7

Анонимен

преди 3 години

Те веригите никога не са доволни да имаше как производителите да им подаряват продукцията си еша си нямаше да има! Тогава каква търговия щеше да кипи, за чудо и приказ. Писна ми да слушам хора които искат само да печелят но не и да дават. Трябва все пак да има някой който да защити производителите. За да има какво да продават веригите. Защото от тях подобно нещо не може да се очаква.

6

tozi

преди 3 години

като не им харесва да затварят и да си ходят

5

пишмян

преди 3 години

наш как ще си купиш къщичка и ше станеш земеделец - ей ся падна градушка утрепа доматето а знаш колко играчка беше дорде вържат и стане зелен плод мани бегай продаам всичко пластмасови домати ше ям и ше си бачкам у градъ аман от туй село копане в несвяст и що !?

4

немските бакалии

преди 3 години

ни подгряват за поредно надуване на цените. Как ще си купя накрая една къщичка с двор и ще се науча на земеделие!

3

Барба Ганиос

преди 3 години

Говори, а вие слушате и изпълнявате - иначе у ГУЛАГ!

2

Анонимен

преди 3 години

"както и инструкцията на БАБХ за допълнителни пестицидни проверки на вносните плодове и зеленчуци водят до липсващи стоки по борсите" - е ако нямат забранени пестициди, значи след теста няма проблем въпросните плодове и зеленчуци да стигнат до борсите. За да има липси значи са бъкани с пестициди и веригите са против това да се ограничава достъпа на храна пълна с пестициди?

1

Анонимен

преди 3 години

Я млъквайте и изпълнявайте