паметник - този път единствения паметник на генерал от войските на Конфедерацията. После защо Ердоган използва моментната ситуация, за да превърне някогашната църква "Св. София" в Цариград отново в джамия. Ами на фона на ставащото в САЩ, това си е цивилизовано решение.

60

Елдорадо

преди 3 години

До АнонименНе ми хвана логиката брат :) Не Казвам, че не са били роби, такива са били, но и бели нации, които са загубили война са били роби... просто така е бил остроен живота на времето... една нация, която е по-силна побеждава друга нация и взима роби... не им гледа цвета.... българите 500 години сме били роби ама никой нищо не казва за това... при нас не е важен цвета на кожата, а видишли при американците става важен...

59

Анонимен

преди 3 години

До ЕлдорадоПрекаляват в момента, да, но да кажеш че не са били роби...хахах.Някои сравняват нашите роми с тях, ами никой не ги е накарал насила и да бъдат роби в България, не сме ги докарали с кораби да ни работят и ние да си чешем ***...ха ха.Допреди 40г. са нямали право почти на нищо, но видиш ли полицейската държава САЩ е най демократична и поучава другите как да си вършат работата...ха ха хах

58

Анонимен

преди 3 години

Доста скучна стана вече политиката в САЩ.След ВСВ ни проглушиха ушите за равни права на всякакви общности,религии,сексуални малцинства.И?После що всички ги мислят за луди.

57

Елдорадо

преди 3 години

Никога не е имало робство на чернокожи... просто една по-развита нация е пленила една много по-неразвита и са я използвали, без да има общо цвета на кожата... тракийците в Рим са били роби, и всеки народ, който е загубил война е бил роб... черните просто са един на 100 племена, които са били пленени и не спряха да пискат,че е било заради кожата им! а черните дето варят в казаните белите и ги ядат... еми за това не се говори нали...

56

Елдорадо

преди 3 години

До АнонименУсръх ви форумЪ, а? Айде да ми минава яда и да се маФам хаха :) мафам са след малко :)

55

Българин Будист

преди 3 години

До 55:а аз постоянно се подигравам на Славянските Монголци

54

Българин Будист

преди 3 години

До 21:има само една богоизбрана раса и това сме ние Хинду-Будистката раса

53

Анонимен

преди 3 години

До майка ТурцияАбе мой, верно е че ни считате за братски народ, ама българите не мислят така.Български турчин не може да се оплаче от расизъм и омраза.Навремето имах съученик турчин, който беше единствен с турски корени в класа от 31 човека, имаше и един циг анон, на който му се подигравахме постоянно.Турчето беше свястно, даже си хвана българка за гадже, но не си мисли че сме забравили!Доган хубаво ви държи на каишка, щото знаеш какво следва - 1985-1989

52

Shark

преди 3 години

До не я знаем историята. Ами като не я знаеш историята, вземи прочети и я научи. Недей да преиначаваш и да бръщолевиш простотии колко ни е било хубаво по турско. Защо са тогава тези стотици въстания, защо са били кланетата?? Хора, които живеят добре не се бунтуват. Нали така?? Сега щеше да се дупиш по амнайсе пъти на ден, ако не бяха те освободили тези, дето ги плюеш! Неблагодарник!

51

Аха

преди 3 години

Не грите ли го премахнаха ?

50

Анонимен

преди 3 години

До ЕлдурадуУбууу разбрах и та ... ай са мафай ся че насоами тук усръ сичкуту ...

49

Анонимен

преди 3 години

Омразата към Турция се насажда от самите турци, които никога не са спирали да са агресивно настроени към бългаприя.Турция първо да покаже, че е миролюбива страна без териториални претенции, да изтегли войските си от всякъде където е налазила и после да претендира за положително отношение на хората към нея.

48

Елдорадо

преди 3 години

Българите 500 години бяхме роби и на света не му пукаше нито за нацията ни, нито за цвета на кожата ни... сега пак сме роби, защото белите сме с по-малко права от черните или ромите!!! Ако пак ме изтриете вече ще направя войнана... наистина!

47

Гуор

преди 3 години

Сорос ентъртеймън представя!