59

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВиждам, че не ти оттърва да повториш какво твърдиш на базата на фактите.Същия.:)))))))

58

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПовтори ТВЪРДЕНИЕТО СИ., или НЕ ТИ СТИСКА?:))))

57

Анонимен

преди 3 години

До рупки хибридникТова вече го правихме 3 или 4 пъти, включително ти цитирах германски професори по Констируционно право. Не съм видял опровержение, освен да ми казваш как "хората сами могат да преценят". Повтори твърдението си по отношение на член 146.:)))))

56

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Я кажи за кое съм лъгал"Например за това какво означава Член 146 от Германската Конституция.Ами сега?

55

Христо Христов

преди 3 години

До 71Сори, не нагли, а зловредни... за фактите де.

54

Христо Христов

преди 3 години

До 71Я кажи за кое съм лъгал... с факти. А ако фактите са "нагли", проблемът си е в теб.

53

Анонимен

преди 3 години

Естествено. Но целта не са крайнодесните.Целта е всеки критик на фашисткия либерален ред които с нищо не е по добър от Сталинизма.

52

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЛично ТИ нямаш абсолютно никаква дума по въпроса. Не съм виждал толкова нагли хора като тия като теб, които СЪЗНАТЕЛНО лъжат, и след това се опитват да разсъждават за това кое е "правилно" и "редно". Лично съм те хващал толкова много пъти в изопачаването на истината, и в разпространяването на зловредни "твърдения", че е чудно как се гледаш в огледалото сутрин. Отговора е ясен за всеки, който ти е чел "творбите" тук.

51

Анонимен

преди 3 години

До До 45/48Нормално е фалшивите новини, конспирациите и чистата пропаганда за всякакви деструктивни идеологии като комунистическата, национал-социалистическата и фашистката да да бъдат трити. Ако това за вас е "цензура" значи разпространявате някое от горните. Ами, да си бяхте намерили работа с която достойно да си живеете живота, а не с работа за сатрапски идеологии и авторитарни режими.

50

До 67

преди 3 години

Тогава защо ми толкова нахъсано ми опонираш, защо ми слагаш минуси? Защо трябва непрекъснато ми натърваш, че Флойд е черен, което очевидно според теб, го оправдава за всичко и го прави жертва? Защо нападаш полицаите които са го арестували?

49

До 66

преди 3 години

Твоята позиция ми е ясна - черните са супер, те са жертви, а белите са лоши и трябва да се наказват. Позиция родена от години полиране на мозъка ти, до степен на отказ от самостоятелна мисъл. Не ми дреме кой с каква кожа е, това е важно за теб, ти искаш да им простим всички престъпления и да ги обгрижваме, защото са с по-тъмна кожа. За мен престъпниците трябва да се наказват строго и безкомпромистно, цензура не може да има, истината трябва да бъде изказана, а не замитана под килима.

48

Активист на БКП

преди 3 години

Задава се нов световен ред ! Ред на господство на десетина свръгбогати евреи,мразеши останалото човечество !

47

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПросто законите в Германия са глупави и деградантски. Аз лично съм русофоб и смятам, че колкото сме по-далеч от Русия толкова по-добре. Като човек с десни консервативни възгледи според теб, колко харесвам Радев, жена му и БКП? Цензурата не я подкрепям под никаква форма, би трябвало да се трият само спамове, а не мнения.

46

До 59

преди 3 години

Че Джордж Флойд е убит е неоспорим факт, но съда ще реши каква е вината на полицая, след излагане на цялата фактология - не можем да съдим полицаите просто така. На каква база хора като теб, ги нарекоха расисти? След като един престъпник оказва съпротива, работа на полицията е да го усмири и задържи, по възможност без да го убива разбира се. Моето лично мнение е че това случай на убийство по непредпазливост, но най-вероятно ще ги осъдят много по тежко, за да угодят на полираните мозъци.

45

Чебурашка

преди 3 години

До АнонименЗащо мислиш, че с м възхитен от либерастите идеи. Просто такива закони имат в Германия. А, че цензурата тук е проруска и прорадевистка няма никакво съмнение. Опитай се да напишеш името на руско-германския пакт и ще видиш какво се получава. Същото а и като напишеш най-разпространените за Радев и жена му Деси епитети.

44

До 56

преди 3 години

Не знам колко пъти да напиша, че ние вървим по пътя на тежка сталинска цензура, а не че вече сме там - поеми си дъх, чети и осмисляй, а не да ми пишеш манипулативни глупости.

43

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНе знам, питай ги гениите в този сайт. Смешното е че ти хем мразиш един диктатор като Путин, като мен между другото, хем си възхитен от либерастката секта, която бавно но сигурно прокарва дикторски режим, чрез лъжи, манипулации, групи за натиск /НПО/, бунтове и т.н. - шизофрения ли е това? Защо е нужно да забранянаме на хората да нарекат черния, черен, а белия бял, гея гей и т.н.? Това не създада ли повече напрежение и разделение?

42

До 50

преди 3 години

Както написах вече, ние вървим по този път, на сталинска цензура, обяваване за врагове, на онези които мислят различно и тежкото им наказване, тогава вече моето мнение няма да е тук. Но пропагандата днес е много силна, много по-силна от когато и да е било, тя подменя обективната истина и създава социопатска секта идеология с фанатизирани последователи, които вече ги видяхме в действие, да рушат, грабят, бият и т.н. - ето защо либерастията е опасна.

41

До 49

преди 3 години

И какъв е проблема да напишем, че Джордж Флойд е черен? Лъжа ли е? Какво? Може би чернокожите ги е срам от цвета на кожата им? Какъв е проблема да посочим фактите? Няма опции, има обективна истина и тя трябва да се каже, да се изкоментира и да се вземе разумно решение, с което да решим възникнал проблем. Ти искаш да си мълчим и да говорим лицемерно или както е модерно политкоретно - защо? Каква е целта? Манипулации и лъжи, това ли е твоята предства, за един по-добър свят? Не аз не съм съгласен!

40

До 45

преди 3 години

Напротив либерастите цензурират и трият, неудобни мнения, бълват хиляди манипулации и откровенни лъжи, така че похвата е един и същ с този на комунистите и нацистите, а именно полиране на мозъци, тотален контрол, смачкване на всякаква опозиция. Ако продължим да вървим по тази линия, скоро свободата на словото ще бъде вкарано само в тънкия коловоз, обслужващ либерастката вяра и няма да четеш моето и на много други хора мнение.