43

Хюго Бос

преди 3 години

На демокатонацистите Мелания каквото и да нпарави е все крива. преди - що се обаждала, що се показвала. Сега - пък що била пасивна. Ами нейна си работа, бе, демократонацисти. Никой не ви е длъжен.

42

Анонимен

преди 3 години

Мелания е мъж

41

Анонимен

преди 3 години

Това "първа дама" е много смешно и ненужно.Съпругата на президента/на която и да е държава/ трябва единствено да го подкрепя като му осигурява домашен уют и спокойствие.Останалото е някакво циркаджииство и отвличане на внимание от съществените проблеми които трябва да решават политиците.Тези пътувания хванати за ръчица по света,демонструране на тоалети,екскурзиики за сметка на данъкоплатците и подобни излишни неща са само дъвка за слугинажни медии.

40

Койчо

преди 3 години

***,ако имаш нужда от операция-търсиш лекаря,или женскаТА му...;))Визирам бомбастичното ти заглавие...

39

Дон Тромбон

преди 3 години

До АнонименНе я плюят ... подиграват и се.Има разлика.Ама да,прав си Мелания е манекенка.Всичките до една са мълчаливи.Мозък няма,само едната красота.Могат единствено да ходят по права линия и да си показват сисите ... тъй де... красотата.И да се усмихват глуповато. Мелания за това не говори.Съвсем предвидливо са и забранили.Да не изтърси нещо,дето да надмине дори и неадекватните туитъри на мъжа си...Тръмп успешен ??? Ти сигурно си пил белина?Тръмп го чакаше ПЕТИ фалит ако не беше избран.

38

Анонимен

преди 3 години

Словенка е и английския й е лош... просто е...

37

Анонимен

преди 3 години

Какво публично посещение ве тъ..пунгери?! Не виждате ли че всички уродливи либерастични списания я плюят все едно че им е ср..ала в устите. А оная май..муна беше на първите корици на модни списания?!?! ЗАЩО? Мелания е МАНЕКЕНКА! Онова нищожество об-онго, гнусна, грозна, дебела и уродлива. Завиждат на Мелания и Тръмп защото са успешни, чакат ви още 4 години на великия президент Тръмп, либерастични отпадъци. Гответе се, ще режете вени масово, ще ревете по фейк нюз медиите, ще се тръшкате и ***

36

Не съм сноб, но

преди 3 години

Да съпоставим с личността по-долу друга жена: 64 набор, родена в многомилионен град в САЩ, завършва Принстън и Харвард, прави кариера в голяма адвокатска кантора, след това работи в екипа на кмета на многомилионния град и за медицински център на Чикагския университет; омъжва се за блестящ юрист 61набор - класическо семейство, две деца. Е, има ли разлика, обяснима ли е разликата и учудва ли някой.

35

Анонимен

преди 3 години

Защото Първата дама Мелания е НА ДОГОВОР . Брачен договор с господин Тръмп. Където ясно пише какво меже да прави, как да го прави, къде да ходи с господин Тръмп и къде не ... и точно колко ще получи от паричките на господин Тръмп ако реши да прекрати този договор. Тоест . Първата дама Мелания ще се изяви като обединител на нацията и там всякаквите други работи .... единствено ако това е включено в договора и със господин Тръмп.Не искайте нищо свръх позволените и правомощия.

34

Анонимен

преди 3 години

Да оставим на мира жената. Да се опитаме да определим накратко качествата на една условна личност: родена по комунистическо време в малко село мома 70-ти набор, на 16г. става модел, влиза мощно в промените на 19г.; върти-суче, манекенките между 90г и 2000г. големо страдание търпяха от прехода; заминава да "преуспява" на запад, снима се гола насам-натам; на запад вероятно също е паднало яко въртене и сукане; връх на кариера-трета съпруга на милионер 46-ти набор.

33

Анонимен

преди 3 години

Ами пасивна е, защото не сте си направили труда да проверите с какво се занимава (както тя, така и Иванка Тръмп), ами пишете глупости или сте преписали от някой дезинформационен сайт...!!

32

Пешо

преди 3 години

Защото или е напълно зависима от съпругът си, който е и сексист, или е тъ-па, като наша Деса и като си отвори устата....о ужас!

31

Анонимен

преди 3 години

Мелания Тръмп, откакто е напуснала родното си село в Словения, не се е връщала в страната. Целта и е била "да се уреди" да всяка цена. За да пробие през толкова "кандидатки" и да се задържи, кой знае колко трябва да е лишена от чувства.

30

Анонимен

преди 3 години

Да си решават проблемите, на никой не му е до тях.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако не се бърка в политиката - защо не се бърка.Ако започне да се бърка и да си изказва мнението - тая, защо се бърка?!На такъв принцип работи лявата пропаганда в САЩ. Когато си мразен, каквото и да направиш все ще бъде поругано. Тотална пропаганда сред медиите и днес.бг не е изключение!

28

Анонимен

преди 3 години

куЛветина мисли само за нея си и нейното си

27

Глупости !

преди 3 години

Дайте пример от друга страна по света, да видим..... ,аз не се сещам !

26

Анонимен

преди 3 години

Само глупости пускате на тема Тръмп. Дайте го малко по-сериозно,и спрете да пускате сорос ките опорки.

25

izh

преди 3 години

Тези, *** де, се загрижили колко първата американска дама била пасивна, или активна -въпрос на гледна точка - демек камбанария. Докато ми пробутвате сапунки днес у нас - ЗА ПЪРВИ ПЪТ едно червено величие срита настоящата си шефка, айде няма да казвам къде. Май този тип новини гледата да се заметат. Май че беше същото и ТЕЦа на Доганя а ?

24

Анонимна

преди 3 години

Shirley and Company. 1975.:)