7

Мънки Абезянов

преди 3 години

Разбрахте ли бе, SS ви обясни как трябва да бъде възпитано едно момиче, за да стане идеална съпруга.Обаче ви казва и колко добре се грижи той за нея.Вие какво правите? Ръмжите, че жените не ви угаждат като на принцове, ама и през ум не ви минава първо вие да проявите към гаджето или съпругата грижи като към писано яйце и чак после да формулирате претенциите си. А можете ли да издържате семейство, ако работите само вие? Или при вас се подразбира, че и жената трябва да носи заплата?

6

Леле до 5

преди 3 години

Лошо е неговото отношение към нея, не сте ме разбрали ... плюс описанието от какво безумбо място идва и колко е послушна, защото с нея се чувства готин... не е готин, мега зле е...

5

Анонимен

преди 3 години

SS пише интересни неща. Всичко се случва, когато границите ни най-после са отворени. Защо пък някой да не си доведе съпруга от екзотичен район?

4

Леле до SS

преди 3 години

Нямам думи да те опиша с коментара ти (номер 3)... дано пише някой, присвоил си никнейма ти... И, ако претендираш, че си истински мъж, би трябвало да й покажеш красивата страна на живота, не да се кефиш, че си шие сама, евтина е и т ти слугува... не е истина какво същество си - идеален за турски сериал :)))

3

SS

преди 3 години

2 продължение.За момиче родено в бамбукова колиба в пограничен район с постоянни разбойнически нападения,с цел грабеж или контрол на територията(страната и до 1990 год е в така наречения златен триъгълник за производство на опиум)мисля че е една от късметлийките да се радва на стандарт който не е и сънувала.Никога не съм я бил,въпреки че е имало моменти ме е докарвала до инфаркт.Иначе съм доволен.Пере,готви,чисти,отлична шивачка е,не харчи пари ,не пие не пуши и винаги си е знаела че е жена.

2

SS

преди 3 години

Съпругата ми е азиатка.Когато тръгна с мен за България беше облечена с облекло за има -няма 10 US.Понякога се шегувам че ми е трофей от войната през 90год в която бях наемник в нейната страна.През годините съм и подарил общо 670грама златни бижута (сребро незнам) и тази год златен пръстен с диамант.Има две кожени палта едното за 12 другото за 15 хил.US.Имам два селски имота в единия се скрихме по време на пандемията.Та там и викат азиатската принцеса.

1

пенсионер

преди 3 години

ако не прави поне по 2 пъти на ден кекс с вас, забравете даже и да се грижи за вас, щото 100% има любовница (или дисфункцията от консумация на соя го е ударила). истински мъж без да олаби поне 2 пъти на ден, не може да живее.