76

до 70 Дада

преди 3 години

Можеш, ако не ходиш в слънчака и други подобни мутрокурорти, а обиколиш малко тракийски гробници, светилища и крепости, тари църкиви и един куп разкопки и находки. Можеш, ако идеш в планите ни. Можеш. Поне за сега можеш. Но скоро с този бетон...

75

Анонимен

преди 3 години

Най са ми смешни застъпнциците на бешипе, които наричат тиквената партия комунисти. А бешипету върли демократе от крайно десните ли са?

74

Кой

преди 3 години

къде да иска да мааа ***.

73

бай, бай Гърция

преди 3 години

Още 1 ден с толкова заразени... и Гърция ще я гледате през крив макарон...Благодарение на Мангъров.

72

Анонимен

преди 3 години

Като ходя на БГ черноморие винаги отсядам на частна квартира, плащане на ръка по споразумение. Ако мястото няма собствена кухня, хранене само на проверени семейни ресторантчета. Спонсорирането на мафията в лицето на местните мутри/феодали и държавната ламя трябва да е сведено до минимум. Жалко, че мнозинството е бройлерска маса без грам самодисциплина, иначе бихме наказали гадовете сериозно!

71

Генерал от запаса 2

преди 3 години

..... Мръсните води на Хотели и Къщи за гости от първа линия се отичат в морето. Там където готвят също НЕ Е особено чисто. Освен Ко Вид 19 , там се "разхождат" поне още 7-8 вируса. 1000 процента ще Ви "хване" нещо ... И ще Ви изкарат "заразени" с конкретния модерен вирус. Ааааа да не забравя ... Над половината хора , които кибичат на плажните ивици. Не искат да дават по 1 лев за тоалетна до плажа. И си вършат ЕСТЕСТВЕНИТЕ НУЖДИ директно във водата и си излизат... Затова ... STAY HOME! STAY HOME

70

Kuku

преди 3 години

Да бе, да!Даже мисля само да изпратя пари, а да не ходя да им правя разходи, и то само и само да подпомогна муторморието.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен *** 73И понеже ти нямаш пари, та ние да не ходим никъде?

68

25

преди 3 години

Айде пускайте и статията за имотите, колко много са скочили цените и покупките, да купуваме, че не останаха, и оттук нататък само нагоре ще вървят.

67

Генерал от запаса

преди 3 години

Какво море ?!?! Какви пет лева , бе ?!?! ... ВИРУСА дебне отвсякъде! А особено на Българското МУТРОМОРИЕ , където освен този ВИРУС дебнат поне още 7-8 , от тия летните и отвратителните! Каквото и да Ви хване там ... Ще Ви изкарат "заразени" с КО ВИД 19 - В това може да сте повече от убедени !!! И за какво да си го причинявате ?!?! А като се замисля как мръсните води на Хотелите и Къщите за гости от първата линия до плажовете се отичат в морето ... И колко е "чисто" там където готвят... Ужас!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за почивки пишете.

65

555

преди 3 години

Супер. Да го покажат на управляващите и собствениците на хотели, за да престанат най-накрая да мрънкат!

64

Анонимен

преди 3 години

Не само онази подпорна стена са зачекали сега, а и Синеморец в най-красивата му част са почнали да бетонират!Никога няма да им стъпя на черноморието! Крадци и мошеници такива!

63

Анонимен

преди 3 години

Айде пак юруш на маслините!Абе както и да го рекламирате - няма да върнете хората по нашето море. Нека всеки си избира най-доброто за себе си. А то е там, където се чувства добре. Насила, и вчера ви го казаха, няма да стане.

62

Христов

преди 3 години

Тия 50% са от ония 80%.

61

Нема лабаво

преди 3 години

Утре заминавам за Беломорието....пазете си го мутро и мутроморието!!!!

60

истината

преди 3 години

Мутри, некадърни архитекти и продажни политици, превърнаха красивото ни Черноморие в ТОТАЛ ЩЕТА! ПАК ЩЕ КАЖА - НЯМА ДА НАЛИВАМ ПАРИ В ДЖОБОВЕТЕ НА ХОРА, КОИТО ОТ ГОДИНИ ЛЪЖАТ ДЪРЖАВАТА, УКРИВАТ НОЩУВКИ И МАНИПУЛИРАТ ВОДОМЕРИ И ЕЛЕКТРОМЕРИ! ХОРА, КОИТО НИКОГА НЕ ДОКАЗАХА ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ СИ И НАЧИНА ПО КОЙТО ЗАГРАБИХА ЦЯЛОТО МОРЕ! НО.....КРАКЪТ МИ НЯМА ДА СТЪПИ В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ. НЕ МИСЛЯ, ЧЕ Е ГОЛЯМА РАБОТА ДА СЕ ВЛАЧИШ ВСЯКО ЛЯТО В ТИЯ ДВЕ ДЪРЖАВИ - НИЩО НЕ МИ ПРЕДЛАГАТ....

59

Вуте

преди 3 години

Какво да си говорим къде?! След като главния санитарен инспектор замина на почивка в Гърция.

58

Мутафчиев пияндур

преди 3 години

Какво се тикате при византийците? Нашето Черноморие си е бетон отвсякъде!

57

Анонимен

преди 3 години

Рано е да се каже. Става дъма за планиране, а не за ходене. Като изреват още няколко с кафета по 8лв на плажа... Ние сами си зaсрахме цялото черноморие, че и буквално, сега няма какво да се вайкаме. Хайде октомври да видим статистиката. Сега това с планирането... Аз планирам на Малдивите, ама както останах без работа...