136

Аз

преди 3 години

До АнонименМногото заразени са заради 20 000 лв. Клинична пътека на ковид19, а па вие , ако искате си ходете в скафандри.

135

То

преди 3 години

Затова на КПП Кулата има опашка 10 км. към Гърция.Баламите умряха.

134

123-258

преди 3 години

Миналата година нямаше корона и пак бше празно, просто и на най-търпеливите им писна! Преди две години се подлъгах, уж при познати на семеен хотел, ок, обаче няма ресторант - на седмия ден натоварих децата и вкъщи, защото само за храна взе да ми се чупи бояча. Да не говорим за все по-мръсния от година на година плаж на Каваците. Просто няма как да отида в БГ на море вече. Скъпо и тъпо.

133

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредните "бла-бла-бла" статистики в България!!!!Най-интересен е процентът на хората,които няма да имат въобще възможност да отидат на почивка,заради "високите" доходи" и "видимите резултати" на (абревиатурата"герб"---грабим ежедневно република България)

132

Анонимен

преди 3 години

Още само 1 ден с повече от 100 заразени и Гърция ще ви бъде само в сънищата...Тогава ще питате Мангъров... ама, защо стана така?

131

Анонимен

преди 3 години

само електората на мафията ще ходят в бг на море.Жалки сте.Аз избрах гърция

130

Анонимен

преди 3 години

То се видя какво избрахме, като падна карантината. Айде стига вече глупости. От вчера сме за месец на Лефкада с група колеги и приятели. Хем ще работим от тук дистанционно, хем ще почиваме. Инфинити басейн, цяла вила за нас, умопомрачителна гледка. Добра храна, лукс, качество, чистота. С кеф да си дадеш парите. Е, сигурно ще отскочим и тук на море за няколко дни август около Синеморец. Поне там останаха няколко нормални местенца.

129

Анонимен

преди 3 години

Искате да кажете родното Мутроморие.

128

Хаджи Смион

преди 3 години

Дрън дрън та пляс. Стъкмистика.

127

Ф.С.В.

преди 3 години

Пожелавам на нашите БГ "Хотелиери" да се качат на скъпите си джипове и за 14 дни като туристи да почнат един тур- Гърция Турция Хърватска Италия Франция Ривиерата Испания и после --ЧАК ПОСЛЕ ДА ПРАВЯТ РАЗНИ СХЕМИ -ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ СЕГА НАВСЯКЪДЕ ИМА ВИРУС ,А В БГ Е НАЙ ЕВТИНО И НЯМА ВИРУС И ТУРИСТИТЕ ЩЕ ПРИСТИГНАТ НА ТЪЛПИ!! бИЗНЕС С ТАРИКАТЛЪЦИ НЕ СЕ ПРАВИ! и ПОСЛЕ ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ СТАТИИ КЪМ БЪЛГАРИТЕ -КОИТО ИМ СЕ СМЕЯТ ОТ ГРЪЦКИ ТУРСКИ И ВСЯКАКВИ ПЛАЖОВЕ И ПАТРИОТИЧНО КАЗВАТ -НЕ НА БГ!

126

Ф.С.В.

преди 3 години

Платена Статия!! - Ай Честиту у Лево!!!

125

анонимен

преди 3 години

Нищо не избирам! За нашето и за гръцкото море нямам пари! Храната поскъпна, вирусът се развихри, Варна потъна във вода и фекалии, на къмпингите заразени и вече умират, границите задръстени от българи, македонци, сърби и румънци, юрнали се да почиват! Светът наистина е полудял! Не ми трябва вашата статистика, достатъчно е да видим какво става!

124

Анонимен

преди 3 години

Всяка година едно и също. Който където иска да си ходи. Аз ходя в България, това че хората не знаят къде да ходят си е техен проблем. Да ходят в Гърция все тая, румънците идват в България. Просто е смешно че гърка плюе българина пък нашия си мисли че дъжд го вали.

123

Анонимен

преди 3 години

Ако нашето море беше безопасно нямаше главния здравен инспектор А. Кунчев да води семейството си на гръцкото. От това по-добра атестация на българското море няма. Ние будалите тук а, той дето нямаше уж заплата и му събираха от щаба сега на почивчица в чужбина. Баси нахала и тариката.

122

ХАХАХ

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ХОДИ НА ЧЕРНО МОРЕ, ЛЪЖЕТЕ САМО СЕБЕСИИСТИНАТА Е ЧЕ ТО НАИСТИНА ПОЧЕРНЯ ОТ ФЕК/АЛИИ И МУТРЕНСКИ ТУРИЗЪМИМА ЖЕЛАЕЩИ САМО ЗА ХОТЕЛА НА ЕКАТЕРИНКА- Т.НАР. ПОДПОРНА СТЕНАТА НА ПЛАЧА - НАЙ-ДОБРАТА ЕМБЛЕМА НА БГ БЕТОНО-ЛАЙ/НО-МОРИЕТО, ДОБИРЛА ВСЕНАРОДНА ОБИЧ И ВЪЗХИЩЕНИЕ

121

Анонимен

преди 3 години

Ангел Кунчев убуждава нас да ходим на балг. черноморие а той в момента почива в Гърция. Борисов виж си експертите. Не ме гледай какво правя , а слушай какво говоря.

120

Беселина

преди 3 години

Явно се разплатиха он върхушката и троловете получиха нова заявка с опорни точки - убеждават ни, колко е лошо в Гърция! Стана като във вица, дето се чудел един на булката ли да вярва, че била честна или на онази си работа.Направете го и тук да е хубаво, всички ще дойдат! Но при тази мизерия, скъпотия и просташко обслужване няма как! Дайте, за да ви се даде, дами и господа от туристическия бранш!

119

Krom

преди 3 години

До Генади #Боли го некой дедовия къде отиваш и от къде си произлязъл#Приятно висене на ромейската граница

118

Генади

преди 3 години

#*** се бе...#отиваме на море в Гърция...

117

Доц. Кунчев

преди 3 години

https://zovnews/***/doc-kunchev-potegli-kum-gruckoto-more/Доцент Кунчев, избра гръцкото Черноморие. Главният карантинатор на Република България, хич не се плаши от Ковиди и се вее из Гърция, по време на удължената, лично от самия него, извънредна епидемиологична обстановка.Същият този тип уби българското Черноморие, което рекламирате, защото страхът от карантини и паниката от вируса ще донесат нулев сезон.