Снимка: Istock

Коя жена не си мечтае за половинка, която да се отнася с нея като с принцеса. Един истински рицар, който да е неин любим и същевременно пазител и закрилник. Е, съществуват и такива мъже. Въпреки че нямат броня и векът е 21-ви, закрилници сред мъжете има и е истинско щастие, ако вашият партньор е именно такъв. Не сте си дали сметка за това? Убедете се сами, като проверите дали притежава следните качества.

Той притежава домашен любимец

Може да ви се струва като нещо нормално, но да отглеждаш домашни любимци си е признак на покровителство и закрилничество, на желание да пазиш някого и да го даряваш с любов. Неслучайно не всеки мъж гледа куче или котка. Онези, които го правят, носят тази закрилническа черта в кръвта си.

Отнася се добре със сервитьорите

Този косвен показател на съпричастие и закрилничество вероятно трудно би ви подсказал именно това, но е така. Ако партньорът ви се държи любезно и учтиво с хора от обслужващия персонал, значи той притежава добро сърце. Хората, които проявяват унизително отношение към подобни служители са хора, с които е по-добре да нямате връзка. Тези хора в даден момент ще проявят подобно отношение и към вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase