28

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да е *** Борисов, *** като дете, човекът е бивш пожарникар т.е.желае да помага.Ясно е, че е корумпиран като много други властници и бизнесмени в България, но човекът не е мизантроп като социалистите, поне не е двуличник милионер-социалист и му се иска да е полезен за България.Обаче е време Боросов да го смени говорещ английски дипломат на поста премиер и е хубаво да е жена, защото балканският рефлекс всичко мъжко да Фърля къчове е вреден за България.

27

Анонимен

преди 3 години

ББ сам ще си подаде оставката.

26

Анонимен

преди 3 години

Т Парчета . Заслужавате си и Божков, и Нинова и Радев. И да сте роби доживот.

25

мак

преди 3 години

Юрнаха се да бранят бб и да вменяват, че някой иска да затрие държавата. Смешно и подозрително е. По тази логика, когато пуснаха записа с Радев, пак някой искаше да дестабилизира. Кой? Пък и защо баце не излезе сам да се обяснява, нали Радев само него следи с дрон, записа и снимките се отнасят само за него? За какво му е цял антураж, за " морална" подкрепа може би?

24

Анонимен

преди 3 години

Един дрон с граната и аривидерчи дон Пипоне.

23

Гласове чува ли?

преди 3 години

Щом започнаха и дронове да следят Нашето Всичко, чакаме следващия стадий в заболяването. Викам да почнем облозите - аз залагам, че Тато ще му се обади: "Мойто момче, аз 35 години им седях на главите и не успях да ги довърша, ти за има-няма 15 години ще справиш. Само така, ха-ха-ха..."

22

Анонимен

преди 3 години

То толкова компромати и скандали се чуха и станаха, че вече всички са сигурни, че тиквата с компромат няма да се махне. Някой просто информира стадото, без особени претенции.

21

Анонимен

преди 3 години

Ето Сега народецът трябва да разбере, че халюцинира! Има само един вожд, професор, футболяга, политяга и Неговото име Чекмедже. С елементи на дронове и други ментални отклонения.

20

хейтър тролев

преди 3 години

Разгледах снимките и се изумих колко обикновенна е обстановката, типична мъжка спалня, голям креват гардероб и дистанционното на ТВ-то.

19

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си голям комплексар за да мислиш за армията в контекста на случващото се.Провинциална държава сме, но това не означава, че трябва да ни управляват и-ди-оти или мизантропи.За БСП ви гарантирам, че са българомразци, защото много добре осъзнават, че окрадоха нацията и гузната им съвест ги озлобява още повече.

18

Анонимен

преди 3 години

...само си измии зъбите!

17

Принципно:

преди 3 години

Гарван, гарвано око не вади! Ама гарвана е във Врана и ако не му го извадиш окото, той ще извади твоето!

16

Анонимен

преди 3 години

Искам президента да излезе и да каже преди Герб, каков е построенно и направено. Нищо повече. Да каже преди герб, каква беше Армяята и на какви самолети караше тоя шапчо. Друго НЕискам...конкретно искам дела да чуя. Празни приказки да чете видяхме, че може.

15

Анонимен

преди 3 години

Г-н Борисов, някой Ви обича много!

14

Анонимен

преди 3 години

Сигурно мис потни прашки е внедрен агент. Записи изтекоха все от места където със сигурност е била. Банята, спалнята, тоалетната, коридора, кабинета. Боико да му мисли.

13

Мильо

преди 3 години

Изключено е да бъде дисквалифициран , защото е дебелокож и не му пука кво ще кажат !Като усети ножа , шопара ще бяга !Май , май скоро ще хукне сам!

12

Реалист

преди 3 години

Не, НЕ и НЕ.

11

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, на дрона ще му се изхабат батериите.

10

Анонимен

преди 3 години

Така власт не се взема.От ЕС ще отговорят, че това е вътрешен проблем на България със сигурността на специалните служби.Хубаво, Борисов няма да е следващият премиер, в крайна сметка годините му напредват и в друга възраст щеше да се досети за евентуалния риск на подобно говорене по телефон.По асоциация се сещам за Цветан Цветанов, който нито ментално, нито зодиакално е подходящ за лидер и да не се нада.Подходяща за премиер е Екатерина Захариева, тъкмо да сбъдне пророчеството за русата жена.

9

Анонимен

преди 3 години

Толкова жалки истории от опозицията. Вместо да работят... Се чудят как да свалят правителството и да вземат кокала. Вече 10 год са извън кокала и вече имат пяна на устата. Ужасно детски истории. Какви хора се хващат на снимки и такива глуспоти. Ужас. Всичко това само показва, колко не им пука за държавата.