134

Анонимен

преди 3 години

Дистанция, дисциплина, дизенфекция...Отива Асанчо с Айше лри гинеколога, оня направил прегледа, погледнал Асан из под очилата и казал:"Аз нали ти обясних на тебе кво е кондом и как да я пазиш бе! Пак е бременна."Асан вдигнал рамене и тихо отронил:"Докторе, аз знам кво е кондом и пазя....ама другите не пазят"

133

Анонимен

преди 3 години

-Ей проф.Послушко ,това го слушаме отпреди Великден!Народа мре от простащината и наглостта на Хунтата ,част от която си и ти Послушко.

132

Офф ,да се омита

преди 3 години

Аман от професори с кухи титли.И тая гербаджийска изтривалка бръщолеви нелепости ,като плешивия кюстендилски коремен хирург.В тая държава нали има специалисти-епидемиолози ,инфекционисти и т.н.?Защо всеки слуга на Тиквата се опитва да му угоди и показва раболепие?Щом Тиквения загази с престъпленията си ,веднага скачат 3-4 слагачи да фъфлят за Вируса.

131

Анонимен

преди 3 години

А сащо не са задължителни маските и дистанцията в магазините?

130

д-р кики

преди 3 години

" Яко ще се мре " , а бе Асане , кръчмарю , бай професор , 5 то поколение лекар , мъжо на еврейка фризьока-юристка и министърка на халтурата , какъв е този изказ ? Срам имаш ли ? Почтен ли си ? Какъв ти е Енчев и неговият съпруг Марчо ? Какъв човек си ти ? Човек ли си ?

129

Анонимен

преди 3 години

,, Спукана ни е работата,,- започна Швейк ободрителната си реч.

128

Швейк:

преди 3 години

,, Войната вървеше добре и за двете страни, докато не се намеси Генералния щаб,,.

127

Анонимен

преди 3 години

СПОКОЙНО БЕ БАЛТОВ, ТАКИВА ИЗР.ДИ КАТО ТЕБ НЕ УМИРАТ! САМО ДАЖЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ НАПОСЛЕДЪК...

126

xxxx

преди 3 години

Triabva maski v hranitemnite magazini !!!!!

125

Анонимен

преди 3 години

Ееее, ама много сте изостанали с това 3Д.Аз вече минавам на 5G!

124

.

преди 3 години

Балтов, !

123

Анонимен

преди 3 години

Е каква дистанция в София като сме на работа, срещаме се с много колеги, обедна почивка за хранене - в ресторант, ходим с градския транспорт, пазаруваме в големите вериги? Дезинфекция не можем да правим ние на обществени места, а в София тя не се прави, само като се открие заразен. Е поне мием ръцете! Това не е някое планинско село с 5 къщури и 10 старци, така че стига с тези 3Д, от които 2/3 не зависят от нас!

122

wffff

преди 3 години

като се сетя как се мазнеше на бащицата щото щял да даде за пирогов някакви пари - ей така от джоба си, негови пари, срещу нищо насреща и разбира се със съответната реклама по медиите, а не тихомълком просто финансово превежда пари по банков път според решения на комисии и разни по веригата според нуждите.И как се "дистанцираше" от Президента, който разбира се няма как да му даде пари и затова може да го плюеме как си искаме.Та оттогава тоя ми падна в очите, много противна и неприятна личност.И какво като наливаме милирди - ще лекуват "елита", а нас няма да ни погледне-ние със симптомите в къщ

121

Анонимен

преди 3 години

Този който НЕ ИСКА да се заразява да си СЕДИ вкъщи. Точка. Никой не му забранява.

120

Т.Шак

преди 3 години

До БауТоя професор, Бау-Бау, не е вирусолог. Тоя е ортопед. Нищо не разбира от вируси. Поне не повече от теб. Също като Мутафа.

119

Анонимен

преди 3 години

На истинските лекари им е ясно какво става и затова се опитват отчаяно да предупредят хората. затова и мутафчийски отказа вече да излиза с борисов. правителството просто хвърли народа в пещите както хитлер е правил, герб мръсни убийци

118

Анонимен

преди 3 години

ТО АМАН ОТ НЕКАДЪРНИ ПРОФЕСОРИ!ТУК ВСЕКИ НЕКАДЪРНИК С ВРЪЗКИ СТАВА ГОЛЕМЕЦ!@А КАТО ИМ ВИДИШ РЕЗУЛТАТИТЕ-0! КАТО НА НОЩ!СЪЖАЛЯВАМ,Ч Е НА МЛАДИНИ НЕ ИЗБЯГАХ, СЕГА МЕ ЧАКА НЕРАДОСТНА СЪДБА В ТАЯ МАФИОТСКА ТЕРИТОРИЯ!

117

Анонимен

преди 3 години

То са'й видялу, чи ша са мре...ми поне да ни сне ний!

116

Анонимен

преди 3 години

Паникьори

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Всъщност в България дневно умират около 320 човека.Т.е. на един заразен има не 5, а 50 незаразени.