18

Анонимен

преди 3 години

"Никой не извика помощ ... ." Включително и "свидетелят".

17

Анонимен

преди 3 години

На ви тротинетки по пътното платно!!!!

16

Това

преди 3 години

е дете. Може да го разберем. Обаче има доста пораснали нахални екземпляри, които карат и тротинетки и велосипеди по тротоарите, и видите ли, всички трябва да им правят път. Даже майки с колички. Еми няма стане. За такива отпор с всички сили и средства!

15

анонимен

преди 3 години

Свидетелите ги смятат едва ли не за извършители и затова хората не се намесват

14

???

преди 3 години

А, този свидетел какво е направил да помогне на детето? От разказа му разбирам, че само е наблюдавал, а сега упреква всички, които са били там.

13

друг анонимен

преди 3 години

хак ни!Така ще измре и пдследния българин, защото не можем да се наречем дори диви животни!Те са с повече сиво от нас

12

az

преди 3 години

шофьорите като са преписвали на БЧК-то, а другите като си нямат халхабер какво да правят кой да помогне? знаят само как да псуват и да снимат с телефоните.

11

Някой си

преди 3 години

Тия тротиненки само в парковете. Не може да се карат по булеварди, където минават автобуси. Преди време като се возих в трамвай 20, малко преди Румънското посолство едно дете на см.от трамвая качено на тротинетка. Имаше и задръстване и от коли. Тия родители как са го пуснали? Караше в противоположна посока на трамвая това чудо, едно погрешно движение и щеше да се удари в трамвая.

10

Само отбелязвам

преди 3 години

Да се обясняваш на 112 също не е леко. Докато се разберете, телефонът ви ще изключи, ако не е зареден на 100%.

9

Анонимен

преди 3 години

А самият Желев защо не е извикал помощ от поликлиниката?!

8

Анонимен

преди 3 години

Този свидетел,къде беше седя и гледа от страни и сега ни обяснява как никой не помогнал.

7

Даа,

преди 3 години

поликлиника...Някои са замръзнали в 90-те. Отдавна няма поликлиники за съжаление. Сега са ДКЦ-та населявани от личните шамани, които са повече търговци отколкото лекари. Да помогнеш на човек с фрактури и контузно-разкъсни рани, не е като да попълваш рецептурни книжки и направления.

6

www

преди 3 години

А той защо не е отишъл да ги извика. Сеирджии.

5

Анонимен

преди 3 години

Дано детето да се оправи. Но трябва да се каже, че неслучайно е забранено да пресичаш на светофар или пешеходна пътека с колело, тротинетка или друго превозно средство. Развиваш сравнително висока скорост, много по-голяма от тази на пешеходец, и шофьорите просто не те виждат. Друг е въпроса, че конкретно при десен завой често попадаш в сляпото петно на шофьора (посока 4-5 часа по циферблатна ориентация) и трябва сам да внимаваш и да се пазиш.

4

Пффф

преди 3 години

Случки описани от полухора в оркистан. Да ви се въведе перманентно извънредно положение, защото са ви коронясали мозъците в тая територия - катастрофи, убийства, колят се по селата с брадви, корупция, мизерия.

3

Анонимен

преди 3 години

И на 10 метра да е поликлиника и да ги извикаш дали ще дойдат или ще кажат не работим със здравната каса

2

Анонимен

преди 3 години

Какво отношение да вземат,не всеки е доктор,не видяли какво се случи с Цветков изкараха виновни хората,че са му помогнали!

1

Анонимен

преди 3 години

В такива моменти тълпата размива и разводнява адекватните решения. От 100 човека най-много 4-5 знаят какво да правят. Наскоро имаше такава случка с момчето, което се е досетило за пояса на моста в Бургас.