94

Анонимен

преди 3 години

ГEРБ тoя ли уcпяхa дa извaдят зa нoвия Мутaфчийcки.Бeздaрникa c купeнa диплoмa, cлoжeн зa шeф нa Пирoгoв пo пaртийнa линия, зa бeзпрeдeлнa вярнocт към Шaйкaтa.

93

ТЮЮЮ

преди 3 години

ВНАСЯТ ЗАРАЗАТА ОТВЪН. ЗАЩО НЕ ГИ ПОСТАВЯТ ПОД КАРАНТИНА ИЛИ МЕЧТАЯТ ЗА ВТОРО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НАСРЕД ЛЯТО. ВСЯКО О...НЕ НА ГЛАВАТАРЯ НА ХУНТАТА НИ ДОБЛИЖАВА ДО МЕЧТАТА МУ ДА НИ ЗАПРЕ. НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ, ЩЕ НИ ЗАПРАТ КАТО СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ. СЛЕД КАТО УМОПОМРАЧЕНИ ПОВТАРЯТ, ЧЕ ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ. ГОТВЯТ СЕ. БАЛТОВ НЕ Е ЛИ ЧЕЛ:"ПЪРВО- НЕ ВРЕДИ!"КЛЕТВАТА, КЛЕТВАТА, ***!

92

Handel

преди 3 години

Интересно защо упорито се избягва да се каже открито при колко градуса вируса умира когато е без носител, т,.е, извън човек. Това е най-лесното да се направи ако имаш мал;ко специализирана техника - кой да е "заразен" (както обичат да плашат наште политици хората, които си мислят, че това е равнозначно на "болен") кихва в една епруветка, затапваш я и почваш да я нагряваш докато вирусите в нея измрат. Ама на хората, които ловят рибя в мътна вода не им е изгодно.

91

Ако

преди 3 години

Ако днес излезе нещо ново и пикантно, очаквайте и по 500 дневно.А страхливците винаги ще са си страхливци и страхът ще замъглява преценката им за опасност.

90

Анонимен

преди 3 години

до 98А колко умряха от други неща, дай статистика, убийство, катастрофа, трудова злополука, алкохол, свръх доза, неадекватно лечение, липса на пари за лечение, недохранване......

89

БЕЗСРАМНИК БАЛТОВ

преди 3 години

ИЗ РОД! ТАКА ЛИ ГОВОРИ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ЛЕКАР, ПА БИЛО ТО И ОТЯВЛЕНА ГЕРБАДЖИЙСКА ***. КАКВАТО ТИКВАТА, ТАКИВА И КРАТУНИТЕ И! И ТОЯ НЕ СПАЗВА ЛЕКАРСКАТА КЛЕТВА ИЛИ СИ МИСЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ПРОСТИ КАТО ПАТРОНА МУ

88

Анонимен

преди 3 години

Като се стигне до 200 и повече заразявания на ден съвсем ще луднат, тия дето си ги бие сачмата по начало. Напоследък от коронавируса умряха една 36 г. жена и един мъж на 41 г. без хронични заболявания. Това да ви говори, че всеки е под риск? А най-много заболели има с кръвна група А. Това не е ли също риск? Носете си маските в закрити обществени места и бъдете благоразумни

87

ivailo

преди 3 години

Виждаме, колко яко се мре ... ***.

86

Венци Моргата !

преди 3 години

Не ме слушат, пускат в магазаните, както преди К-19. Важното е пара да пада !

85

Анонимен

преди 3 години

В България в автомобилни катастрофи умират по 700 човека на година, но никой не забранява колите. Около 3000 на година, в БГ, умират заради нещо свързано с алкохола, но никой не говори за това и не забраняват пиенето.

84

Анонимен

преди 3 години

Още един герберастки ***, активиран на барикадата на Тул упа.Поинтересувайте се, коя е жена му. Аз научих съвсем скоро.Не че и преди това не ми е бил неприятен де.

83

Анонимен

преди 3 години

Този е установено заразен с ковид 19 и затова така злобее, Борисов го каза.Наистина прокуратурата трябва да взима мерки вече заради всяване на паника.

82

балтов чарк

преди 3 години

ама и тоя трепна, макар че дженерала го раздаваше по-по-параноично и френетично. като е пипнал вируса - да се лекува, а не да чете конското евангелие на пироговски и български ... хората му теглят майни без проблем.

81

Анонимен

преди 3 години

СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ХОРАТА С МНЕНИЯ НА ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ ТЪРСЕЩИ МИНУТА СЛАВА НА НАШ ГРЪБ!!! ИМАЙТЕ МАЛКО СТРАХ ОТ БОГА!!! ИМАМ ПРЕДВИД И ВСИЧКИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!!!

80

Анонимен

преди 3 години

Проблема не са в мерките, а че те се възлагат от хора които са корумпирани до дъното на душата си. Тогава започват въпросителните.

79

Анонимен

преди 3 години

До СтадотоМного повече бг са се срещали с вируса,все пак той върлува от началото на годината,и по време на карантината бг не беше затворен като другите народи.

78

Анонимен

преди 3 години

Този професор не може да е по-умен от *** Тулупа.Нужна е ваксина срещу *глупостта *, но и тя е невъзможна.

77

шиш

преди 3 години

Този не е ли позитивен-каква дистанция

76

Стадото

преди 3 години

Излагате се - само 2% сте се срещали с вируса, а в Бергамо стигнаха 57% и вече не ги е страх от епидемия.Там не остана кой да се заразява. Ние кога?

75

Анонимен

преди 3 години

Народе малоумний , послушайте докторите или *** яко !