38

Анонимен

преди 3 години

Антитротинетки *** тротинеткаджий бойййй

37

До 37

преди 3 години

Прав си "ПЕШеходна пътека". Само че тези тротинетки се водят към ппс.! Като се минава по ПЕШеходна пътека трябва да се тика не да се лети с нея! Да не говорим за възрастовата граница. Ако мина с мотопед не ме прави ПЕШеходец?

36

Анонимен

преди 3 години

Доживотна забрана за шофиране на този индивид каде блее *** крайно време е да направят по сериозни наказания за такива ,, шофьори,,

35

Друг

преди 3 години

Защо деца на 12 карат електрически тротинетки? Отговора е защото парите са по важни от морала,а в Бг. Морал просто липсва. Народа е *** и ще си остане такъв.

34

pf

преди 3 години

Ако е карал платените тротинетки да се търси отговорност на компанията която дава тротинетка под наем на малолетни.

33

Анонимен

преди 3 години

Според закона за дв. по пътищата , на деца до 12 години е забранено да карат колело сами по пътното платно Освен това колоездачите винаги трябва да слизат от колелото като минават по пеш. пътека

32

Анонимен

преди 3 години

Какво го е потресло толкова ? Често при такива ситуации нещата се изясняват чрез някое видео Често разследващите се надяват някоя камера наблизо да е заснели инцидента и тогава е много лесно да се разбере какво е било

31

Анонимен

преди 3 години

Непълнолетен с електрическа тротинетка на пътното платно в интензивен трафик. Какво може да се обърка? Тук родителите са за линч и за тежки глоби.

30

Анонимен

преди 3 години

Тия от поликлиниката какво, темперстурата да му измерят и да го преслушат ли?

29

Анонимен

преди 3 години

А простия таксиджия взел да снима...Между другото това кръстовище не е регулирано както трябва. Там има велоалея (по която вероятно се е движило детето). Велоалеята няма отделен светофар. Минава се заедно с пешеходците. Но пешеходците се движат бавно и тези МПС, които завиват на дясно имат време да ги видят. Тези обаче които са с тротинетки и велосипеди се движат бързо, а са в гръб на шофьорите. И като светне зелено изведнъж изскачат.

28

Анонимен

преди 3 години

Аман от умници от ранга на Сашо Дикофф. Помня, след земетресението в Перник, бе блокирал линия на 112, нужна за спешни случаи, за да му дадели информация за заметресението!!!??? Лично! Съседната поликлиника не е за оказване на бърза помощ! За това си има специализирана служба! Еййййй! Но имат акъл в излишък за ръсене! Аман от всезнайковци!

27

Анонимен

преди 3 години

Между 12 и 14 години могат да вървят сами САМО пеша!!!!! Този с електрическа тротинетка. За какво са законите!!!! После реват: "Убийци". А Вие какви сте?

26

Анонимен

преди 3 години

И да извикат помощ от поликлиниката никой няма да отиде. Имал съм такъв случай до вратата на поликлиниката и ми казаха че спешните случаи се обклужват от бълза помощ. Така че си дочакахме бърза помощ.

25

Анонимен

преди 3 години

Колко годишно е това дете и защо не е имало придружител? Законите не са измислени ей така. Водачите на автобуси нямат видимост в тази зона. С тротинетка, на скорост, предполагам е тръгнало да пресича на пешеходната пътека. Не мисля, че водача на градския транспорт е имал шанс. Поредно родителско безхаберие. Ако му направиш забележка ти скача. Ти не можеш да му кажеш какво да прави с дете си. Но всички трябва да му го пазим и го отглеждаме.

24

24894541214

преди 3 години

А тоя журналист какво е правил? Защо не е извикал помощ а само е наблюдавал като свидетел на случката?

23

Анонимен

преди 3 години

При наличие на патрулка се предполага, че полицаите вече са извикали линейка. Пък и голямо геройство от страна на тоя гражданин да наблюдава другите и да ги обвинява, че нищо не вършат, вместо да го свърши той.

22

До 23

преди 3 години

Какви завиващи бе, аграр? Писал съм за тези, които карат по тротоарите! Кое точно не ти е ясно? Кое не разбра, та да ти го напиша по-бавно?

21

xph

преди 3 години

Съжалявам за момчето, дано всичко се оправи бързо. Кофти и за шофьора на автобуса, ужасен стрес е това и за него, случайно, но се е случило. Но ето и едно друго нещо което велосипедистите, и тия с тротинетките не стазват. На пешеходна пътека се минава ходейки, не се бяга, не се кара тротинетка, нито пък колело.

20

Анонимен

преди 3 години

До 19/ТоваКакъв отпор бре, "шофьор"? Когато завиваш даваш предимство на пресичащите, независимо дали са върху тротинетки или с тротинетки на главата.

19

До 18

преди 3 години

Прав си. Преди време една позната стана свидетел на птп и се обади по телефона. После я скъсаха от разкарване по следствия и давани на показания. А с лошото отношение към нея, понеже им отваряла работа, това отделно. Тя много съжаляваше. След това казваше, че каквото и да види повече на никой за нищо няма да звъни.